Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Promes: ‘Ik was er niet klaar voor om naar Manchester United te gaan’

Laatste update:

Spartak Moskou betaalde in de zomer een initieel bedrag van 11,5 miljoen euro aan FC Twente voor de komst van Quincy Promes en troefde daarmee onder meer Manchester United had. Voorzitter Leonid Fedun zei in september immers dat de Oranje-international ook een aanbieding van de Engelse grootmacht op zak had.

/

“Ik kan bevestigen dat United interesse had”, reageert de 23-jarige Promes in gesprek met het Russische magazine Sovsport. “Maar er is nooit een concrete aanbieding geweest en er is volgens mij ook nooit over een transfersom gesproken. Ik was eerlijk gezegd ook niet klaar om naar Manchester te gaan. Daar had ik waarschijnlijk alleen maar op de bank gezeten en bij Spartak speel ik altijd. Ik zit hier op mijn plek.”

Promes, die afgelopen zaterdag nog de matchwinner was tegen Torpedo Moskou (0-1), zegt zich met Spartak te willen kwalificeren voor Europees voetbal. “Als we de Europa League of Champions League niet halen, zou ik hevig teleurgesteld zijn. Ik kan de supporters beloven dat we er alles aan gaan doen.” Promes heeft met zijn prestaties in de Premjer Liga tot dusver menig criticaster het zwijgen opgelegd.

Er werden immers vraagtekens geplaatst bij zijn transfer naar Rusland. Patrick Kluivert stond in ieder geval wel achter de keuze van Promes, zo vertelt de vleugelflitser. “Hij heeft mij veel geluk gewenst en zei dat hij in mijn gelooft. Hij was in de jeugd van Twente mijn trainer. Hij heeft mij enorm veel nuttige tips gegeven. Als ik een belangrijk besluit moet nemen, vraag ik altijd raad aan Patrick.”

Is Spartak Moskou het plafond voor Quincy Promes, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

ik dacht we hem uit het oog zouden verliezen maar ben blij dat dat niet gebeurt want hij namelijk erg goede kwaliteiten

Verstandig besluit van Promes. Laat zien aardig mee te kunnen op dit niveau en is wekelijks één van de belangrijkste spelers van Spartak. Vind het ook mooi voor hem dat hij alsnog bij het Nederlands elftal is gehaald. Promes zou er verstandig aan doen om nog een paar jaar in Rusland te blijven en als hij dan zo blijft presteren kan die nog altijd naar Manchester United.

24 maart 2015 om 21:50

Het is dat Guus nu bondscoach is. Maar anders hadden we hem nooit in oranje gezien natuurlijk.

24 maart 2015 om 21:56

Het is dat je een mentalist bent en dat ik er dus vanuit kan gaan dat je de waarheid spreekt. Maar anders had ik je uitspraak niet serieus hoeven nemen natuurlijk.

Ene Jermain Lens bakte er niks van in Oekraïne maar werd desondanks opgeroepen door van Gaal.

24 maart 2015 om 22:02

Mentalist, als dat het geval is dan heb je gewoon een heel slechte bondscoach. Promes is op dit moment gewoon Nederlands Elftal materiaal. Zeker wanneer spelers als Narsingh en Affelay ook nog gewoon worden opgeroepen.

24 maart 2015 om 22:22

@knuffelbeer,

Als jij in 28 wedstrijden maar vijf goals hebt gemaakt en drie assists hebt gegeven en je hebt 9-10 miljoen euro gekost, kan je niet zeggen dat je er veel van hebt gebakken.

24 maart 2015 om 22:26

Hij bakte er in Oekraine misschien niet veel van maar presteerde wel altijd redelijk in het NL elftal. Al had hij het denk ik wel afgelegd tegen Depay, als beide waren opgeroepen.

24 maart 2015 om 22:27

Lens bakte er wel degelijk wel wat van. Hij speelde wekelijks in de Oekraïne.

24 maart 2015 om 22:37

Waarbij zijn bijdrage in vergelijking met andere spelers maar zeer nihil was.

24 maart 2015 om 22:50

Maar toch presteer Promes in zijn eerste seizoen veel beter dan Lens bij Kiev

25 maart 2015 om 13:08

Misschien heeft hij wel super veel balletje gegeven waaruit een andere speler de assist gaf? Om maar eens wat te noemen...
Altijd makkelijk die statistieken maar zeggen vaak maar de helft...
Kijk zelf geen voetbal uit Oekraïne dus weet er niet veel van, maar mag aannemen dat er maar weinigen hier zijn die alle wedstrijden in de Oekraïne kijken...

25 maart 2015 om 13:16

Toevallig kijk ik weleens wedstrijden uit Oekraïne...

Hij had naar united moeten gaan. Misschien had hij op zijn beurt moeten wachten, maat dat is het toch wel waard. Je staat daar met topspelers op het trainingsveld.

24 maart 2015 om 21:42

Als er concreet interesse was had hij nu bij united gezeten. Hij lult maar wat.

24 maart 2015 om 21:56

Jij lult zelf ontzettend dom. Als je de tekst leest zie je ook “maar er is nooit een concrete aanbieding geweest en er is volgens mij ook nooit over een transfersom gesproken."

25 maart 2015 om 09:17

Als je ff goed leest zie je dat hij daar ook geen uitspraak over doet. In stoor me altijd aan de moeite die Promes doet om zijn club en competitie omhoog te praten. Om in de spotlight te blijven staan? Blijkbaar werkt het genoeg

Ik vind het altijd zo'n gelul dat we in landen als Rusland en Oekraïne ze uit het zicht verliezen.

Die competities is 20x beter dan de Nederlandse. Zelfs de nummer 3 van Oekraïne wint van onze titelhouder.

Het is dat Guus er niet zoveel van snapt en Narsingh (die hopeloos uit vorm is) verkiest boven Promes zegt voor mij al genoeg...

En ik ben bang dat het met Blind niet veel beter gaat worden...

24 maart 2015 om 21:56

Het gaat erom dat die competities in Nederland niet veel bekeken worden en ook niet veel over gepraat wordt.

Verder zie ik promes ook liever als narsingh ondanks ik fan van PSV ben.

Hij is best verstandig bezig. Volgens mij wilde hij ook bij Twente blijven, maar moest vanwege financiele redenen weg. Paar jaar in Rusland blijven, en daarna pas verder kijken.

24 maart 2015 om 23:01

Zo heeft Twente al meerdere spelers verneukt, gelukkig blijft Promes bovendrijven.

Maar de verkoop van John toendertijd, was echt verschrikkelijk... die man kwam net kijken en had zeker nog 1-2 seizoenen in Nederland moeten blijven :/

Hoe kan Twente zo in financiële problemen zitten als ze Tadic en Promes voor zo'n 25 miljoen hebben verkocht??

24 maart 2015 om 21:54

Jarenlang boven hun stand geleefd, en onrealistische plannen voor de toekomst gemaakt die niet werden nagestreefd

24 maart 2015 om 21:57

De bedragen worden uitgesmeerd over meerdere jaren.

24 maart 2015 om 21:59

De problemen zitten hem met name in de begroting en niet in de langlopende schulden (hypotheek). Niet dat de langlopende schulden laag zijn in verhouding tot andere clubs (zonder eigen stadion). Met de opbrengsten van Tadic en Promes is zelfs een deel versneld afgelost, wat de rentelasten op de begroting verkleint.

25 maart 2015 om 00:31

Twente heeft 3 jaar nodig om de financién wer op orde te krijgen.

Je kan het hem niet kwalijk nemen, ik had het ook gedaan voor dat salaris (wees eerlijk).
En zo verkeerd is Rusland niet altijd. Tuurlijk, het is niet allemaal goed te keuren wat er daar gebeurd.

Prachtige steden en natuur. Klimaat is af en toe wel doorbijten...

24 maart 2015 om 22:37

Het is er niet het hele jaar -20 en ushanka's op het hoofd

25 maart 2015 om 11:08

Precies... af en toe... lezen is ook een vak...

Ik kan toch niet geloven dat hij naar Manchester United kon. Zal hij geruchten opgevangen hebben in de tijd dat elke Oranjespeler naar Manchester United zou gaan?

Had eenzelfde scenario als met Douglas verwacht, die zie je nooit meer terug. Ook dat is best kenner want hij is nog speciaal Nederlander geworden zodst hij ook in Oranje Zhou kunnen komen dacht ik, maar dat is er nooit van gekomen na z'n transfer.

Toch blijft het wel een kloof, die russische competitie. Dan kun je toch beter naar een middenmotor in Duitsland of Engeland gaan lijkt me.

Mooie speler! Ook een terecht besluit, ik zie promes over 2 jaartjes wel bij een club als Newcastle, zou daar echt passen volgensmij

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren