Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perr Schuurs prijkt op voorpagina Tuttosport: Torino zet in op megawinst

Laatste update:

Perr Schuurs is vrijdag op de voorpagina verschenen van Tuttosport. De verdediger van Torino heeft zich in de kijker gespeeld bij verschillende Europese topclubs en kan een uitstekend debuutseizoen in de Serie A bekronen met een transfer. Onder meer Liverpool, Napoli en West Ham United hengelen naar de diensten van de voormalig Ajacied. Torino lijkt bereid te zijn om mee te werken aan een vertrek, mits geïnteresseerde clubs aan één belangrijke voorwaarde voldoen.

Napoli lijkt op dit moment de beste papieren te hebben om Schuurs in te lijven. De kersverse landskampioen ziet Min-jae Kim zeer waarschijnlijk naar Bayern München vertrekken en is op zoek naar een directe vervanger. De miljoenen die in Napels worden gevangen voor het vertrek van de Zuid-Koreaan kunnen worden geherinvesteerd in Turijn, waar Schuurs moet worden losgeweekt. De in Nieuwstadt geboren mandekker heeft nog een contract tot medio 2026.

Vaststaat dat Torino een torenhoge winst gaat boeken over Schuurs. De verdediger werd vorig jaar zomer voor een slordige tien miljoen euro overgenomen van Ajax en moet nu minimaal het driedubbele opleveren. Torino heeft als belangrijke voorwaarde gesteld dat Schuurs niet voor minder dan dertig miljoen mag vertrekken. Dat bedrag kan bij een mogelijke biedingenoorlog flink oplopen, zo schrijft Tuttosport.

Indien een vertrek dit weekend niet in een stroomversnelling raakt, meldt Schuurs zich maandag gewoon in Stadio Filadelfia in Turijn. Een week later trekt de ploeg van trainer Ivan Juric naar Pinzolo, waar een trainingskamp wordt belegd. De nummer tien van het afgelopen Serie A-seizoen zal tot 28 juli in de 340 kilometer noordelijker gelegen plaats verblijven voor de zogeheten zomerretraite. Torino oefent vervolgens onder meer tegen RC Lens en Stade de Reims.

Vind jij Perr Schuurs 30 miljoen waard?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi man. De Schuurs die er weinig van kon. Toegegeven was het niet allemaal geweldig bij Ajax, maar de potentie was er zeker. Hopelijk maakt hij een mooie stap. Nederlands Elftal kan nog wel een goede CV gebruiken.

7 juli 2023 om 10:31

Schuurs past gewoon niet bij ajax. Punt. En hij zit nu bij de juiste club. Een Liverpool moet hier bijv ook nooit aan beginnen want dan gaan ze dezelfde schuurs als bij ajax zien.

7 juli 2023 om 10:39

Soccerfan, die punt slaat nergens op. Ik ben het namelijk met Gaalmeister eens. Op welk punt was het geen Ajaxspeler?

7 juli 2023 om 10:51

Ik had persoonlijk ook altijd het idee dat Schuurs prima bij Ajax zou passen. Hij had een prima pass voor een centrale verdediger. Maar Schuurs was gewoon niet goed genoeg voor Ajax. Hij heeft meerdere malen de kans gekregen als basisspeler, maar hij was vaak te lief en had te veel slippertjes. Werd er daarna ook door Timber uitgespeeld, dus uiteindelijk ook gewoon terecht vertrokken.

7 juli 2023 om 10:52

staplaats. Hij kon niet met ruimte in zijn rug verdedigen en had totaal geen timing en gevoel voor hoog druk zetten waardoor de verdediging keer op keer open kwam te liggen. Dan ben je niet geschikt voor Ajax, prima toch.

7 juli 2023 om 10:54

Het had er eigenlijk niet zoveel te maken dat het geen ajax speler was. Want Schuurs kon aardig voetballen en prima met ruimte in de rug spelen. Echter had die iedere wedstrijden slaapmomenten wat geregeld tot tegendoelpunten leidde.

7 juli 2023 om 11:03

Ajax heeft doorverkooppercentage van 20% dus dat tikt wel lekker door

7 juli 2023 om 11:04

Klopt Miccoli. Soms werkt het simpelweg niet tussen een speler en een club. Zie ook Botman bijvoorbeeld. Had het bij Ajax niet gered, maar speelt nu top bij Newcastle. Die spelen simpelweg een ander soort voetbal. Ik ben wel van mening dat Ajax zich soms wel wat meer aan zou kunnen passen qua spel, zonder daarmee je filosofie te verloochenen. Maar dat vereist ook een goede coach.

Wat betreft Timber, die heeft uiteindelijk ook zat slippertjes gemaakt en halfbakken verdedigt. Alleen had hij het ''geluk'' dat hij op dat moment geen kwalitatief hoogwaardige concurrent had. Want hoe Timber (net zoals heel Ajax) afgelopen seizoen heeft gespeeld, was natuurlijk geen haar beter dan hoe Schuurs het bij jullie deed.

7 juli 2023 om 12:08

Ajax moet zich sowieso een keer leren aanpassen aan de tegenstander. Maar als je dat zegt krijg je van die dooddoeners dat Ajax in 2019 wel met het eigen spelletje Real en Juve de pan in hakte. Dat klopt, maar dan moet alles perfect samen komen. En meestal werkt dat dus niet echt.

7 juli 2023 om 13:50

@soccerfan. Schuurs past niet bij Ajax. Wat een onzin. Europese topclubs willen hem hebben maar hij past niet bij Ajax? Hij is voetballend en opbouwend 10 keer beter dan Bassey waar Ajax de hoofdprijs voor heeft betaald. Schuurs is een uitstekende voetballer die Ajax veel te makkelijk heeft laten gaan. Geldt ook voor Botman overigens, ook een topverdediger.

7 juli 2023 om 14:20

@inkemontana. Niet doen of Ajax een systeem voetbalt dat uniek is. In het huidige voetbal spelen alle topclubs aanvallend voetbal waarbij hoog druk wordt gezet. Je maakt mij niet wijs dat Schuurs niet in een dergelijk systeem kan functioneren. Ik ontken niet dat hij bij Ajax geen domme fouten maakte maar het was een jonge speler die nog volop in ontwikkeling was. Het gaat om de potentie en die heeft Schuurs hetgeen hij bij Torino heeft bewezen. Deze jongen slaagt ook bij een topclub waarbij hoog druk wordt gezet en zal alleen maar beter worden en in (transfer) waarde stijgen.

7 juli 2023 om 14:46

‘Past niet in het Ajax systeem….’
Ik word er zo moe van hè, altijd dat gelul over het Ajax systeem.
Afgelopen jaar was het in elk geval zo ingewikkeld dat niemand er iets van snapte. Zo zag het er in elk geval wel uit op het veld.

7 juli 2023 om 20:03

@InkeMontana Goeie analyse, hij had ook een draaicirkel van een vrachtwagen. Hij werd kinderlijk weg gekapt in de CL wedstrijden.

7 juli 2023 om 23:57

Ik heb nooit het idee gehad, dat Ajax zich moet aanpassen. Dat het juist uniek maakt, is dat tegenstanders zich aanpassen aan Ajax en selers dan vooral op de counter. Dus waarom zou Ajax dat doen en waarom zou je afstappen van een filosofie die al zeker een eeuw werkt. Helaas heb je niet altijd de spelers in huis voor het systeem, maar als er weer goed wordt gescout en de juiste trainer is er niets aan de hand.

8 juli 2023 om 08:45

Het heeft de afgelopen eeuw een paar keer gewerkt. Dat Ajax in Nederland dominant is komt gewoon dat het de rijkste club is en de jeugdopleiding. Met elk ander systeem had Ajax ook 30 landstitels gehaald.
Ik kijk meer naar Europese successen, die zijn er geweest. Maar niet genoeg. Want als de selectie niet helemaal top is, dan is dat Ajax systeem erg kwetsbaar. Helaas te vaak gebeurd

7 juli 2023 om 10:32

Vind het toch zonde dat we hem hebben laten gaan. Hij maakte absoluut foutjes, maar die jongen was 21. Was opbouwend ook goed, eigenlijk een echte Ajax speler. Nu heb je 23 miljoen weggegooid aan Bassey, en zitten we weer zonder goede CV en moeten we weer in het buitenland gaan scouten. Overigens heeft het NL elftal genoeg goede CVs met de Ligt, de Vrij, Botman, Van Dijk, Ake en Timber.

7 juli 2023 om 10:42

Maar het houdt wel een keer op toch? Keer op keer door het ijs gezakt in belangrijke wedstrijden, hadden hem absoluut moeten laten gaan. Wel mooi voor hem dat hij het nu goed doet.

Dat Bassey tot op heden geen topaankoop is doet daar niets vanaf. We hadden én Schuurs moeten verkopen én Bassey niet moeten halen. Toch zie ik nog wel wat in Bassey, maar dit jaar wordt wel allesbepalend.

7 juli 2023 om 10:52

Hangt er vanaf hoe je het ziet. Blijkbaar doet hij het nu erg goed, net als Botman. Dus dan hebben we ze toch te vroeg laten gaan in mijn optiek. Ik denk dat je een verdediger niet moet afschrijven op zijn 20ste/21ste, zeker niet als je ziet dat ze stappen maken (ondanks dat er hier en daar fouten gemaakt worden, dat hoort bij het inpassen van jeugdspelers). Schuurs/botman was een solide verdediging geweest. Eens trouwens dat we Bassey ook niet moeten afschrijven.

7 juli 2023 om 11:36

Kijk jij ook naar de clubs waar Botman en Schuurs spelen, watvoor type voetbal ze spelen Gaalmeester?

7 juli 2023 om 13:57

@meneertje B.mag een jonge speler geen fouten meer maken dan? Ik hoop dat Hato wel de kans krijgt want die jongen gaat, net als Schuurs destijds, ook fouten maken. Het gaat om de potentie en die was/is vele malen hoger dan miljoenenaankoop Bassey. Daar hoef je geen kenner voor te zijn om dat vast te stellen. Mooi om te zien dat Schuurs zich zo snel heeft aangepast en ontwikkeld bij Torino en dat hij nu in de belangstelling staat van topclubs.

7 juli 2023 om 14:52

Dag Master 1,over of jonge spelers geen fouten meer mogen maken? Beetje een stroman, maar goed. Ik vind dat jonge spelers best fouten mogen maken, als het er niet te veel zijn en als er genoeg reden is om aan te nemen dat die speler het niveau binnen afzienbare tijd wel haalt. Bij Schuurs vind ik dat hij veel fouten heeft gemaakt, en heel zelden aantoonde bij Ajax van meerwaarde te zijn. Na vier jaar (!) vind ik het dan een goed moment om afscheid te nemen.

Overigens moeten we nu niet doen alsof Schuurs met deze status het ongelijk van iedereen heeft bewezen: hij blonk uit in een team dat tiende werd in de Serie A, dat heel anders speelt, en nu mogelijk naar een topteam verkast. Als hij daar komt en te kort zou komen, heeft ajax dan een foute inschatting gemaakt? Moeilijk te zeggen wat mij betreft.

7 juli 2023 om 20:08

Ze zien bij Ajax en bij Real Madrid al heel vroeg uit welke hout een voetballer is gesneden. Ajax is altijd op zoek naar in potentie de allerbeste van de wereld. We kunnen allemaal met elkaar eens zijn dat Schuurs nooit de allerbeste van zijn positie word. Ajax heeft hem gewikt en gewogen daarom ook laten gaan. Volgens mij besef je niet zo goed waar Ajax altijd naar toe streeft en dat is absolute topspelers opleiden.

9 juli 2023 om 20:52

Haha laat me niet lachen joh, alsof bij Ajax absolute topspelers spelen? Hoop dat dit een trollreactie is.

7 juli 2023 om 10:44

Ja inderdaad, wordt wel weer eens tijd voor een goeie CV in het Nederlands Elftal. Aan alleen maar goede aanvallers hebben we ook niks.

7 juli 2023 om 11:22

Soms is er gewoon geen match tussen club/speler. Ajax tikte ook een niveau aan waar Schuurs op dat moment nog ver van verwijderd was, hetzelfde geld voor Botman. Daarom is het soms beter om gewoon afscheid te nemen. Ik zie met Bassey hetzelfde gebeuren en daar kan Ajax niet zoveel aan doen.

Gun het deze jongen enorm. Altijd een gemakkelijk pispaaltje voor Ajacieden omdat het geen 'ajax verdediger' zou zijn.

Bij Fortuna was hij op jonge leeftijd al briljant en bij Ajax werd hij altijd te snel geslachtofferd.

7 juli 2023 om 10:32

Bij Ajax heeft hij alle kansen gehad. Volkomen mislukt omdat hij niet in het spel past. Te veel ruimte in de rug en dan kan hij het gewoon niet behappen. Nu heeft ie een juiste club gevonden die bij hem past. Ik zou als ik hem was nog ff goed nadenken of hij daar wel wil vertrekken.

7 juli 2023 om 10:37

Jongen heeft kansen te veel gehad.
Heeft altijd 2-3 momenten dat hij loopt te slapen in de wedstrijd.
Toen destijds timber in de basis kwam was het een verademing.

7 juli 2023 om 10:44

Het is ook geen 'Ajax-verdediger'. Door dat te zeggen maakt niemand er een pispaaltje van hoor, dat is je eigen interpretatie.

En dat hij bij Fortuna al briljant was maakt hem ook geen 'Ajax-verdediger'. Dat was Sven Botman ook niet, en die doet het in het buitenland, op hoger niveau bij clubs waar verdedigers minder belangrijk zijn in de opbouw en waar niet 40 meter vrije ruimte ligt achter de verdediging ook prima.

En Perr zal het heel erg waarderen dat jij het hem enorm gunt. Kan alleen geen enkele reden bedenken waarom je het hem niet zou gunnen..

7 juli 2023 om 11:06

Zowel Botman als Schuurs zijn meer een Ajax-verdediger dan Bassey ooit zal worden.

7 juli 2023 om 11:08

Maar waar zeg ik dat Bassey een Ajax-verdediger is? Dus beetje vreemde, totaal niet relevante opmerking.

7 juli 2023 om 11:11

@de steek77…..Waarom wordt elke keer Botman genoemd in 1 adem met schuurs? Die is nooit vanuit Ajax weg gedaan. Die zag martinez en blind voor zich en wilde zelf weg. Die heeft dat zelf besloten, niet ajax.

7 juli 2023 om 14:07

Botman heeft nooit een eerlijke kans gehad anders was hij wel gebleven. Als Ajax eerder had doorgeselecteerd en Blind had vervangen door Botman, had deze zelf opgeleide speler nog jaren in Ajax1 kunnen voetballen. Net als bij Schuurs is het vertrek van Botman puur wanbeleid. Beide spelers hadden Ajax door de voordeur moeten verlaten met een toptransfer naar een topclub, net zoals De Ligt destijds en Timber dit seizoen.

7 juli 2023 om 14:59

@master1: Ik weet eigenlijk niet waarom ik serieus op je ga reageren omdat uit je hele reactie blijkt dat je er behoorlijk naast zit op alle vlakken. Of dit is om te provoceren of omdat je het gewoon niet snapt/ziet vraag ik me af.

Maar Botman heeft met zijn spel in Jong Ajax en bij sc Heerenveen aangetoond dat hij niet de voetballende opbouwende verdediger is die perfect past in et Ajax-spel. Bovendien had Ajax op dat moment Martinez en Blind (toen nog in prima vorm). En volgens mij wilde Botman zelf weg, net zo als Schuurs. Dus het pure wanbeleid waar je over praat is totale onzin. En je noemt even De Ligt en Timber om je punt te maken, maar dat zijn juist wel 2 typische Ajax-verdedigers. En ook nog een stuk talentvoller dan de andere 2. Dus ook deze vergelijking is weer totale onzin.

7 juli 2023 om 11:05

Doe maar vooral generaliseren. Of hij een vaste basisplaats moest hebben is een ding maar er waren genoeg Ajacieden die hem een ideaal back up vonden.

7 juli 2023 om 11:05

Bij Ajax heeft hij de kans gehad maar met Timber liep het gelijk een stuk beter. Dat was echt dag en nacht verschil terwijl Timber uit de jeugd kwam. Gun Per alles.

7 juli 2023 om 11:58

Klopt, maargoed nu loopt er wel een echte Ajax speler rond genaamd Bassey. Dus achteraf goede deal geweest. Zelfde met Botman.

7 juli 2023 om 12:10

Wat praat je nou voor onzin. Hij is juist wel een Ajax verdediger. Voetballend goed, snel en een perfecte cross pass. Hij maakte alleen vaak een beslissend foutje en had in die tijd hele goede concurrenten.

Opvolger van Kim bij Napoli zou prachtig zijn. Mooie geleidelijke weg en als hij het daar goed doet kan hij misschien zelfs nog de stap naar de absolute top zetten. Het is hem gegund!

Kans op speeltijd is nog zwaar aanwezig als die voor Liverpool kiest, cv’s mateloos uitvorm daar.

7 juli 2023 om 10:51

Zelfs een van Dijk en Konate uit vorm zijn beter dan Schuurs.

7 juli 2023 om 11:10

Hahaha, wat een onzin. Van Dijk is klaar, die kan beter met pensioen.

7 juli 2023 om 11:20

Zelfs een van Dijk met pensioen is beter dan Schuurs. De enige die dan onzin praat dat ben jij.

Die Zuid Koreaan die hij moet vervangen is toch een LVC? Schuurs is stijf rechts dus dat lijkt me geen optie.
Als CV in een driemansverdediging of als RVC zie ik hem bij Napoli wel slagen.

Zou toch wel een mega klapper zijn voor hem als ie naar de kampioen van Italie verkast. Benieuwd of ie dan ook eens in beeld komt bij Oranje. Wat ik me herinner was het een zeer degelijke verdediger...

en weer een blunder van schreuder en vd sar. Hoop dat clubs ook zien dat schreuder ongeschikt is als trainer.

Heeft Ajax nog een doorverkooppercentage bedwongen torn ze hem aan Torino verkochten ?

Schuurs heeft de pech gehad dat Martinez niet naast hem speelde. Nu zie je ook meteen het mankement bij Timber. Met de juiste persoon ernaast leek het of Timber een topper was maar zakte behoorlijk door het ijs afgelopen seizoen. Den dat Schuurs met Martinez naast hem ook beter uit de verf kwam.

En weer wanbeleid van ajax net als noa lang laten gaan en als brobbey terug halen. Bodemloze put

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren