Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Peter Bosz legt vinger op zere plek na Champions League-uitschakeling PSV

Laatste update:

Peter Bosz is gematigd tevreden over het optreden van PSV. Hoewel de Eindhovenaren woensdagavond werden uitgeschakeld in de Champions League, zag de trainer ook positieve punten bij zijn ploeg. Met name in de tweede helft zag de coach een dominant PSV.

De achtste finale werd het eindstation van PSV. Op bezoek bij Borussia Dortmund ging de ploeg van trainer Peter Bosz met 2-0 onderuit na het eerdere 1-1 gelijkspel in Eindhoven. In de derde speelminuut maakte Jadon Sancho de openingstreffer, waarna Marco Reus diep in blessuretijd voor de beslissing zorgde.

“In de eerste dertig minuten deden wij het niet goed”, concludeert Bosz na afloop voor de camera van RTL 7. “We kregen de druk er niet op en we waren onrustig in balbezit. Daarna zijn we vrij snel gaan doorschuiven en een-tegen-een gaan spelen, waardoor we meer grip kregen.”

“We hebben een goede tweede helft gespeeld en we hebben gedomineerd. We zijn vaak in de zestien gekomen bij Dortmund, maar vooral in de laatste fase van de aanval namen we niet de juiste beslissing.”

“Vaak was de eindpass niet goed genoeg, al hadden we af en toe ook een beetje pech. Zo raakte Lozano de paal en schoot Luuk de Jong nog over aan het eind na een geweldige aanval”, aldus Bosz. “We hadden een aantal mogelijkheden, maar we lieten na te scoren.”

Komende vrijdag krijgt Borussia Dortmund vanaf 12.00 uur te horen wie de tegenstander wordt in de kwartfinale van het miljardenbal.

PSV kan zich na de nederlaag volledig focussen op de Eredivisie. De voorsprong bedraagt na 25 speelronden nog altijd 10 punten op naaste achtervolger Feyenoord.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Naar mijn mening is dit veel te positief. Je zit te kijken naar misschien wel het beste PSV van deze eeuw. En uiteindelijk haal je daar een kampioenschap uit, en eigenlijk verder niks noemenswaardig.

Het is fantastisch wat PSV heeft laten zien in de competitie. Maar even hard gezegd maakt het geen rest uit of je de titel wint met 85 of 95 punten.

Juist Europees lagen er mogelijkheden dit seizoen. Helemaal tegen een vrij zwak Dortmund wat in de competitie ook al 20 punten achter staat op Leverkussen. En je gaat er ondanks twee prima tweede helften eigenlijk vrij kansloos af. Helemaal de eerste helft vandaag was echt schrijnend.

Dan mag je als PSV, met dit materieel, ook wel balen en kritisch zijn. En dat is niet bedoeld als kritiek, maar juist als compliment van de huidige staat van PSV. Je moet het bijna als schande zien dat je er tegen dit Dortmund zo uit gaat, en echt hoger mikken. Niks "positie punten."

13 maart 2024 om 23:55

Ach het is ook het eerste jaar van Bosz en veel supporters dachten aan een tussenjaar na het verliezen van Xavi. Bosz heeft een wereldprestatie geleverd met maar een goede CV en 0 goede buitenspelers in de tweede seizoenshelft. Het is erg jammer want dit Dortmund was matig en het was de beste kans in jaren om de beste 8 te halen maar ik ben heel tevreden iver de stand van zaken.

13 maart 2024 om 23:59

Ik begrijp helemaal dat je tevreden bent met de algemene stand van zaken. Wat PSV staat er over het algemeen gewoon heel sterk voor.

Maar juist op basis daarvan moet je toch wel kritischer zijn dat je er vandaag uit gaan, dan er "voorzichtig positief" over te zijn. Je mag/moet als PSV toch echt wel wat meer van jezelf eisen, en mag echt wel stevig balen op een dag als vandaag.

Dat "we zijn al lang blij waar we staan" vind ik dit PSV geen eer aan doen.

14 maart 2024 om 00:03

Het is echt balen inderdaad. Zo een seizoen ga je niet vaak meemaken en daarom moet je daar meer uit halen. Het was heel mooi geweest als je bij de laatste 8 had gezeten. Dat kampioenschap zal er wel komen, maar deze nederlaag en de nederlaag in de kuip zijn wel echt zuur dit seizoen. Met name omdat ze beide niet nodig/onterecht waren.

14 maart 2024 om 00:27

Ik ben het eigenlijk wel met je eens hoor, op de zinsnede 'beste PSV van deze eeuw' na. Dit kunstje kun je volgend seizoen gewoon bijna onmogelijk herhalen omdat je met hele belangrijke huurspelers zit en andere spelers die waarschijnlijk gaan vertrekken en daarom had het nu moeten gebeuren; ik baal er ook behoorlijk van. Als ik de andere achtste finales bekijk was dit Dortmund ook echt wel de best mogelijke ploeg om te loten, op Sociedad na misschien (maar PSG was ook gewoon erg goed). Dan had je het hier moeten doen als je daadwerkelijk zo goed was.

Echter blijft er volgend seizoen ook nog wel een sterke basis over en dan is het maar zien of er nog een CL-overwintering in zit, voor hetzelfde geld heb je een makkelijke groep en staan er dan jongens op of zit er een goede aankoop bij.

14 maart 2024 om 01:40

Dit is gewoon het niveau van de top van de eredivisie. In de groepsfase zat het allemaal ontzettend mee. Thuiswedstrijd tegen Dortmund zat het ook mee. Sevilla, die Franse ploeg, Lazio. Roma, Dortmund. Allemaal ploegen waar de Nederlandse top niet van hoeft te verliezen, maar toch ook geen schande als het wel gebeurt. Tegenstanders hebben simpelweg meer kapitaal op het veld staan en als het dan ff niet meezit, leg je er gewoon uit.

14 maart 2024 om 08:26

4fRedondo, nee dit is het gevolg van een zwak Ajax in de competitie. PSV hield Ajax op topniveau toen Ajax zo ver kwam in de CL. Nu hoeft PSV eigenlijk nooit op topniveau te zijn en moeten ze het enkel en alleen hebben van de Europese wedstrijden. Dat is te weinig. Je hebt gewoon een goede concurrent in de competitie nodig om super scherp Europees te zijn.

14 maart 2024 om 10:12

Balen, er had meer ingezeten tegen Dortmund, maar we moeten verder...; hopen dat je, voor volgend seizoen, de meeste sterkhouders behoud en verder dat je het team op de gaten van de vertrekkers en de 'zwakke plekjes' kan versterken en dan volgend jaar sowieso voor de dubbel gaan en zo ver mogelijk in Europa!

14 maart 2024 om 11:55

De nederlaag tegen Dortmund is prima terecht. Jullie hebben de heenwedstrijd gelijk gespeeld door een onterechte penalty. En er wordt gisteren een goal afgekeurd omdat ze tegenwoordig blijkbaar ook een camera hebben waarmee ze door een shirt heen kunnen kijken.

13 maart 2024 om 23:56

Beste van de eeuw is overdreven. En want denk je dat psv met dit materiaal niet baalt en kritisch is? Weet verder niet of je het artikel hebt gelezen maar volgens mij is Bosz ook vrij kritisch.

14 maart 2024 om 00:04

Niets noemenswaardig ? De CL groep overleven was 10 jaar geleden volgens vele media bijna nooit meer mogelijk. Toen kregen we Ajax die een wonder generatie hadden met een paar zeer goede aankopen. Ik denk dat we allemaal wat te hard van stapel lopen.

14 maart 2024 om 00:11

Beste PSV van de eeuw? Het is best een aardige ploeg hoor, maar PSV in verhouding veel betere ploegen gehad. Zo indrukwekkend is dit PSV niet en de Eredivisie is misschien wel de zwakste van de afgelopen 50 jaar. Dat terzijde verwacht ik nog wel meer van PSV. Ondanks vertrekkende en eventueel nieuwe spelers heb ik niet het idee dat we het beste al gezien hebben. Ze zijn pas afgelopen zomer begonnen met een nieuw fundament en geld zal er wel zijn in Eindhoven.

14 maart 2024 om 00:40

Ze hadden destijds met Gomes, Alex, Cocu, Van Bommel, Park etc. ook wel een goede tijd natuurlijk. Maar dat is zo onderhand ook al zo'n 20 jaar terug. Of het het sterkste PSV van deze eeuw is, kan je inderdaad best discussiëren. Maar al is het dat niet, is het héél lang geleden dat er een beter PSV stond.

14 maart 2024 om 00:46

Mee eens. Goede ploeg die kan domineren tegen kleinere teams maar zodra je tegen een iets betere tegenstander komt is het zonder bal/verdedigend te matig. Dortmund is dan nog niet eens een wereldploeg.

14 maart 2024 om 01:12

Gezien er vaker geroepen wordt dat de Eredivisie zwakker is dan ooit, zit dat indrukwekkende mss ook wel in het feit dat PSV als club zo stabiel presteert.

14 maart 2024 om 00:46

'Dit materiaal' wordt zwaar overschat. De competitie is fantastisch, maar ook matige tegenstand. Nu kom je een beetje op niveau, geen top niveau, en dan worden de kwaliteit van de psv ers toch beter zichtbaar.

14 maart 2024 om 01:17

1. Niet het beste psv van deze eeuw. Bij lange na niet. 2. Ze gingen er niet kansloos van af. 3. Niks als schande zien, eerder realiteits besef dat de competitie dusdanig weinig tegenstand bied dat psv echt getest wordt.

Je kan een hoop superlatieven tegenaangooien, hoop verdraaien. Maar dit was naar m.i. een nuchtere weerspiegeling van het niveau. Geef het nog een seizoen en wie weet kan er een wonder gebeuren. Nu is het te vroeg.

14 maart 2024 om 07:41

Wat is dan het beste PSV van deze eeuw. En ze zijn er echt wel kansloos afgegaan. 1x gescoord uit een penalty die never nooit een penalty was in 2 wedstrijden. Dat is kansloos.

14 maart 2024 om 08:02

Dat is kansen afmaken. Hoeveel kansen hebben ze gekregen en/of gecreëerd?

14 maart 2024 om 08:06

Dat team uit 2004/2005 etc. was toch vele malen beter, ook de jaren ervoor en daarna stond er een beter team. Dit team is gewoon echt een team maar qua individuen helemaal niet zo geweldig, snap de al te hoge verwachtingen dan ook niet. En kansloos eraf gaan zit hem toch niet in het aantal doelpunten die je maakt, lijkt me dat het met spelbeeld te maken heeft. En ja, dan ben je niet kansloos eraf gegaan. Dat Dortmund over twee wedstrijden uiteindelijk de betere was is duidelijk ja.

14 maart 2024 om 10:02

Kansloos is 2x 3-0. Psv kon prima mee en Dortmund scoorde ook met mazzel 2x binnenkant paal. Beide hadden hun goede en mindere fases waar psv hun kansen niet afmaakte.

14 maart 2024 om 06:26

Seizoen is ook gewoon klaar nu, kampioenschap is wel zeker en verder niks meer om voor te spelen. Toch zonde.

14 maart 2024 om 07:38

Hahahah alsof het kampioenschap na 5 jaar droogte niet al een geweldige prestatie is, nu gaat het doel op een invincible seizoen voor PSV. Dat gaat ook de geschiedenis boeken in.

15 maart 2024 om 14:57

Je kunt ongeslagen kampioen worden, dat gaat dan (als het lukt) sowieso de boeken in. Dus nog genoeg voor te spelen de komende potjes.

14 maart 2024 om 08:07

@martijn r
Misschien ligt ook de verwachting te hoog. Je had met deze loting inderdaad de kans om verder te komen. Maar in de poulefase vond ik het eigenlijk nog minder. Je wordt weliswaar tweede, maar daar zat het niet bepaald tegen en eindigt pSV zelfs met een negatief doelsaldo..

14 maart 2024 om 08:31

Het PSV met Van Bommel en Alex enzo was veel beter. De Eredivisie is gewoon matig. In de competitie is PSV ongenaakbaar, maar in de CL hebben ze eigenlijk geen moment overtuigd. Twee potjes gewonnen waarvan 1 door een rode kaart (alsnog knap verder) en de ander met de hakken over de sloot.

15 maart 2024 om 14:58

In de tijd dat er balans zat in de selectie. Maar een speler als Alex komt niet snel naar PSV, was toen ook slechts met een meerjarige huurconstructie. Zo een speler mist PSV nu wel achterin, een slager zoals Alex of Moreno.

14 maart 2024 om 09:26

Het Psv van onder meer Gomes, Alex, Vogel, Van Bommel, Park en Farfan schat ik toch hoger in dan dit PSV. Wel vind ik het spel van dit PSV lekker om naar te kijken. Bovendien is dit pas het eerste jaar onder Bosz die toch wel een ander spelletje speelt dan RvN. Daarom roemt Bosz dit team ook als zijn "beste" team omdat ze zijn manier van spelen zo snel hebben kunnen implementeren. Ik denk dan ook dat we nog niet het beste PSV onder Bosz hebben gezien.
Als je mij dit voor het seizoen had verteld, na 25 wedstrijden nog ongeslagen en de tweede ronde Cl(we moesten ons uberhaupt nog eerst plaatsen), had ik direct voor getekend. Het is nog steeds geen schande van dit Dortmund te verliezen, draaien misschien een wat minder jaar in de Bundesliga, maar gewoon eerste in de zwaarste poule in de CL en een bats meer geld te besteden. Gooien een kwartier voor tijd bijvoorbeeld nog even 'n Reus erin.

14 maart 2024 om 10:01

Dit is bij lange na niet het beste psv van de eeuw hoor. Zeker met de blessures van lang saibari en onlangs til en veerman is het na de winter niet heel sterk meer. Gewoon een prima seizoen en overwintering. In de poule zat het mee en tegen Dortmund tegen, so be it. Dit is gewoon het niveau waar psv nu zit.

Ik kan ermee leven. Uiteindelijk was dit het, en dan waren wij niet goed genoeg. Als we er op een Getafe manier uit waren gegooid was ik nog dagenlang doodziek geweest, maar dit kan door de beugel.

Denk wel dat we dominanter waren geweest met een echte rcv, want dan had Schouten op het middenveld gekund en hadden we meer balzekerheid in die linie gehad. CL was dit jaar een leuk bonusavontuur. En verliezen is nooit leuk! Maar ik blijf erbij dat ik maar een ding wil: de schaal. Het is al zo lang geleden. Dat is echt het enige wat telt.

13 maart 2024 om 23:57

Volgend jaar een echte verdediger erbij. Schouten op het middenveld met Hopelijk nog Saibari (werd echt gemist) en Tillman. Lang weer terug en hopelijk dat we Bakayoko hebben verkocht voor mooi bedrag. Uiteindelijk mis je Saibari en Lang, ik denk dat je met die twee echt wel had gescoord. Vooral Saibari heeft een goeie rush en power die je vandaag op het middenveld mist.

14 maart 2024 om 00:19

@barcalover, helemaal mee eens. Saibari en Lang zijn echt extra wapens die je nodig hebt op dit niveau. Die zullen nog wel blijven. Voor de rest hoop ik dat we de boel een beetje bij elkaar kunnen houden! Bakayoko voelt denk ik de klappen van de zweep de laatste tijd. Het plan om met hem, Lang, en Lozano te roteren ging helaas niet door. Ik vind deze selectie echt gruwelijk als iedereen fit is, op één positie na.

14 maart 2024 om 00:08

Daarbij is PSV in opbouw. Dit is vast niet het beste wat we van PSV te zien krijgen.

14 maart 2024 om 00:14

Serius absoluut. Ik denk dat veel mensen in Nederland hadden verwacht dat PSV een jaar zou hebben waar ze moesten wennen aan Bosz en met het vertrek van Xavi en Sangare leken er 2 steunpilaren te vertrekken en daarnaast was er weer niet goed geïnvesteerd in de verdediging. Ik ben benieuwd naar welke stappen psv komende zomer gaat zetten en weet zeker dat ze in de CL volgend seizoen (mocht de loting mee zitten) weer gaan knallen.

14 maart 2024 om 00:23

@ Sirius , dat zou echt machtig zijn, als we volgend seizoen een nog hoger niveau mogen aantikken. Ik verwacht wel een boel mutaties, maar hopelijk blijft de as. Benitez, Boscagli, Schouten, Veerman, Tillman. De rest zou je moeten kunnen vervangen, of blijft sowieso.

14 maart 2024 om 00:31

Dest is de laatste weken wel gigantisch belangrijk hoor, die zie ik ook nog niet zomaar vervangen worden. Met zijn balvastheid en avontuurlijkheid op links trekt hij het spel zijn kant op waardoor er hele grote ruimtes aan de andere kant van het veld komen te staan. Echter is Dest wel een voetballer met hele grote pieken en dalen, dus kun je je er misschien ook maar beter geen buil aan vallen voor wat hij bij elkaar zal moeten kosten.

Tillman is denk ik mijn favoriete voetballer van dit PSV, dus ik hoop heel erg dat hij blijft, maar dat is ook maar even de vraag natuurlijk. Het kan natuurlijk allemaal wel, zeker gezien zowel Lang als Lozano nog wel blijven denk ik waardoor er hooguit een vervanger van Bakayoko moet komen, maar ik zie het nog niet zomaar gebeuren dat het PSV van volgend seizoen dit niveau doortrekt.

14 maart 2024 om 00:53

@ psvmanunited , Dest gebruikt PSV dit seizoen vooral a la Xavi Simons denk ik. Ik kan me niet voorstellen dat hij blijft, ook qua salaris niet. Zou ons wel heel goed uitkomen, want hij past qua speelstijl en niveau precies bij ons. En een betere kun je haast niet vinden. Maar misschien tovert Stewart de nieuwe Angelino uit de hoed.

Heb er bijna niemand iets over zeggen, maar ze misste vandaag saibari en noa lang. Denk met die twee was het een stuk gevaarlijker voor het goal geweest. Vooral saibari is echt ern onderschatte kracht deze champions league campagne

14 maart 2024 om 00:10

Tuurlijk missen ze die. Aan de andere kant mist Dortmund natuurlijk ook Haller, Schlotterbeck en Ryerson. Op absoluut topniveau van de selectie waren we eroverheen geklapt, en zelfs vandaag had ik altijd het gevoel dat het er nog in zat. Desalniettemin speel je natuurlijk tegen een veel grotere club, en dat je je hiermee kan meten is alleen maar mooi.

Als de tegenstander in een hoog tempo en veel druk speelt kan PSV niks. Dan begint ie ook nog eens met Til die echt totaal niets op dit niveau te zoeken heeft. En laat ie de Jong de staan die alleen maar in de weg stond. Niet de beste beurt van Bosz.

14 maart 2024 om 00:06

Waardeloze beurt van Bosz inderdaad. Hij had natuurlijk Til moeten banken voor Babadi (die de 2-0 veroorzaakt), en ja Luuk had ie natuurlijk nooit op mogen stellen. Daar had op zijn minst … moeten staan

Bosz heeft naar zijn mogelijkheden puik gepresteerd. Chapeau

14 maart 2024 om 00:12

Lozano en Tilman naar het middenveld. En Luuk had je prima na 45 of desnoods 60 min kunnen wisselen zodat Pepi op zijn eigen positie kan spelen.

14 maart 2024 om 00:32

Ja klopt want Pepi had natuurlijk wel het verschil gemaakt vnv. Hahah, lekker makkelijk altijd vanaf het toetsenbord.

14 maart 2024 om 06:59

Ah nee we kunnen inderdaad beter iedereen die dramatisch speelt laten staan. Het is immers geen zekerheid dat een wissel dingen zou verbeteren. Misschien gewoon helemaal niet meer wisselen. Haha slim.

14 maart 2024 om 08:11

Waarom zou je in zo’n wedstrijd niet juist gewoon Pepi erbij gooien naast Luuk? Zoals je hebt gezien krijgt hij altijd nog een kans. Los van het feit dat je absoluut geen fan bent van Luuk en ze afscheid hadden moeten nemen van hem (hoe denk je daar nu over?😉), kan je in zo’n slotfase liever met twee spitsen spelen om iets te forceren.

Dat vind ik veel te eigenzinnig van Bosz. Dortmund smeet met krachten en speelt dan in een tempo waar dit PSV geen raad mee weet. Ook het beste PSV van dit seizoen zou dan ondergesneeuwd worden. Je hebt simpelweg geen spelers die in een split-second onder immense druk uit kunnen spelen. PSV heeft spelers die uitstekende dingen kunnen laten zien, maar hebben daar minstens 2 seconden de tijd voor nodig.

Ook mag Bosz de hand wel in eigen boezem steken. Die had na 10 minuten al in moeten grijpen en de boel eerst compact houden op eigen helft. Misschien niet zijn manier, maar wel de manier om aanspeelpunten te creeeren en ervoor te zorgen dat Dortmund in de drukte komt. Gelukkig voor Bosz bleef het 1-0, waardoor hij de uitvoering de schuld kan geven. Ik vond de opstelling eigenlijk al raar.

14 maart 2024 om 00:12

Sorry hoor, maar spelers die niet in een split second uit kunnen spelen? Heb jij Veerman vnv gezien? Die speelde echt als een baas. Die kan ook echt zonder twijfel zo mee bij de top van Europa. Wat een klasbak

14 maart 2024 om 00:26

Als dat zo was, speelde hij er al. We hebben het hier niet over 1 of ander toptalent van 19-21 jaar. Veerman kan geniale dingen, maar heeft daar echt te veel tijd voor nodig.

14 maart 2024 om 00:35

Let maar op, die speelt over 2 jaar Europese Top. Bij Volendam twijfelde iedereen over niveau hoger. Liet hij zien bij Heerenveen. Bij Heerenveen idem en nu by far beste speler bij PSV. Teams twijfelen voor zijn verdedigende capaciteiten, maar als je bij Europese top speelt gaat het daar helemaal niet meer om. Aan de bal is ie magistraal (en nee, hij is niet zo goed als De Bruyne maar dat kan ook eig niet)

14 maart 2024 om 07:50

Veerman gaat echt niet naar de Europese top hoor. Daar komt die echt voor tekort. Speelde gister ook weer matig

15 maart 2024 om 15:01

Hem op deze wedstrijd afbranden is wel wat makkelijk. Komt net terug van een blessure en moet meteen aan de bak. Met je eens dat Veerman niet de absolute top gaat halen, maar moet wel zeggen dat hij zich enorm heeft ontwikkeld sinds zijn komst. Had vooraf en in zijn eerste half jaar niet verwacht dat hij zo dragend zou worden.

De eerste helft was niet best en dan valt een speler als Bakayoko totaal door de mand. Die liet spelers lopen en was veel te laconiek. De tweede helft, als het hele elftal beter speelt draait hij ook weer goed mee.Ik vond Lozano een verschrikking. ‘De enige speler van PSV met een schot op doel’ werd er gezegd. Hij speelt gewoon geen bal af. Schiet alles zelf. Wil zichzelf profileren en dat is het enige waar hij mee bezig was. Dat is killing voor het team. Het was jammer want er zat de tweede helft meer in.

Als je verkeerd begint aan de wedstrijd is het moeilijk te keren in de 2e helft. Dominant waren ze zeker in de 2e helft maar het afmaken liet te wensen over. Ik hoop dat Bosz hiervan geleerd heeft. Nu focussen op het kampioenschap dat bijna binnen is. Volgend seizoen fris en fruitig beginnen met een paar versterkingen in het elftal en PSV kan Europa weer in met misschien meer succes. Aan de inzet ligt het niet. Succes

ik heb bij Bosz steeds het gevoel dat hij negatief is als ze winnen (of in ieder geval heel veel verbeter punten ziet) en dat hij positief is als het resultaat minder is.

Dat PSV van Dortmund verliest is geen schande. Ja, ze staan ver achter op Leverkusen, maar dan nog sta je niet zomaar 4de in de Bundesliga. Daar kunnen grote clubs als HSV en Schalke 04 ook gewoon degraderen.

Gisteren kreeg ik echter wel het gevoel dat er uiteindelijk meer in zat en vond ik de beslissingen van Bosz ook niet allemaal heel logisch. Als je bijvoorbeeld die rechtsback ziet dan had ik minimaal het laatste kwartier tot half uur gewisseld tussen de buitenspelers. Laat de linksbenige Bakayoko maar bij hem buitenom gaan ipv een aanvaller die steeds weer terug draaid naar zijn rechterbeen. Ik had steeds het gevoel dat hier veel meer te halen viel dan dat PSV deed.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren