Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pochettino ‘bijna trainer van Real’: ‘Ik zal nooit coach van Barça worden’

Laatste update:

Real Madrid en Tottenham Hotspur staan dinsdagavond tegenover elkaar in het kader van de Champions League en voor Mauricio Pochettino is de confrontatie met de Koninklijke speciaal, meldt Cadena Ser. Het Spaanse radiostation brengt dinsdag naar buiten dat de manager van the Spurs in het verleden bijna coach was van Real.

In januari 2016 moest Rafael Benítez het veld ruimen bij de Spaanse grootmacht en de clubleiding dacht aan Pochettino als opvolger. Volgens Cadena Ser werd de Argentijn destijds gebeld door Real om hem ervan te weerhouden een nieuw contract bij Tottenham te ondertekenen. Uiteindelijk besloot de clubleiding Zinédine Zidane de kans te bieden, ondanks dat Pochettino werd verteld nog niet bij te tekenen bij de Engelse club.

Pochettino, die als voetballer én trainer vele jaren actief was bij Espanyol, geeft overigens tegenover verschillende media aan dat hij in de toekomst nooit eindverantwoordelijke zal worden van Barcelona: "Ik probeer altijd eerlijk te zijn, ik houd er niet van om te liegen. Soms lieg ik een beetje tegen mijn vrouw, maar niet tegen de media", grapt de Argentijn, die sinds 2014 manager is van Tottenham.

"Het is onmogelijk", antwoordt Pochettino op de vraag of hij ooit bij de Catalaanse club trainer kan worden. "Maar ik kan Barcelona niet coachen, om verschillende redenen waar ik verder niet over wil uitweiden. Ik hoop dat ik nog tien of vijftien jaar bij Tottenham mag blijven. Als Daniel Levy (voorzitter, red.) dat wil, zal ik met liefde een nieuw contract ondertekenen."

Denk jij dat Mauricio Pochettino ooit trainer van Real Madrid of Barcelona wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Aub Mr levy leg snel een contract neer voor 15 jaar de beste trainer sinds sir bill nickelson. Met deze trainer gaan we binnen afzienbare tijd vele prijzen winnen coys!

Nou, dit is wel wat zeg! Ik hoop natuurlijk dat Zidane er nog jaren zit en ook nog met de nieuwe lichting kan/mag werken. Pochettino is zeker wel een waardige trainer voor Real in mijn ogen. Ik schrijf niet perse dit artikel na maar eerlijk is eerlijk hij brengt wel dat type voetbal dat bij Real gewild is. Perez houd deze man aub in de gaten......

We mogen in onze handjes wrijven met de geweldige people's manager die we nu hebben in Zidane. Toch heb ik het idee dat dit Real nog teveel afhankelijk is van individuele klasse, waar het natuurlijk een overload aan heeft. Poch is wel iemand die ook automatismen en patronen in een elftal kan slijpen. Zie hem graag het stokje overnemen van Zidane, na dat Zizou ons nog een paar Cl's bezorgt natuurlijk

Ik had Pochettino hoog zitten tot afgelopen week ; bijzonder lange teentjes blijkbaar en dan verwijs ik inderdaad naar zijn uithaal richting Guardiola.

Het was als compliment bedoeld en gans de Tottenhamfamilie stond blijkbaar op de achterste poten.

Klein, zeer klein.

Met zo een attitude hoef ik hem dus zelfs niet als Barca-trainer ; de haat jegens Barcelona druipt er van af.

17 oktober 2017 om 17:32

Tja Espanyol eh..

17 oktober 2017 om 18:42

Nu snap ik waarom Guardiola Kane-ploegje zei hahahhahahahaha

Nee Barça heeft hem ook niet nodig...zo lang Barça Messi heeft.

17 oktober 2017 om 17:36

Hoe is het een compliment naar de club Tottenham als je naar hen verwijst als het Harry-Kane-team?
Misschien was het grappig bedoeld, maar zeker geen compliment.

17 oktober 2017 om 17:41

Zelf zijn je teentjes ook niet bepaald klein als je hem eerst hoog hebt zitten en nu 'klein, zeer klein' noemt. Beetje kinderachtig wel.

17 oktober 2017 om 20:25

En ook nog zeggen dat het een compliment was wat guardiola zei 😅. Ik zou het niet als compliment opvatten; als iemand zegt dat het team van een speler afhankelijk is. Maar ja sommige mensen hier op het forum zijn zo idiolistisch over bepaalde voetballers en trainers dat ze blind worden.

Ik vind het een goeie coach en je ziet echt dat hij wat neergezet heeft met dit elftal. Maar het moment is er nu om prijzen te pakken, of niemand zal je nog herinneren.

Achja, nog altijd geen prijs gepakt als manager

17 oktober 2017 om 18:09

Wel van Tottenham een top 5 PL club gemaakt, helaas is het moeilijk op boksen tegen City, ik vind ze namelijk verder niks minder dan een Chelsea, United etc

18 oktober 2017 om 14:14

Met deze selectie moet hij toch ook gewoon top 5 eindigen lijkt me. De kern van dit elftal speelt al jaren samen. Ik zie dit jaar alleen city en misschien united boven ze eindigen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren