Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Promes: ‘Ik wil duidelijk maken dat dat oud is, en voorbij’

Laatste update:

Toen Quincy Promes van FC Twente naar Spartak Moskou verhuisde, werden er vraagtekens gezet bij de stap, maar de vleugelspeler ontwikkelt zich uitstekend in de Russische metropool. Promes speelt alles, blinkt uit en maakte al zeven competitietreffers.

/

Promes zegt dat hij het uitstekend naar zijn zin heeft in Moskou. De randvoorwaarden zijn goed en mede daardoor kan Promes excelleren binnen de lijnen. “Ik ben een vaste waarde, een van de sterspelers van het team en hoop deze lijn door te trekken”, laat hij weten aan Voetbal Inside. “Ik heb een seizoen in Rusland gespeeld en dat is toch een zwaardere competitie dan de Eredivisie, dus op dat gebied heb ik me zeker ontwikkeld.”

“Ik ben er nog niet”, zegt Promes, die in de toekomst nog een vervolgstap wil maken. Overigens kwam de aanvaller de voorbije weken in het nieuws met een aantal opmerkelijke filmpjes. “Dat zijn oude filmpjes die nu opduiken, maar ik wil duidelijk maken dat die oud zijn en als er weer zo’n filmpje opduikt, wil ik niet dat het weer zo groot wordt gemaakt. Ik vind het jammer dat de mensen denken dat de beelden recent zijn, maar wil nu enkel vooruitkijken en sta hier nu heel anders dan toen."

Quincy Promes, Royston Drenthe 2.0, met eh... duidelijke taal.

Posted by voetbalzone on woensdag 22 juli 2015

Denk je dat Quincy Promes goed genoeg is voor een West-Europese topcompetitie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit wordt de opvolger van Sneijder over een paar jaar. Met een blok van 2 erachter kan hij excelleren op het middenveld. Hij heeft scorend vermogen en geeft genoeg assist. Misschien in deze oefenduels al eens proberen op 10!

10 november 2015 om 17:33

Promes is niet de man van de pass. Promes moet je als voorhoede speler gebruiken, het is ook een jongen die een goal kan maken. In Rusland speelt hij ook niet op het middenveld.

10 november 2015 om 18:07

hij heeft in de jeugd altijd op tien gespeeld maar omdat hij bij twente doorbrak als rechtsbuiten ziet iedereen hem als rechtsbuiten

10 november 2015 om 18:15

Kluivert was in de jeugd een voorstopper. Het lijkt me toch logisch dat je hem als een rechtsbuiten ziet als hij op senioren level op die positie is doorgebroken. Laatst speelde hij als centrumspits en scoorde 2 keer.

Promes is zeker goed genoeg voor een stapje hoger miss een club als Everton Schalke? Denk dat hij ook klaar is voor Oranje

10 november 2015 om 17:36

Ik vind Schalke niet echt een vooruitgang ten opzichte van Spartak. Wolfsburg daarentegen wel.

10 november 2015 om 18:49

Onzin. Wolfsburg heeft geld en ambitie. Schalke veel minder. Ik zou voor Wolfsburg gaan alleen jammer dat je nooit om het kampioenschap speelt.

10 november 2015 om 18:49

Schalke geen vooruitgang? Spartak is een hele grote club hoor maar Schalke is in alles een vooruitgang. Spelen bijna elk naar CL en vaak overwinteren ze zelfs. Wanneer heeft Spartak voor het laatst CL gespeeld? Jaar of 10 geleden? Verder sla ik de Bundesliga hoger aan dan de Premjer League. Etc. Hoe kom je er dan bij dat Schalke geen stap vooruit is?

10 november 2015 om 19:53

Dan nog heeft Wolfsburg het geld natuurlijk van De Bruyne nog lang niet allemaal gespendeerd.

Ook zie ik Schalke dit seizoen nog niet aanklampen bij de top 4. Er ligt simpelweg nog te weinig stabiliteit in het elftal. Erg balen dat Nastastic uitgevallen is begin dit jaar, hij draaide behoorlijk lekker.

Met Riether en Caicara is het rechtsback probleem nog niet opgelost naar mijn mening. Wel vind ik dat Schalke moet gaan investeren in een buitenspeler. Jarenlang heb ik Tadic genoemd, terwijl ik ook Promes graag zie komen.

Zouden ze in Rusland buiten Zenit een hekel hebben aan Gazprom, shirtsponsor van Schalke

Oppassen hoor mensen, want hij wilt het niet! Klaar.

In potentie gelijkwaardig aan Memphis en Elia, verder niet. Desalniettemin zéér bruikbaar in Oranje. Verder lijkt het me realistisch dat het plafond bij hem wel stopt bij een middenmoter in 1 van de 4 grote competities.

10 november 2015 om 17:55

Ik denk dat Depay wel meer potentie heeft dan Elia en Promes, Promes haalt er alleen meer uit en is niet meteen bij een topclub gegaan. Wat ik hoor gaat het geweldig met Promes en verschrikkelijk met Depay dus ik denk dat Promes ondanks zijn mindere potentie verder gaat komen

Haha natuurlijk vallen mensen over dit soort filmpjes. Persoonlijk kan ik er best wel om lachen. Dit is gewoon een enorm vrolijke gozer, die blij is met wat hij bereikt. Heeft in Oranje nog niet zoveel kunnen laten zien, maar doet het bij al zijn werkgevers prima.

10 november 2015 om 19:51

ik kan er ook om lachen. hij is ondanks zijn succes in de voetballerij precies zoals de jeugd van nu. macho gedrag uiten in een voor normale mensen onbegrijpbare taal. komt door de belachelijke 'muziek' waar naar geluisterd word door die types. depay tete, elia, drenthe en noem het allemaal maar op zijn precies hetzelfde. ik denk dat dit hun manier is van zichzelf blijven en dat kan ik respecteren, ik snap er alleen niks van want dit zijn volwassen kerels, vooral elia en drenthe en dit is het gedrag van een 16 jarig straatschoffie

Ik wil juist dat Quincy nog meer van dat soort mooie filmpjes maakt. Ik lach me helemaal rot om die gast. Lekker klooien met z'n vrienden. Moet kunnen. En volgens mij luistert hij "gewoon" naar Andre Hazes in het filmpje. De reactie van Dohnny Jepp hierboven vind ik dan ook raar. Hazes is toch niet zo belachelijk?

Daarnaast doet ie het uitstekend in Rusland. Ik denk echt dat hij nog wel een stapje hoger kan. Een mooie subtopclub in een van de top competities zou hem niet misstaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren