Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Peter Bosz moet knoop doorhakken bij PSV na interesse uit binnen- en buitenland

Laatste update:

Het contract van Shurandy Sambo bij PSV nadert zijn einde. Volgens Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad kan de 22-jarige rechtsback zijn carrière op verschillende plekken vervolgen. De journalist schrijft zaterdagochtend dat clubs uit binnen- en buitenland informeren naar Sambo, die nog wacht op duidelijkheid van Peter Bosz en PSV.

In het Philips Stadion ligt Sambo nog tot 30 juni 2024 vast. De vleugelverdediger mag sinds 1 januari in gesprek met verschillende clubs. Namens ED geeft Elfrink zaterdag een update over Sambo’s situatie. “Het is nog altijd niet duidelijk of de Eindhovense club het contract van Sambo de komende periode nog wil verlengen.” Transfermarkt schat zijn huidige marktwaarde op 2 miljoen euro.

De richtlijnen van de cao voor contractspelers in het betaalde voetbal schrijven voor dat clubs verplicht zijn om spelers met een aflopend contract vóór 1 april in te lichten of hun contract formeel wordt opgezegd of dat er eventuele opties worden gelicht.

Volgens Elfrink lijkt die deadline harder dan hij is. “Zelfs als PSV besluit om de verbintenis per 1 april op te zeggen, is in theorie nog een nieuwe contractperiode mogelijk. Daarna kunnen partijen namelijk altijd weer om tafel.”

In een eerder stadium probeerde PSV het contract van Sambo open te breken en te verlengen, maar tot een nieuwe deal kwam het niet. “Sindsdien is het rustig op dit front”, aldus Elfrink, die schrijft over een afgeketste zomertransfer naar FC Twente.

Sambo kon afgelopen winter ook vertrekken bij PSV, maar Elfrink weet waarom hij dat niet heeft gedaan. “Sambo zelf richt zich met PSV op het binnenhalen van de titel in de komende maanden. Ook in de winter was er belangstelling voor hem, maar die is terzijde geschoven om kampioen te kunnen worden.”

Sambo’s droom om kampioen te worden met zijn jeugdliefde lijkt binnenkort in vervulling te gaan. De rechtspoot is al sinds 2009 aan PSV verbonden. Inmiddels staat de teller op dertien wedstrijden in de hoofdmacht van de Eindhovenaren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heb nooit goed begrepen waarom deze jongen niet meer kansen heeft gehad dit seizoen, vond het een goeie speler bij Sparta

23 maart 2024 om 10:55

Het is absoluut een prima rechtsback, heeft heel weinig gespeeld, maar daar zal Bosz wel z’n redenen voor hebben. Teze speelt een geweldig zijn.

23 maart 2024 om 10:56

Ik zou het jammer vinden als hij weggaat. Want zulke spelers ben je juist blij dat ze door stromen naar de eerste elftal.

23 maart 2024 om 11:29

Teze speelt een goed seizoen. Geen reden om die er naast te zetten. Echter tegen kleinere clubs had teze best een keer rust kunnen krijgen.

23 maart 2024 om 12:03

Hij hoeft er ook niet per se naast, hij kan ook als cb spelen in in plaats van Ramalho.

23 maart 2024 om 12:07

Omdat hij niet goed genoeg is voor het niveau PSV nastreeft. Prima Eredivisie back maar ook niet meer dan dat. Aanvallend zeer matig en ook verdedigend niet doortastend

Zie hem wel naar Twente gaan als vervanger van Brenet

Die wordt niet verlengd. PSv is al op zoek naar een nieuwe rechtsback. Prima back, caliber Brenet denk ik zo en PSV zoekt het caliber Dest, Angelino of Dumfries.

Typisch Rik Elfrink. Is dit nu nieuws brengen? Iedereen weet dat je na 1 april nog kan verlengen. Is het nou zo moeilijk om te zeggen dat Sambo op zeker zal vertrekken? Die jongen speelt dit seizoen geen enkele rol van betekenis en het is overduidelijk gewoon klaar.

yep de enige veldspeler (vanaf het begin van het seizoen) zonder 1 basisplaats, Bosz heeft de knoop al doorgehakt en zal Sambo ook, dus die zal op zoek gaan naar nieuwe club zonder of we weten of hij werkelijk goed genoeg is voor PSV. Een enkele keer Teze centraal i.p.v. en dan Sambo als Rechtsback tegen een Heralces,rkc of een club als Volendam. Dan hadden we kunnen zien om we met Sambo door hadden kunnen gaan, maar helaas Bosz en Steward een Situatie gecreeerd waar mogelijk elke verdediger in de selectie moet worden vervangen.

Teze, Boscagli, Obispo, Mauro jr en ook Benitez staan nog maar 1 jaar onder contrart, dat word cashen of verlengen.
De contracten van Sambo en Ramalho lopen af (en die laatste valt de laatste tijd uit steeds vaker buiten de boot en ziet de bui ook wel hangen) Van Aanholt Is gehuurd en ondanks dat zijn contract bij Galatasaray afloopt zal hij gezien de gebrekkige speeltijd onder Bosz ook ergens anders zijn heil zoeken,
Bella ketchup gaat terug naar Southampton zonder van waarde te zijn geweest en dan nog Dest die moet 10 miljoen kosten, maar gezien zijn Salaris bij Barca (5 miljoen) en mogelijk nieuwe trainer daar. Wordt dat ook lastiger verhaal, ben ik niet rouwig om leuk in balbezit en de ere-divisie maar in CL en verdedigend te zwak, te duur vooordat geld.
En boem kan maar zo een compleet volledige nieuwe achterhoede met keepers en reserves

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren