Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Galatasaray legt 3,5 miljoen euro neer en maakt komst spits definitief

Laatste update:

Mostafa Mohamed heeft zijn toekomst verbonden aan Galatasaray. De Turkse topclub maakt maandag wereldkundig dat de 24-jarige aanvaller uit Egypte zijn handtekening heeft gezet onder een contract tot de zomer van 2025. Mohamed werd sinds februari van dit jaar gehuurd van Zamalek en de spits vervolgt zijn loopbaan nu dus definitief bij de huidige nummer tien in de Süper Lig. Galatasaray legt circa drieënhalf miljoen euro voor de definitieve komst van Mohamed.

Galatasaray benadrukt in het persbericht van maandag rondom de transfer van Mohamed dat het totale transferbedrag op 1 juli 2022 wordt overgemaakt aan Zamalek. Daarnaast is bekendgemaakt dat het salaris in de komende seizoenen zal stijgen van omgerekend 800.000 euro naar ruim een miljoen euro per jaar. De negenvoudig international van Egypte kan zijn geluk niet op na het verlengen van zijn verblijf bij Galatasaray. "Ik heb me altijd thuis gevoeld bij deze club en ben blij dat ik voor een grote club als Galatasaray mag tekenen. Het is mijn intentie om hier lang te blijven en de supporters mooie dingen te laten zien. We willen prijzen veroveren en ik beloof de fans dat ik daar alles voor zal doen", zo laat Mohamed weten op de website van zijn werkgever.

Mohamed kwam in 45 wedstrijden namens Galatasaray in alle competities tot 14 doelpunten. In de tweede kwalificatieronde van de Champions League tegen PSV kwam de aanvaller in beide wedstrijden (5-1 en 1-2 nederlaag) niet tot scoren. Korte tijd later werd Mohamed door RMC Sport in verband gebracht met een transfer richting PSV, dat in hem een geschikte concurrent zou zien van Eran Zahavi. De Eindhovense club besloot echter om een huurovereenkomst af te sluiten met Benfica voor de komst van Carlos Vinícius.

De international van Egypte vormde zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Antalyaspor (2-0 overwinning) nog een aanvalsduo met Halil Dervisoglu. Het was overigens de eerste overwinning van Galatasaray sinds 13 november. Mohamed is geselecteerd voor de Afrika Cup, waardoor zijn werkgever hem ongeveer een maand moet missen. Diverse Turkse media denken dan ook dat Galatasaray de transfermarkt opgaat volgende maand. Onder meer Krzysztof Piatek (Hertha BSC) zou in beeld zijn bij trainer Fatih Terim.

Verstandige keuze van Galatasaray?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Erg blij mee. Deze man blijft onze beste spits, en met de huidige koers was er geen beter moment om hem aan te trekken. Ik wil niet al te veel inkomende transfers deze winter, alleen Gedson is genoeg. Met het geld dat we gespendeerd hebben in de zomer kan je veel transfers in januari ook niet rechtvaardigen. Ik hoop alleen op het vertrek van Yedlin, Babel, Feghouli en Diagne. Hopelijk kunnen we ook Okan terugroepen van zijn huur aangezien we nu een overgrote hotwing in doel hebben.

27 december 2021 om 20:43

Volgens hebben we toch een redelijk budget opgebouwd nu we direct naar de laatste 16 van de EL zijn, dus we kunnen wel het een en ander verwachten. Wel hoop ik indd dat de spelers vertrekken die jij hebt opgenoemd,

27 december 2021 om 20:46

Met alleen Gedson ga je het niet redden in Europa. Galatasaray heeft duidelijk een sterke 6 nodig, een spits en een vleugelspeler. Okan terughalen is ook een optie btw.

27 december 2021 om 21:02

Van wat ik begreep wil Giresunspor Okan niet zomaar naar GS laten gaan tenzij ze een vergoeding ervoor terugkrijgen. Wat ik eigenlijk niet begrijp is waarom ze Okan lieten gaan. Want Ismail Cipe is toch geen keeper voor het niveau van Galatasaray.

27 december 2021 om 21:40

Ismail kan je niet eens bij de eerste beste amateurclub plaatsen, laat staan een club in Turkije en laat staan bij een topclub.

27 december 2021 om 21:39

Hey flacko ik ken jou vgm!😂 laten we hopen op een cvm en een spits die doelpunten kan maken deze winter!

28 december 2021 om 03:17

Ik begrijp de kritiek op Diagne niet. Was tegen Lazio en Marseille de beste man op het veld, won elk duel en was altijd aanspeelbaar. Scoorde tegen Altay en Fener als invaller.

28 december 2021 om 09:02

Het gaat ook niet om kritiek, maar zijn salaris is een te groot struikelblok. Met Mohamed hebben we inmiddels onze eerste spits gevonden en zoveel salaris betalen voor een tweede spits is not done.

Goede speler , Egypte heeft toch een goede voorhoede met Mohamed Salah op rechts deze man in de spits en op links die veelscorende speler van Al Ahly ( Topclub in Afrika en Egypte) zijn toch een dark horse voor de Afrika cup.

27 december 2021 om 21:23

Was het maar zo een feest. Het is eigenlijk zielig voor Salah dat hij tot deze dramatische Egyptische lichting behoort, waar de enige andere beetje voetballers Trezeguet, Hegazy. en Elneny zijn.Tien/twaalf jaar geleden had Egypte een gouden generatie met Mohamed Zidan, Aboutreika, Elhadary, Gomaa etc. Drie keer op rij de Afrika Cup gewonnen, hoge ogen gegooid op de Confederations Cup, maar desondanks twee keer op één goal het WK misgelopen. Dat was pas een dark horse, zelfs voor het WK hoe grappig dat wellicht ook klinkt voor iemand die het destijds niet echt volgde (stonden toen ook even 10e op de FIFA wereldranglijst als ik het goed heb). Nu is het een parodie op voetbal geworden. Deze Mostafa Mohamed had bij dat team niet eens in aanmerking gekomen voor de selectie - al is hij bij het huidige Egypte ook geen basisspeler, daar Salah, Trezeguet (Aston Villa) en Marmoush (Stuttgart) de voorkeur krijgen in de voorhoede.

Goeie deal van Gala. Nu eve Terim duidelijk maken, dar hij volle vertrouwen krijgt.

Wil hij presteren moet GS een nieuwe weg in slaan door Terim vaarwel te zeggen.

Ik hoop dat Gala ook gebruik kan maken van Yunus Akgün, wat een geweldenaar! Ik wil hem graag zien spelen in EL!

We moeten natuurlijk gewoon zsm yunus terug halen en een goeie cvm neerzetten , een extra spits kan ook geen kwaad. En dan hopelijk 2e seiz helft knallen en el doorbekeren!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren