Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Peter Bosz wijst beste man aan bij PSV: ‘Hij speelde echt geweldig’

Laatste update:

Peter Bosz heeft genoten van het spel van Malik Tillman in de bekerwedstrijd tegen FC Twente (3-1). De Amerikaan moest plots opdraven door een blessure bij Joey Veerman en deed dat naar behoren. Tillman leverde de assist bij de 2-0 van Luuk de Jong.

Tillman zou oorspronkelijk niet in de basis staan tegen Twente, maar doordat Veerman afhaakte in de warming-up vanwege klachten aan de kuit mocht hij toch starten. Bosz kreeg geen seconde spijt van die keuze.

"Dat vond ik misschien wel onze beste man vandaag. Die vond ik echt geweldig spelen", aldus Bosz bij ESPN. "Voor de winterstop raakte hij geblesseerd doordat hij te veel speelde. Ik kreeg die signalen van de technische staf. Dan wil je voorzichtig zijn, maar nood breekt wetten."

Vervolgens besloot Bosz Tillman de hele wedstrijd te laten spelen. "Er moesten een aantal andere jongens af", gaat de trainer van PSV verder. "Ik had hem er inderdaad af willen halen, maar dan had ik de KNVB moeten bellen dat we vaker dan vijf keer moeten wisselen."

Bosz wordt vervolgens gevraagd naar de beste positie voor Tillman. "Hij kan ook op linksbuiten, maar het is een nummer 10." Tegen Twente koos Bosz voor Yorbe Vertessen als linksbuiten. De Belg, die wordt begeerd door buitenlandse clubs, tekende op fraaie wijze voor de 1-0.

PSV had weinig te duchten van FC Twente en legde grote delen van de wedstrijd uitstekend spel op de mat. "PSV deed het heel goed. Positioneel staan ze geweldig en voetballend zijn ze ook heel erg goed", analyseerde Kenneth Perez in de studio bij ESPN.

Door de overwinning op FC Twente stuit PSV komende woensdag op Feyenoord in de achtste finale van het bekertoernooi. Komende zondag gaat de ploeg van Bosz eerst naar Stadion Galgenwaard voor de altijd lastige uitwedstrijd tegen FC Utrecht.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Dit is zo’n geweldige speler. Heeft kracht, hoe makkelijk hij z’n tegenstanders opzij zet is niet normaal, dat combineert ‘ie met een schitterende motoriek, techniek en spelinzicht. Top gespeeld vandaag weer, lust voor het oog om hem te zien voetballen. Lijkt allemaal zo makkelijk te gaan.

18 januari 2024 om 01:53

Inderdaad wat een team heeft PSV zeg. Echt niet normaal goed, zoals je zegt lijkt allemaal zo makkelijk te gaan, maar ze knokken iedere wedstrijd keihard wat een discipline zeg. Het zijn mooie tijden voor de PSV Supporters!

18 januari 2024 om 07:51

Geweldig dat psv nog zoveel kwaliteiten op de bank heeft zitten. Dat zie je alleen maar bij top clubs in het buitenland.

Ik hoop zeer dat we Tillman kunnen kopen. Op 10, op links en nu ook op 8 prima wedstrijden gespeeld.

18 januari 2024 om 07:38

Dat hoop ik ook ja. Echt een geweldige speler. Las alleen laatst iets over een bijzonderheid in de constructie met Bayern, weet iemand daar meer van(er gaan wel eens dagen voorbij dat ik niet al het nieuws zie)?

19 januari 2024 om 11:07

Klopt, PSV heeft een koopoptie maar Bayern kan deze afkopen voor zo'n 3mio.

Drommel ook basis tegen Feyenoord? Of gewoon op safe spelen?

18 januari 2024 om 00:36

Ik denk dat Drommel alle bekerwedstrijden gewoon keept ongeacht de tegenstander.

Het spel wat Bosz voor ogen heeft is echt subliem dit seizoen. Alle spelers kunnen zowat mee met het spel. Zolang je een goeie visie hebt en die kan uitstralen op het hele team, dan ben je een goeie trainer. Die 3-0 alleen was al om van te watertanden zeg. Die aanval was niet normaal goed.

18 januari 2024 om 01:49

De aanval zou mooier zijn als till hem had afgemaakt. Maar de goal van bakayoko mocht er ook wel wezen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren