Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Utrecht wil zaken doen met PSV en overbodige selectiespeler oppikken

Laatste update:

Shurandy Sambo geniet belangstelling van FC Utrecht, zo meldt het Eindhovens Dagblad zaterdagochtend. De 22-jarige rechtsback beschikt bij PSV over een aflopend contract en komt verder weinig aan spelen toe, waardoor de Domstedelingen hem als interessante optie zien. Sambo zelf lijkt echter niets te voelen voor een transfer naar Utrecht.

Journalist Rik Elfrink komt zaterdag met een korte update over de ontwikkelingen rondom Sambo. “Rechtsback Shurandy Sambo staat in de belangstelling van onder meer FC Utrecht, maar ziet nu geen reden voor een vertrek. Bosz is erg tevreden over hem, zei hij eerder al.”

Doordat Sambo de boot lijkt af te houden, gaat PSV hoogstwaarschijnlijk geen geld meer verdienen aan de tweevoudig international van Jong Oranje. Sambo mag sinds 1 januari in gesprek met andere clubs, daar zijn contract in Eindhoven over vijf maanden afloopt. De vleugelverdediger, die volgens Transfermarkt 2,5 miljoen euro waard is, lijkt bezig aan zijn laatste maanden bij PSV.

Sambo kwam onder trainer Peter Bosz pas tot 119 minuten voor PSV, verdeeld over 11 optredens. Waarom de rechtsback niet naar Utrecht wil is vooralsnog onduidelijk. Mogelijk ziet Sambo dit seizoen als een unieke kans om een landstitel aan zijn palmares toe te voegen.

Bij PSV moet Sambo dit seizoen Jordan Teze voor zich dulden. De Groningse rechtsback is bezig aan een uitstekend seizoen en werd in november zelfs opgeroepen voor het Nederlands elftal. Tijdens de 0-6 uitzege op Gibraltar gaf Teze een assist op Feyenoorder Calvin Stengs.

Aflopende contracten
Sambo is niet de enige selectiespeler van PSV die beschikt over een aflopend contract. Ook André Ramalho, Isaac Babadi en Boy Waterman zien hun huidige verbintenis over vijf maanden ten einde komen. Elfrink schrijft zaterdagochtend opnieuw over Babadi.

“Hij wordt aangeboden aan Ajax, begeerd door buitenlandse clubs en PSV hoopt hem alsnog te contracteren. Bosz zegt dat zijn toekomstige club de keuze is ‘van hem, zijn familie en management’”, aldus Elfrink.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Graag of niet!

Lekker wegblijven dan!

27 januari 2024 om 12:51

Hahaha, je bent FC Utrecht he? Geen Real Madrid ofzo. Je lijkt bijna beledigd dat een talent het niet ziet zitten om naar jouw clubje te komen.
Ik geef hem groot gelijk. Eindelijk een jeugdspeler met geduld.

27 januari 2024 om 13:34

Kan mij niks schelen!
Mijn club, mijn liefde!

Om de week in de galg met die mooie Dom in de buurt, 100x liever dan in bernaneu voor mij!

27 januari 2024 om 13:03

Hahah ik snap dat sentiment wel, maar Sambo zou echt wel een hele flinke vooruitgang tov Ter Avest zijn. Utrecht was zonder Ron Jans gewoon gedegradeerd dit seizoen en staat alsnog 14e terwijl Sambo vorig seizoen basisspeler en één van de uitblinkers van Sparta was dat 6e eindigde in de Eredivisie.

Voor PSV schiet hij misschien wat te kort, maar een verkeerde speler is het echt niet hoor. Zie hem zelfs op termijn nog wel van waarde worden voor PSV en de enige reden dat hij zo weinig minuten maakt dit seizoen is omdat Teze zo ongeveer de enige van de vier achterin is waar nooit mee geschoven wordt en die is simpelweg nooit geblesseerd of ziek dit seizoen.

27 januari 2024 om 16:51



Jij doet aan scorebordjournalistiek, want Sparta is natuurlijk geen betere club dan Utrecht.

Daarnaast heeft Sambo helemaal niet aangegeven niet naar Utrecht te willen. Hij heeft aangegeven niet deze winter te willen vertrekken. In de zomer is hij transfervrij zodat hij veel tekengeld kan vragen en heeft hij bovendien waarschijnlijk een landskampioenschap op zijn CV staan. Of hij dan nog haalbaar is voor Utrecht is weer een ander verhaal.

Wss gaat Sambo dan toch naar Twente..

Zou echt onlogisch zijn om eerst Twente af te wijzen en dan naar Utrecht te gaan. Bij Twente hoef ik hem niet per se te zien. Sampsted kan evt als eerste back.

27 januari 2024 om 12:20

Hoezo is dat onlogisch? Je hebt met Sampsted en Brenet ook 2 goede concurrenten voor je bij Twente, deze jongen wilt gewoon graag eerste keus zijn lijkt me.

27 januari 2024 om 12:26

Alleen vertrekt Brenet sowieso deze zomer en is Sampsted helemaal geen vaste 1e back. Die kunnen rustig de concurrentie aangaan met elkaar.

27 januari 2024 om 12:39

Utrecht betaalt ook nog eens meer waarschijnlijk.

Prima voetballer, maar zie hem alleen komen als avest weggaat.

27 januari 2024 om 12:48

Ter avest is toch wel een van de posities die we echt kunnen verbeteren vind ik. Die voegt aanvallend gewoon echt niks toe en ook verdedigend is hij niet sterk genoeg om dat te compenseren vind ik.

Prima rechtsback maar valt bij PSV beetje tussen schip en wal, niet eerste keuze maar ze willen hem liever ook niet definitief kwijt. Liet bij Sparta zien een echte aanwinst te kunnen zijn voor de meeste Eredivisie-teams, maar als het verhaal zich zo ontwikkelt zie ik hem eerder naar het buitenland vertrekken eind van het seizoen. Past wel bij de sub-top Laliga qua speelstijl.

27 januari 2024 om 13:05

Als hij slim is wacht hij zijn kans nog een seizoen af bij PSV, mocht Teze opeens geblesseerd raken liggen er opeens echt wel kansen voor hem om te gaan spelen. Van Aanholt op de back kan namelijk eigenlijk echt niet meer verdedigend waardoor Dest wel op linksback zal moeten blijven spelen dan (of Mauro, maar denk dat Bosz die liever aanhoudt als extra optie voor het middenveld) en dan is Sambo de eerste in het rijtje na Teze.

27 januari 2024 om 15:03

Sambo is enige veldspeler in het 1e (ok de net toegevoegde Land ook) die nog geen basisplek heeft gehad, uit tegen de Rangers leek hij 1 te krijgen maar dan ontmoet hij Dest op het vliegtuig naar Glasgow, die krijgt na 1 training en 7 maanden niet te hebben gespeeld er gelijk 1. Denk dat hij dat Bosz wel kwalijk neemt, plus het feit dat hij tegen Feyenoord uit (competitie) buiten de selectie werd gehouden toen Teze een herschudding opliep.

Denk dat hij er gewoon op wacht om gebruik te maken van zijn transfervrije status.
Persoonlijk zou ik vanavond tegen Almere graag in de basis zien met Teze op de plek van Ramalho, maar ja denk niet dat Boszz dat gaat doen, zonde zo weten wij allemaal niet of Sambo een psv waardige back is of kan zijn

Even serieus voetbalzone, teze een Groningse rechtsback? Doe even normaal onderzoek of benoem zoiets niet in een artikel.

Teze komt uit Roosendaal, dat ligt maar liefst 279km van Groningen af.

28 januari 2024 om 03:44

Waarschijnlijk omdat Teze geboren is in Groningen. Hij is inderdaad opgegroeid in Roosendaal

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren