Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pochettino: ‘Er bestaat geen prijs voor hem, we willen hem hier houden’

Laatste update:

Harry Kane kan met de jaarwisseling in zicht reeds terugkijken op een fantatisch 2017. De spits van Tottenham Hotspur staat na de competitiewedstrijd van deze week tegen Southampton op 39 doelpunten in de Premier League dit kalenderjaar. Hij is met 56 treffers bovendien de meest productieve speler van de laatste twaalf maanden op de Europese velden. Er wordt derhalve volop gespeculeerd over zijn sportieve toekomst, maar Mauricio Pochettino benadrukt dat zijn aanvalsleider als het aan hem ligt onder geen enkele voorwaarde mag vertrekken uit Londen.

Kane heeft nog een contract tot halverwege 2022 bij the Spurs, maar de supporters van de club vrezen een vertrek van de spits, nu onder andere Real Madrid het voorzien zou hebben op zijn komst. "Er bestaat geen prijs voor hem, we willen hem hier houden", zegt de Argentijnse manager vrijdag in de Engelse media over Kane. "We kunnen over veel zaken praten, maar het is onmogelijk om een prijskaartje om zijn nek te hangen. Dat is niet aan mij, maar aan voorzitter Daniel Levy. Voor mij zou het eenvoudig zijn, maar voor Daniel zou het anders kunnen zijn."

Pochettino zwaait sinds de zomer van 2014 de scepter bij Tottenham Hotspur. De oefenmeester stelt dat Kane altijd hoog in het vaandel heeft gestaan bij hem. "Voor mij is er niets veranderd. Hij was voor mij drie jaar geleden al een superster, een jaar geleden, zes maanden geleden en een week geleden", aldus de oefenmeester.

"Hij is altijd behandeld als een superster. We hebben hem vanaf dag één vertrouwd, omdat we zijn potentie inzagen", vervolgt Pochettino "Hij verdient alle krediet voor hetgeen hij bereikt heeft. Het is mogelijk dat hij de rest van zijn loopbaan voor Tottenham zal spelen, zoals Francesco Totti bij AS Roma. Het zou onze fans blij maken."

Zie jij Harry Kane de rest van zijn loopbaan voor Tottenahm Hotspur spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gaat nooit gebeuren weet ie zelf ook wel. Kane is de topscorer dit seizoen in de PL met 18 goals. Dan zal je vast denken dat ze 1e of 2e in de PL staan. Maar ze staan gewoon 5e nou Kane als je de komende jaren dat wilt dan wens ik je succes. Ik denk dat hij het zelf ook weet. Ze gaan komende jaren niks winnen ook met Kane erbij.

29 december 2017 om 21:25

2022, staat in de tekst On: weergaloze spits die niet zomaar weg is bij de spurs. Maar zijn hele loopbaan gaat me te ver. Ooit wil die prijzen en als dat bij spurs te lang duurt maakt ie een stap.

29 december 2017 om 21:25

2022 staat in het artikel. Ik zou het schitterend vinden als Kane zijn hele carrière blijft bij Tottenham, ook al zou hij daar nauwelijks kans maken op prijzen. Iedereen zegt altijd dat het draait om prijzen maar als Kane in 10 jaar tijd 6 tot 8 keer topscorer wordt is hij ook gewoon een legende, helemaal als Tottenham geen absolute topclub wordt.

29 december 2017 om 21:30

De selectie van Spurs is - mits het op tijd doorselecteert - in potentie van wereldklasse.

30 december 2017 om 01:17

@Kowalski. Dat vind ik reuze mee vallen. Vertonghen en Alderweireld zijn al rond de 30, Lloris is geen de Gea, Dembele is al de 30 gepasseerd en blessuregevoelig, Wanyama zit in mijn ogen aan zijn plafond (gewoon een goede speler dus), Sissoko is en zal nooit wereldklasse worden, Son idem, Lamela is wisselvallig en lang geblesseerd geweest (dicht ik ook geen wereldklasse potentie toe). Dan heb je Eriksen, Alli en Kane die allen top presteren en waarin ik persoonlijk in ieder geval nog groeimarge zie. Dan mag Spurs dus nog aardig door selecteren willen ze een wereldklasse elftal op de been brengen, ook zijn ze erg sterk als team.

Kane is momenteel de gewenste spits voor Real Madrid. Kane is een garantie op doelpunten en hoeft niet eens perse bedient te worden aangezien hij het ook zelf kan creëren. Als Madrid zich serieus meldt voor Kane en bereidt zijn ver te gaan, dan vertrekt Kane waarschijnlijk wel.
Bovendien gaat Kane bij Spurs ook niet echt prijzen pakken wat bij Real Madrid wel realistischer is. Benzema scoort tegenwoordig maar 2x per 15 wedstrijden dus een basisplek veroveren zou ook makkelijk moeten zijn.

30 december 2017 om 01:30

Uiteindelijk heeft iedereen zijn prijs maar denk dat het aantrekken van Kane wel een nieuw record zou zijn. Levy staat erom bekend dat hij heel lastig te overtuigen is spelers te laten gaan, hij wil altijd meer dan de hoofdprijs. Kane is ook nog eens Engels, de spits van het nationale elftal dus ook commercieel van grote waarde voor Tottenham.

30 december 2017 om 14:37

Levy is inderdaad een goede zakenman als het gaat om geld vangen voor zijn spelers. Al gaat zijn transfers denk ik niet over het bedrag van Neymar heen. Een miljoentje of 150 zie ik wel gebeuren.

30 december 2017 om 15:00

Contract tot 2022,kind van de club,liefde voor de spurs en voorzitter Levy en dankzij psg denk ik dat hij juist meer gaat kosten.
Ps voordat iemand begint over dat 1jaar Arsenal hij was 10.

30 december 2017 om 01:36

Ben benieuwd of Kane uiteindelijk echt naar Real Madrid gaat. Al jaen word er kritiek op Benzema geleverd maar hij is nog steeds niet vervangen

30 december 2017 om 14:36

Dat komt omdat Benzema de jaren voorheen nog meevoetballend iets toevoegde aan Real Madrid, maar dat is inmiddels ook afgelopen. Daarnaast is Karim inmiddels al 30 en gaat ook niet beter meer worden, voor een club als Real Madrid reden genoeg om definities afscheid te nemen.

Tottenham is een respectabele club, maar je gaat waarschijnlijk nooit iets winnen met The Spurs. Als dat je ambitie is en lekker in je comfort zone wilt blijvwn, prima. Maar als je alles uit jouw carriere wilt halen dan zou je naar Real Madrid moeten gaan om serieus de strijd aan te gaan voor kampioenschappen en Champions League medailles

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren