Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pijnlijke nederlagen voor Galatasaray en Besiktas in Süper Lig

Laatste update:

Galatasaray heeft een bijzonder teleurstellende week achter de rug. Drie dagen na de 2-1 nederlaag tegen Rangers FC in de laatste voorronde van de Europa League incasseerde de ploeg van Fatih Terim de eerste nederlaag van het nieuwe seizoen in de Süper Lig. Op bezoek bij Kasimpasa ging Galatasaray zondagavond met 1-0 onderuit.

Het enige doelpunt van de wedstrijd viel in de blessuretijd van de eerste helft. Het was een prachtige treffer: vanaf de rechterflank trok Yusuf Erdogan naar binnen, om vanaf de rand van het strafschopgebied hoog raak te schieten met het linkerbeen. Aan het begin van de tweede helft maakte Ryan Babel zijn entree als invaller, terwijl Ryan Donk in de laatste minuut inviel.

Eerder op de zondag ging ook Besiktas onderuit. In eigen huis verloor de topclub met 0-1 van Gençlerbirligi, door een doelpunt van Bogdan Stancu. Besiktas heeft vier punten verzameld uit de eerste vier duels, terwijl Galatasaray op zeven punten staat en de vierde plaats inneemt. Na de interlandperiode neemt Cim Bom het op tegen koploper Alanyaspor.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1Galatasaray3430315993
2Fenerbahçe3428515889
3Trabzonspor34184121558
4Medipol Basaksehir3415712752
5Besiktas3415613551
6Kasimpasa3414713-349
7Rizespor3414713-649
8Alanyaspor34121210348
9Sivasspor34121210-448
10Antalyaspor34111211-345
11Adana Demirspor3491411241
12Kayserispor34111013-940
13Samsunspor3410915-739
14Ankaragücü3481412-338
15Fatih Karagumruk349916-236
16Konyaspor3481214-1436
17Gaziantep FK349718-1534
18Hatayspor3471215-1033
19Pendikspor347918-3230
20Istanbulspor344723-4116

Verdiende Galatasaray minstens een punt tegen Kasimpasa?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Valt me heeeel erg tegen van vz dat ze 1 topic maken over Galatasaray en Besiktas, en niet eens een topic over Fenerbahçe. Ben wel heel benieuwd wat de reden is.

On topic: Galatasaray en Besiktas moeten zich nog flink verbeteren als ze bovenin mee willen doen. Want dit lijkt natuurlijk helemaal nergens op

4 oktober 2020 om 20:35

Alsof fener heel goed voetbalt. Bjk,gs en fb allemaal troep dit jaar. Fener zie ik sowieso niet in top 4 einde van het seizoen

4 oktober 2020 om 20:37

Kan Voetbalzone zwz nooit echt volgen wat betreft de Turkse wedstrijden/topics.
On: Besiktas was echt niet om aan te zien. Sergen heeft nog steeds voordeel vd twijfel van mij maar de keuzes die hij maakt is wel erg belabberd. En dan nog zeggen dat de transfers vd transfercomite komt en op die manier zichzelf probeert te redden.
De spelers die zijn gehaald en met name Wellinton is toch echt belabberd. En dan stuur je Rocco weg? Al met al huilen met de pet op!!

Wat een huilenbalk is die Terim. Voor de wedstrijd begon hij al te huilen dat de wedstrijd niet op Maandag gespeeld is. Hij voelt zich echt een koning.

4 oktober 2020 om 20:39

Ach joh. Terim is Terim. Die huilt zwz om alles. Heet overal wel een excuus voor maar hand in eigen boezem steken? Ho maar!!!

Zo Medipol was toch kampioen geworden afgelopen seizoen? Staan zij nu "gewoon" laatste? Wow, bizarre competitie.

4 oktober 2020 om 22:14

Raarste competitie dit jaar. Ik zal echt niet verbaasd zijn als een grote ploeg rond plek 10-12 eindigt met al die goede middenmoters.

4 oktober 2020 om 23:06

De Premier League is ook heel raar dit seizoen, vandaag verloren Liverpool & Manchester United onverwacht met 5 doelpunten verschil.

Beide clubs gaan nu zeuren over scheidsrechters, terwijl ze allebei waardeloos hebben gespeeld.

Wat een heerlijke goal van Yusuf, heeft Galatasaray helemaal kapot gespeeld. Penalty koning Falcao net zoals altijd weer slecht 2 ballen ver uit geschoten die zullen ze wel op de maan gevonden hebben, Samatta heeft gisteren in 1 wedstrijd meer laten zien in de Süper Lig dan Falcao bij Galatasaray.

We zijn verrot. Enig lichtpuntje was Etebo, wat een beest van een speler. Ik lees net dat Albayrak zijn ontslag heeft ingediend, nu nog Yusuf Gunay en Mustafa Cengiz. Ze hebben puik werk geleverd qua schuldenpost, maar qua inkomende en uitgaande transfers hebben ze niet alleen Fatih Terim, maar 25-30 miljoen supporters wereldwijd teleurgesteld. Over vandaag: misschien wel het slechtste Gala dat ik ooit heb gezien. Dit is ook deels op het conto van Fatih Terim. Waarom begin je in godsnaam weer met Feghouli en Arda aan de flanken? Zouden Ogulcan en Sekidika zoveel slechter spelen dan hen? Erg ironisch ook dat uitgerekend Yusuf, die we eigenlijk vorig jaar binnen hadden maar uiteindelijk niet transfereerden omdat hij voortijdig een foto met een Gala-tenue deelde, zo een beauty scoort en ons het leven zuur maakt. Ik ben super blij dat de interlandperiode is aangebroken. Objectief gezien is Fener voorlopig kampioenskandidaat #1, al spelen zij ook niet de sterren van de hemel. Maar ze hebben zich wel goed versterkt.

4 oktober 2020 om 21:18

Maar verwacht je dat je en de schuldenlast kunt verminderen en goede transfers kunt doen? Alle Turkse clubs moeten even een stap terug doen, minder transfers, minder uitgaven en de financieen weer op orde krijgen. Vanuit een gezonde basis kun je ook beter groeien. Maar het probleem is de fans. Dit soort dingen accepteren ze gewoon niet.

4 oktober 2020 om 21:35

Galatasaray heeft een goede sportief directeur nodig. Albayrak is een lachertje, en Terim moet zich ook afzijdig houden van het transferbeleid. Los van deze transferperiode heeft Terim heel vaak de spelers gekregen die hij wilde, ik vind het hem ook niet sieren dat hij 5 minuten voor tijd al naar de kleedkamers liep. Uiteindelijk is hij ook zelf verantwoordelijk voor het team en het spel.

Weer fout van sergen yalcin.
Je laat Dorukhan op 10 spelen terwijl hij op 6 of 8 staat.
Haal je hem in de rust eruit maar laat hem niet als rechtsback spelen, maar ondertussen wel met necip doorgaan die bagger was.
Welinton mag per direct weg.door hem en necip kregen we weer een doelpunt tegen.
Beste van Besiktas waren Souza Montero Ridvan.

4 oktober 2020 om 21:01

Blijkbaar heeft Sergen Besiktas niet gevolgd een paar jaar geleden. Aboubakar en Tore konden heel goed met Ozyakup spelen, dat waren spelers die elkaar heel goed konden bereiken. Herinner de assist van ozyakup op aboubakar tegen Trabzonspor. En kasimpasa een tweetjes. Ozyakup had kwaliteit spelers omzich heen nodig die hem konden bereiken. Nu eindelijk aboubakar en tore er is, maakt Sergen geen gebruik van hem. Dorukhan enz zijn geen kwaliteit spelers

Gadverdamme. Dit is niet mijn elftal. Dit is niet mijn bestuur. Ik roep hier voor niks 'waarom haal je Arda' ? Hij speelt drie jaar niet, maar hey, bij een club waar miljoenen wordt gegooid op bokkepoten als Belhanda, Diagne.....verrek het maar ik ga het gewoon zeggen: Falcao en Feghouli, kan dit ook gewoon. Wat een wanvertoning joh. Niemand, geen 1 Gs-supporter kijkt met plezier de wedstrijd. We zitten het uit als een plichtmatigheid. Staf, bestuur, spelers allemaal opzouten.

4 oktober 2020 om 20:42

Ik ben van mening dat je flankspelers niet ouder dan 28-29 moeten zijn. Na deze leeftijd missen ze de dynamiek en explosiviteit om hun man voorbij te komen. Wat doen wij? Arda van 33 op de linkerflank en de traagste buitenspeler van de Super Lig Feghouli van 30-31 op de rechterflank. Echt waar, ik kan er met me hoofd niet bij.

4 oktober 2020 om 20:49

Je hebt keer op keer de competitie gewonnen met snelle flankspelers als Onyekuru, Rodrigues. Waarom stap je af van dit beleid ?

4 oktober 2020 om 21:57

Als het aan mij lag kregen alle Turkse clubs een transferverbod van minimaal een jaar. De koers is 9, er zijn geen inkomsten uit tickets, Beinsports doet gierig om het tv-geld, de kampioen moet voorrondes spelen en alsnog blijven ze kopen kopen kopen. Als ze zelfs nu niet inzien dat ze een andere pad op moeten, verdienen ze een pak slaag. Kom maar met die buitenlanderslimiet en het verplicht opstellen van jeugdspelers, wie niet wil horen moet maar voelen. Alsof ze met al die buitenlanders wel wat presteren. We worden ingehaald door Oostenrijk en Schotland. Ik weet zeker dat de topclubs van die landen geen totale schuldenpost van 1 miljard euro hebben.

5 oktober 2020 om 18:48

Ik was altijd voorstander van vrije markt. Maar die Turken presteren het om zelfs dan overbetaalde vedettes te halen. Helemaal klaar mee.

4 oktober 2020 om 22:29

Gangstar en Flacko Heel vreemd hoe Arda nu oppeens als zondebok wordt aangewezen. Toen hij tekende was alles oke ? Want hij zou toch per wedstrijd betaald krijgen en de competitie was langer dan voorgaande jaren.Je moet toch bij de persoon zijn die hem opstelt? Ow sorry dat kan niet. Hij is namelijk heilig.Fatih Terim kan arda ook anders brengen. Hij begint telkens in de basis lijkt het wel. Je kan hem toch telkens het laatste kwartiertje brengen. Of in de bekerwedstrijden laten wennen.

Ons stomme bestuur had een simpele taak; koop verdomme een snelle buitenspeler. Wat doen zij? Ze kochten vorig jaar een uitgebluste slak zoals Babel, en dit jaar koop je een uitgebluste Arda. Heb je serieus niets geleerd van je fouten? Hebben ze serieus niet kunnen inzien dat een snelle speler zoals Onyekuru al een enorm verschil maakt in een dramatische competitie zoals de 'Super' lig? En waar is Lemina? In mijn ogen de beste speler van vorig jaar, en onze enige speler die op een Europees accetabel niveau was. Als Fulham hem kan huren, dan konden wij dat ook, en Lemina was een speler die erg graag wilde blijven. Abdurahhim Albayrak, leuk om een sfeertje te creeren in de kleedkamer, maar totaal incompetent op gebied van transfers. Mustafa Cengiz, ook beter dat jij met pensioen gaat.

4 oktober 2020 om 21:16

Corrigeer me als ik het fout heb, maar volgens mij wilde het bestuur Arda niet eens. Terim wilde Arda. Ze hebben er notabene een conflict over gehad. Dus dat kan je het bestuur niet aanrekenen.

4 oktober 2020 om 22:07

Dat klopt, inderdaad. Arda als wisselspeler vind ik prima, maar als basisspeler, nee. Ik weet zeker dat Terim ook een vleugelspeler erbij wilde, maar ons bestuur heeft weer niets kunnen leveren.

Er is geen enkel turks club die momenteel de verwachtingen waarmaakt. Daarbij doen we het nu al op de 3de jaar op rij zeer slecht in europa. Nog een laatste is dat de scheidsrechters in het algemeen al jaren zeer slecht van niveau zijn.

Tja wat kan ik zeggen over besiktas... letterlijk chaos binnen de club. Spelers die er gewoon wandelen tegen een zwakke genclerbirligi. Ze hebben hun 1ste doelpunt gescoord van het seizoen en dat tegen ons. Typisch! Ik heb gelezen dat we rachid ghezzal gaan lenen van leicester city. Je kan zelfs ronaldo halen als je wilt en zelfs hij kan ons niet redden! Uitgeschakeld uit de CL, uitgeschakeld uit de EL en er wacht ons een zwaar seizoen! Ik heb geen zin meer op besiktas wedstrijden te bekijken.... zo erg is het geworden! Ik kijk gewoon met moeite naar het beschamende voetbal die we spelen!

Ik begin me echt af te vragen of Feghouli en Belhanda Terim chanteren of zo waardoor ze telkens maar worden opgesteld. Die mannen verdienen miljoenen en presteren bagger. Zijn er dan echt geen snelle en technische jeugdspelers die we in plaats van hen kunnen opstellen? Ook Arda stelt teleur. Als dat zo doorgaat mag hij wel de bank warmhouden. Feghouli, Babel, Belhanda, Diagne en Falcao moeten zsm vertrekken. We zijn uitgeschakeld in Europa en ook in de SL verwacht ik niets bijzonders van dit Galatasaray. Wat een drama dit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren