Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Politie geeft Everton-aanvaller wind van voren: ‘Het is absoluut beschamend’

Laatste update:

Oumar Niasse heeft zich in de problemen gewerkt in Engeland. De Engelse regering heeft afgelopen week strengere maatregelen getroffen om de uitbraak van het coronavirus te stoppen, waardoor mensen het huis niet meer mogen verlaten als dat niet noodzakelijk is. De 29-jarige aanvaller van Everton lapte deze regels aan zijn laars en werd woensdagavond staande gehouden door de politie, zo schrijven Engelse media.

Niasse werd door de politie aan de kant gezet in zijn Mercedes-Benz ter waarde van 110.000 euro. De politie wilde weten waar de Senegalese aanvaller, die samen met twee vrouwen in de auto zat, van plan was naartoe te gaan. Toen Niasse daar geen antwoord op kon geven, kreeg hij de wind van voren van de agent in kwestie. “Het is een schande. Als Premier League-voetballer breng je iedereen in gevaar. Wat ben je aan het doen? Het is absoluut beschamend”, zo zou de agent naar Niasse geroepen hebben.

De politie Greater Manchester laat weten dat er woensdagavond rond half tien een voertuig is stilgezet bij een routine. “De chauffeur heeft een boete gekregen voor het niet dragen van een veiligheidsgordel”, zo valt in een statement. Niasse heeft van de politie een waarschuwing gekregen voor het feit dat hij het huis onnodig had verlaten, terwijl hij ook met meer dan twee mensen bij elkaar was. Er kunnen inmiddels boetes uitgedeeld worden als mensen onnodig de straat op gaan.

Niasse speelt sinds februari 2016 voor Everton, dat hem destijds voor 17,9 miljoen euro overnam van Lokomotiv Moskou. De negenvoudig Senegalees international, die eerder ook voor onder meer SK Brann en Akhisarspor speelde, werd door the Toffees reeds twee keer verhuurd, aan Hull City en Cardiff City. Dit seizoen speelde Niasse pas negentien minuten in de hoofdmacht van Everton, verspreid over drie wedstrijden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat boeit eigenlijk de waarde van zijn wagen? Overigens word er sterk overdreven, ik moet maar mijn hoofd uit de raam te steken en je ziet talloze mensen, knuffelen, zoenen, hand in hand lopen boodschappen doen etc wanneer een voetballer dit doet is het wereldnieuws.. ik blijf lekker binnen, maar oké dat ben ik.

27 maart 2020 om 10:37

Je mag ook gewoon hand in hand lopen, zoenen en knuffelen. Mits dit gewoon max 2 personen betreft. Je mag toch gewoon met je partner naar buiten en een wandeling maken als jullie allebei geen verschijnselen hebben? Dat Niasse met 3 man zit, wat dus al een overtreding is, want bij 3 of meer worden er boetes gegeven, is toch ontzettend dom? Dat eventueel anderen het doen is toch geen reden om het dan ook maar te doen?

27 maart 2020 om 10:42

Ik denk dat de regeling van maximum twee personen in Engeland niet geldt, anders zou Niasse daar toch wel een boete voor hebben gekregen lijkt me?

27 maart 2020 om 10:47

Ik las het misschien verkeerd, maar in het artikel staat dit: " Niasse heeft van de politie een waarschuwing gekregen voor het feit dat hij het huis onnodig had verlaten, terwijl hij ook met meer dan twee mensen bij elkaar was. Er kunnen inmiddels boetes uitgedeeld worden als mensen onnodig de straat op gaan" -- Dus zoals ik het las, is het niet toegestaan met meer dan 2 mensen te zijn en in mijn ogen is dit onnodig, tenzij 1 van de vrouwen lag te bevallen bijvoorbeeld? Hoe kijk jij er tegenaan?

27 maart 2020 om 10:54

Het lijkt me vreemd dat hij alleen een waarschuwing krijgt als hij zowel om een ongeldige reden buiten is en daarnaast ook nog eens met meer dan twee mensen. Zeker als het bij wet (tijdelijk) verboden is. Uiteindelijk krijgt hij alleen een boete voor het niet dragen van een gordel (wat nog maar eens aantoont dat het een idioot is).

27 maart 2020 om 11:12

Om een reactie los te weken bij ons natuurlijk, zoals we nu doen natuurlijk compleet onnodig want hij rijdt met wat ie wil.

27 maart 2020 om 11:15

Het wordt inderdaad lekker aangedikt door Britse roddelpers. Ze moeten ergens over schrijven dus dan maar lekker een verschrikkelijk beeld van iemand schetsen.

27 maart 2020 om 11:26

Haha ja, klopt. 'nee maar, een voetballer in een dure wagen? Hoe kan het bestaan zeg!'. Ik ken doorsnee burgers die al rijden met dikke wagens op krediet maar kunnen amper de huur voor een appartement betalen. Maar dat verkoopt niet in de media, het moet en zal een bekendere persoon zijn.

Natuurlijk een zeer domme actie van Niasse, maar anderzijds is dit mede de verantwoordelijkheid van de overheid. Een week geleden was er amper iets aan de hand en anderhalve week geleden was er volgens Johnson geen enkele reden om thuis te blijven/cafés te sluiten/... Het is vrij logisch dat sommigen moeite hebben met het begrijpen van maatregelen als de overheid op een week tijd echt een U-bocht maakt qua maatregelen, hetzelfde zie je trouwens nu in de USA gebeuren.

27 maart 2020 om 10:17

Waarom is gewoon doen wat er van je gevraagd wordt zo moeilijk dan?

27 maart 2020 om 10:19

Als het een week geleden maar een variant op de griep was en er niet zoveel aan de hand was, is het toch begrijpelijk dat sommigen het nu nog steeds onderschatten?

27 maart 2020 om 10:27

Nou Lierse, daar kan ik met mm pet niet bij.

27 maart 2020 om 10:30

Ik zou het zelf ook niet doen hoor, maar als je soms de communicatie van Johnson bekijkt snap ik wel dat sommigen het niet serieus nemen. Het is gewoon het bewijs dat goede communicatie van hogerhand vitaal is om het virus te bestrijden.

27 maart 2020 om 11:41

Het is ook een variant van de griep maar dat betekent niet dat het niet ernstig is. De echte griep is ook al geen pretje hoor, overlijden ook veel mensen aan. Je doet net of de griep hetzelfde is als een verkoudheidje. Trouwens is de communicatie al 2 weken zeer serieus. Precies 2 weken geleden sloten alle universiteiten, evenementen etc.

27 maart 2020 om 11:53

In Engeland sloten de universiteiten uit eigen beweging, daar kwam toen zelfs kritiek op door enkele publieke figuren. Momenteel loopt er zelfs een petitie om de overheid te dwingen alle universiteiten voor een geschikte duur te sluiten. Twee weken geleden was het in Engeland echt nog niet menens hoor.

We weten allemaal dat het niet mag maar deze coronacrisis werkt ook dit soort gedrag in de hand: pssst media, weten jullie wie er niet thuis was? Niasse van Everton. Pssst fluister fluister

27 maart 2020 om 11:24

Natuurlijk, het ligt altijd bij een ander, buiten de eigen schuld, het eigenbelang staat voorop. Het is niet eerlijk van de media, politie en de gezagsgetrouwe burger. Feit is dat mensen doodgaan, gewone mensen. Niet dat arrogante ventjes dat wat kan schelen, maar vervolgens wel respect en kansen eisen, kansloos net als jouw reactie!

27 maart 2020 om 11:38

Je kan ook overdrijven. Hij rijdt in een auto met z’n 4en. Het is niet dat hij op een feest is ofzo. Het is ook lekker insuineren zo. Hij was met twee vrouwen en een vriend. Wie zegt dat ie niet met z’n partner is en die vriend ook met z’n partner is. Kortom een storm in een glas water. Dat overdreven aanvallen van mensen nu op basis van dit soort halve berichten beginnen juist kansloos te worden. Kom uit die Corona Nederland bubbel in Engeland kon je tot paar dagen terug gewoon nog naar een café. Dat er eerste paar dagen van een “lockdown” wat onwennigheid is dat kan iedereen gebeuren. Maar juist dat vinger wijzen wat je nu doet daar is niemand bij gebaat.

27 maart 2020 om 11:48

Ik heb al gezegd dat ik weet dat het niet mag, wanneer ben je tevreden? Zeg het maar. 30 jaar cel voor Niasse of de doodstraf?

27 maart 2020 om 12:37

Het gaat me om de connectie die je legt tussen klikken en het niet houden aan de regels! Je mag met max 2 personen op straat en als je met meerdere bent 1.5. Meter uit elkaar. Lol....@via luna, Corona bubble? Ga ff in het ziekenhuis kijken...aardig gek!

Reageren mensen hier niet een beeeetje te overdreven? De man zit met twee vrouwen in een auto. Rara wat gaan ze doen? Geef hem een boks, de welverdiende kudos en maak een flauwe grap over dat hij vanavond niet alleen veilig moet rijden..

27 maart 2020 om 14:52

Zoals het hoort dus.

In wat voor politiestaat leven we als je van de weg gehaald wordt, gewoon om het feit dat je op de weg zit. Slaat een beetje door imo.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren