Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pérez: ‘Hij is een mythe voor de voetballerij én voor Real Madrid’

Laatste update:

Cristiano Ronaldo geldt al jaren als de belangrijkste voetballer van Real Madrid en Florentino Pérez hoopt dat de 31-jarige aanvaller nog lang in het Santiago Bernabéu te bewonderen valt. De voorzitter van De Koninklijke liet zich tijdens de presentatie van Paco Gento als erevoorzitter lovend uit over CR7.

/

“Ronaldo is in het seizoen 2015/16 met zestien doelpunten de topscorer van de Champions League geworden en heeft tevens zijn vierde Gouden Schoen gewonnen. Hij is de enige speler die dat heeft gepresteerd en daarom is hij door de UEFA ook verkozen tot de beste speler in Europa. Hij is verder de topscorer aller tijden van Real. Hij is een mythe voor de voetballerij én voor Madrid”, zo wordt Pérez geciteerd door de Spaanse media.

De preses had tijdens de bijeenkomst ook mooie woorden over voor Zinédine Zidane, die momenteel als trainer voor de groep staat bij Real. “Hij illustreert alles waar Real Madrid om draait. Hij is een legende. Ik ben er trots op dat ik hem naar Real heb gehaald, aanvankelijk als speler en daarna als trainer. Hij heeft nu als speler, assistent-trainer én hoofdcoach de Champions League gewonnen”, besluit Pérez.

Denk jij dat Cristiano Ronaldo zijn loopbaan bij Real Madrid gaat afsluiten?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk toch wel dat iedereen het met mij eens is als ik zeg dat die Perez echt op moet zouten als die zelfs Zidane na een prijsloos seizoen op straat gooit he. Deze man kan toch net zoals Wenger worden bij Arsenal. Waarom zou deze man nu niet gewoon voor Real Madrid staan zolang hij zelf wilt. Als er iemand voetbalverstand, ervaring, spelinzicht en noem het allemaal maar op heeft dan is Zidane het. Dit is toch de perfecte man 'voor zo'n groep. Hij weet ook hoe hij de CL wint. Dit is gewoon een topspeler en coach, nog piepjong en kan nog tientallen jaren mee. Deze man Moet Blijven.

En wat betreft Ronaldo, gisteren was het verschrikkelijk, maar als de grote wedstrijden er komen staat hij er weer. En echte prof die nog jaren fit blijft. Hopelijk blijft ook hij nog jaren spelen bij Real.

24 oktober 2016 om 11:26

Fantastisch om Zidane als hoofdcoach van Real te zien, al heb ik helemaal niks met de club. Wint in zijn eerste seizoen de CL en Supercup. Die moeten ze gewoon tig jaren lang voor de groep laten staan. En Ronaldo komt er altijd bovenop en scoort dan 50+ goals haha.

Maar is hij de beste ooit van Real?

24 oktober 2016 om 11:15

Naar mijn mening komt alleen Di Stefano boven hem, dat was de grondlegger van Madrid.

24 oktober 2016 om 11:26

Zidane en oude Ronaldo waren ook beter als voetballer.
Figo in zijn Real jaren vond ik ook beter.
Ronaldo is wel op basis van goals de beste goalenmaker die Real ooit heeft gehad.

Blijft ongelofelijk hoe hij zich ontwikkeld heeft in Madrid. Totaal andere speler geworden dan bij United. Daar wilde hij nog vaak de showpony uithangen en werd hij op het einde een doelpuntenmachine. Was van wereldniveau toen hij gekocht werd en is gesmeden tot een legende van het voetbal. Een speler die zich geen reet van alle commotie om hem heen aantrekt en er elk jaar 50+ goals inschiet. Wat hebben wij een geluk om Messi & Ronaldo beiden te mogen aanschouwen. Messi de man die alles op talent en zijn goddelijke instinct doet en Ronaldo de ongelofelijke atleet. Beide vermaken ons al tig jaren met ongekende aantallen doelpunten. Wat een legendes!

Elk seizoen begint hij weer haperend, en elk seizoen eindigt hij weer met 40+ goals. Komt wel weer goed met hem, voetballend is hij in ieder geval fantastisch dit seizoen

24 oktober 2016 om 21:57

Fantastisch wil ik niet zeggen, maar hij voetbald inderdaad wel stukken beter dan voorgaande seizoenen. Jammer genoeg wil net scoren nog niet helemaal lukken. Hoop dat het goed komt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren