Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pierie krijgt positief advies: ‘Je ziet het bijvoorbeeld ook aan Wöber’

Laatste update:

Kik Pierie kan nog niet te veel zeggen over een eventuele transfer naar Ajax. De nummer twee van de Eredivisie heeft interesse in de verdediger van sc Heerenveen, zo bevestigde directeur Marc Overmars zondag. Pierie noemt Ajax in gesprek met De Telegraaf een 'fantastische club' en wacht de ontwikkelingen af. Hij lijkt een transfer wel te zien zitten.

"Ze hebben interesse en of het allemaal doorgaat, dat weet ik niet. En ja, ik denk dat het een club is die bij me past", beaamt de achttienjarige jeugdexponent van Heerenveen. Ploeggenoot en aanvoerder Stijn Schaars zou een stap naar Ajax goed vinden voor de ontwikkeling van Pierie. "Ajax is het grootste merk. Je ziet het bijvoorbeeld aan een Maximilian Wöber. Die speelt een paar wedstrijden, niet eens altijd in de basis, maar gaat wel naar Sevilla."

"De omgeving waarin je terechtkomt, waarin geëist wordt dat je topvoetbal speelt met veel lef en dominantie, is fantastisch natuurlijk. Dan word je getriggerd. Dus ik zou altijd zeggen: doen", voegt Schaars daaraan toe. Hij vindt het wel belangrijk dat Pierie te horen krijgt wat voor perspectief hij heeft in Amsterdam. Hoewel de verdediger 'een jongen met potentie' is, moet hij 'na twee jaar niet nog steeds op de pakweg zestig Eredivisie-duels van nu staan'.

Pierie was tijdens de Champions League-wedstrijd tussen Ajax en Real Madrid al op uitnodiging van de Amsterdamse clubleiding aanwezig in de Johan Cruijff ArenA, al verzekerde de geboren Amerikaan zelf dat hij de kaarten persoonlijk via zijn zaakwaarnemer had geregeld. Hij heeft nog maar een contract tot volgend jaar zomer met Heerenveen, dat zodoende een transfersom zal vragen aan Ajax. Overmars zou bereid zijn om Heerenveen-huurling Dennis Johnsen in de deal te betrekken.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als ajax daadwerkelijk pierie gaat halen en scherpen kan ajax net zo goed meteeen haar scouting opzeggen. Ongelooflijk als dit waar is. Pierie die al geen denderende indruk maakt bij heerenveen. Daarnaast is die niet al te sterk in de duels en ook niet heeel groot. Dit zou echt lachwekkend zijn.

31 maart 2019 om 21:49

Die jongen is pas 18. Nee, het is geen De Ligt maar om hem nu al zo af te schrijven...
Best een gokje waard voor een deel van die 85 miljoen van Frenkie denk ik dan

31 maart 2019 om 21:52

Zou echt een belachelijk aankoop zijn , Pieri is te klein voor in het centrum en te traag als back. Heeft feitelijk alleen een aardige trap in de benen. In de duels is hij veel te lief door gebrek aan , snelheid, acceleratie, duelkracht en meedogenloosheid.

31 maart 2019 om 21:56

Ik snap ook echt niet waarom Ajax deze middelmaat wilt hebben. Als je beter wilt worden moet je dit soort middelmaat juist links laten liggen.

Ik vind hem helemaal niet zo goed hoor. Hij is matig in de 1 tegen 1, laat zich redelijk makkelijk aftroeven en opbouwend is het oké maar niet buitengewoon. Hij is niet lang genoeg, niet kopsterk, hij heeft vaak geen idee hoe de situatie om hem heen eruit ziet en hij heeft geen "over mijn lijk mentaliteit", het is allemaal te braaf. Het is misschien te negatief en dat het overkomt dat hij er helemaal niks van kan maar ik vind hem echt niet goed genoeg, hij blinkt nergens in uit. Leuk dat hij op zo'n jonge leeftijd veel minuten heeft gemaakt maar daar is voor mij alles mee gezegd. Anderen kijken er misschien anders tegenaan maar van mij hoeft het niet.

1 april 2019 om 08:28

Linksbenige Veltman?

Nou die Pierie zal het zeker niet slechter doen als die Magallan wat die bij Ajax doet is mij echt een raadsel die kan er echt geen ene moer van , en nu begrijp ik helemaal niet dat Ajax die Wã¶ber zo makkelijk liet gaan want die is gewoon niet een maar wel een paar klassen beter maar mocht wel gewoon weg . dus Pierie grijp je kans want die Magallan moet geen enkel probleem zijn voor jou .

31 maart 2019 om 21:53

Dus omdat je al een matige speler hebt lopen , moet je er nog maar 1 halen ? Komt op alle fronten tekort.

31 maart 2019 om 22:50

Jij hebt Magallan wel snel beoordeeld dan. Hoe komt het dat je geen scout bent, als je het allemaal zo goed ziet? Wel fijn dat je als fan je spelers een kans geeft en ze niet gelijk afschrijft.

31 maart 2019 om 23:07

Kanon is inderdaad wel een goede speler om te kopen hij zou ook niet heel duur wezen is fysiek sterk opbouwend is die niet heel goed maar met blind naast hem kan die daar de balletjes inleveren en hoeft die zelf niet op te bouwen

Niets bijzonders, maar als je Nederlands en een tiener bent wordt je al gauw aan Ajax gelinkt, verdedigend zeer matig.

Als Heerenveen wat knaken kan krijgen, lekker laten gaan. Hij is 1 van de oorzaken van de doelpuntenregen die Heerenveen steeds tegen krijgt. Te veel persoonlijke fouten die tegendoelpunten hebben opgeleverd.

Denk dat Ajax spelers als Scherpen en Pierie beter met rust kan laten totdat ze basiswaardig zijn voor Ajax. Anders krijg je verhalen zoals Zivkovic en Schuurs.

Komt bij Ajax in de beloften terecht. Is een aardige voetballer die regelmatig fouten maakt. het enigste voordeel is dat hij pas 18 jaar is.. Wens Pierie veel succes op de bank bij Ajax.

Kan je zo ver zijn om te zeggen, wanneer Ajax haalt bevestigen ze dus dat Schuurs een miskoop is? Kan me niet voorstellen dat ze beide volgend jaar het centrum van Ajax gaan vormen. Verder zie ik niet teveel risico's aan de beide transfers. Scherpen is jong en heeft nog potentie, degelijke 3e keeper is altijd waardevol.

Pierie zie ik mooie dingen afwisselen met afgrijselijke fouten. Wanneer hij de fouten eruit kan halen is het een zeer interessante speler, lukt dit niet, zal die niet veel gaan spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren