Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Pogba deelt peperdure horloges uit bij tijdelijke terugkeer in Turijn’

Laatste update:

Paul Pogba ontwikkelde zich in vier seizoenen bij Juventus tot speler van wereldformaat en in augustus rondde hij de duurste transfer aller tijden (105 miljoen euro naar Manchester United) af. Pogba is niet vergeten wat iedereen bij Juventus voor hem heeft betekend, zo meldt Tuttosport.

/

Pogba was vrijdag even terug op het trainingscomplex van Juventus om afscheid te nemen van spelers en medewerkers. Hij bood zelfs zijn verontschuldigingen aan voor zijn vertrek uit Turijn. Volgens de krant liet de middenvelder zich van zijn vrijgevigste kant zien: alle spelers, trainers en medewerkers van de club kregen van de middenvelder een horloge van het merk Rolex.

Het goedkoopste horloge van dat merk kost circa vijfduizend euro, dus het is duidelijk dat Pogba flink in de buidel heeft getast om iedereen bij Juventus te bedanken. Of Pogba echt wakker ligt van het uitgegeven bedrag is maar de vraag, omdat hij bij Manchester United naar verluidt zo’n vijftien miljoen euro per jaar krijgt.

Denk je dat Paul Pogba gaat uitblinken in Manchester?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
26 september 2016 om 12:59

Ook aan alle medewerkers. Volgens mij zitten daar weinig miljonairs tussen.

26 september 2016 om 15:23

Zullen wel de bestuursleden zijn dus ja wel milionair... Denk niet dat de toiletjuffrouw ook een horloge heeft gekregen

26 september 2016 om 15:28

Zeer voorbarige en vooringenomen conclusie van jou.
Feit is dat we het geen van allen precies weten..

26 september 2016 om 17:41

Jou beschuldiging aan zijn adres dat ie voorbarig en vooringenomen is, is net zo goed vooringenomen en je maakt op mij daarmee een erg vervelende en prococatieve indruk. Niks beter te doen of zo?

26 september 2016 om 19:14

Dat laatste kan ik ook aan jou vragen..
Uit de rest van je commentaar op mijn post blijkt dat je of niet begrijpt wat ik zeg, of dat je zin had om even jezelf te laten gaan. Maakt mij verder niet uit.

27 september 2016 om 00:50

Onzin lijkt mij. Denkt juist dat het mensen zullen zijn zoals de materiaal man en mensen die voor een relatief laag salaris 24/7 met die club bezig zijn. Ik ken weinig verhalen van voetballers die een goede band met bestuursleden hebben.

Alle medewerkers zelfs? Jeetje, als kantinejuf in turijn zou ik het wel weten; keihard verpanden of veilen dat horloge

Verder een raar verhaal met onder de streep een mooi gebaar, mits dit klopt natuurlijk.

26 september 2016 om 13:45

Je zult maar ballenjongen zijn

26 september 2016 om 17:47

Er werken bij Ajax +/- 350 personen. Laat dat bij Juventus ook ongeveer zijn 350 x 4000. Kom ik op 1,4 mln.... Lijkt me wel erg veel voor een paar horloges....

Aan de andere kant.. Weet niet waar Pogba heeft ingekocht. Ik was in Indonesie verleden week. Daar kostten de "originele" rolexen. 8 euro... 😉😉

Het hoeft niet, erg netjes dus maar als ik hem zo eens inschat van een afstand komt hij op mij ook over als een behoorlijk fijne kerel. Nu nog iets meer zijn voeten laten spreken ipv z'n portemonnee.

26 september 2016 om 12:15

Als je ze insta ziet is hij ook vrolijk altijd daarom houd ik van Pogba als ik zie dat hij zo is.

26 september 2016 om 14:04

Bevriend met Isimat, dan zal het wel een goede kerel zijn.

Gulle jongen die Pogbaaa. Mooi afscheid

Toffe kerel, ook naar zijn fans toe altijd joviaal, dat hij die dure horloges uitdeelt is niet wat hem sympathiek maakt uiteraard, dat zijn zijn altijd nuchtere eerlijke reacties geweest en zijn inzet, ik hoop dat hij de beste middenvelder ter wereld mag worden, dat gun ik hem echt.

26 september 2016 om 12:29

Precies, alle filmpjes van hem samen met Zlatan zijn echt genieten haha. Mooie kerel, hoop dat hij zijn draai (terug) gaat vinden in Manchester.

26 september 2016 om 13:28

Het zijn ook gewoon erg dure horloges maar je krijgt wel topkwaliteit. Echter zijn er wel genoeg andere horlogee voor de stervelingen onder ons

26 september 2016 om 13:42

Ik hoef geen rolex, ik heb alle tijd van de wereld.

26 september 2016 om 16:29

Rolex, en ook Breitling, hebben een patser imago, omdat het protserige, opzichtige horloges zijn. Dat ze inmiddels een beetje in het niet vallen ivm horloges van Richard Mille doet daar niet aan af.
En dan ligt het ook nog eens aan het type consument in Nederland, Nouveau-riche mannetjes die moeten showen dat ze het gemaakt hebben.

Voor merken als Patek Phillipe, Longines, Jaeger, en Iwc, is dat toch heel anders.

26 september 2016 om 19:02

Patek Philippe is dat anders??? Dude PP is een enorm duur merk.

26 september 2016 om 22:11

Duur, maar geen patsmerk dat verschil leg ik net uit.

26 september 2016 om 16:46

Het leven kan ook heel mooi zijn als je niet heel "rijk" bent hoor. En ook als je "rijk" bent kan is het geen garantie dat het leven mooi voor jou is. Er zijn genoeg miljonairs die zelfmoord hebben gepleegd.

Dat hij toch vreselijk rijk is doet niets af aan het gebaar, hij neemt de moeite om terug te gaan naar turijn en iedereen iets te geven. En voor een medewerker van een club is een rolex toch heek wat hoor

Wat een slechte voetballer zeg.
Italianen hebben hem lekker gebruikt om wat geld wit te wassen.
Moderne mensenhandel.

Een Pogba horloge, het moet niet gekker worden hier bij voetbalzone.

Maar pogba mag mij ook wel een horloge geven, ben zelf ook een liefhebber.

Ff een youtube filmpje maken dan maar

Mooi gebaar. Geeft aan dat hij de club dankbaar is en zich er bewust dat hij dankzij Juve nu is waar die is.
Kunnen het afzeiken maar is hier niet op z'n plek.

Met zoveel geld kan je duizenden monden in Afrika voeden, dure horloges voor miljonairs, geen sympathie voor.

27 september 2016 om 10:02

En wat heb jij tot zover gedaan? Dit schreeuwerig gedrag zie je altijd wel voorbij komen bij dit soort artikelen. Poging tot makkelijk scoren en meer ook niet.

Meeste voetballers zetten zich in voor (diverse) goede doelen. Daarnaast hebben velen ook nog een eigen stichting met vaak een specifiek doel.

Jouw reactie komt meer voort jaloezie en/of afgunst.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren