Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Perfectie bestaat niet in het voetbal, het is altijd mogelijk beter te worden’

Laatste update:

Barcelona veegde woensdagavond de vloer aan met Valencia (7-0), maar Sergio Busquets vond dat door de rode kaart voor Shkodran Mustafi in de blessuretijd van de eerste helft een enigszins geflatteerde uitslag.

/

“Dit soort wedstrijden is genieten. Of dit onze beste wedstrijd van het seizoen was? Wel de beste uitslag. De tweede helft werd beïnvloed door de rode kaart, want Valencia had in fysiek opzicht al veel werk geleverd. Wij speelden een goede eerste helft en dat maakte het natuurlijk wel een stuk makkelijker. Bij rust stonden we 3-0 voor. Comfortabel”, aldus de middenvelder in Mundo Deportivo.

Over zijn eigen spel was de 27-jarige Busquets tevreden: “Over het algemeen speelde ik heel behoorlijk, maar perfectie bestaat niet in het voetbal. Het is altijd mogelijk om beter te worden.” Barcelona gaat zondag op bezoek bij Levante en drie dagen later staat de bekerreturn tegen Valencia op het programma.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gisteren was een van de beste matches die ik van Busquets heb gezien, wat een niveau haalde hij zeg. Voor mij de beste '6' van de wereld..

4 februari 2016 om 16:24

Klopt speelde echt een geweldige pot. Als we Sierd de Vos moeten geloven is er een kans dat hij naar Manchester City gaat. Zou een aanwinst zijn voor de Premier League maar nog meer voor City natuurlijk

4 februari 2016 om 16:31

Ik hoop het niet

4 februari 2016 om 16:32

Ik zie dat best gebeuren met Guardiola aan het roer. Zou het wel ontzettend jammer vinden. Het liefst zie je het elftal van Barca gewoon bij elkaar blijven, wat een genot zeg om naar te kijken.

4 februari 2016 om 18:05

Een catalaan die Barcelona verlaat terwijl hij een sleutelspeler is?
Die gaat nergens heen. In iedergeval de komende 4 jaar niet.

4 februari 2016 om 16:24

Heel erg ondergewaardeerd, verdiend wel eens plekje in het team vh jaar

4 februari 2016 om 16:35

Koning! Hoop en denk niet dat hij naar city gaat.

4 februari 2016 om 16:47

Misschien dat hij dit jaar eindelijk op waarde geschat wordt. Als hij zo door gaat dan eindigt hij aan het eind van het jaar wel in het team vh jaar denk ik.

4 februari 2016 om 18:27

Ik las ergens interview van hem en hij staat wel open voor nieuwe avontuur

4 februari 2016 om 16:42

De absolute motor van het spel van Barcelona. Niet de beste speler van Barcelona, maar wel de belangrijkste speler voor het spel. Zeker de beste controleur ter wereld.

Bij lange na niet de beste wedstrijd van barcelona. Tegen real madrid vond ik een veel betere wedstrijd.
Valencia mag echt van geluk spreken dat het geen 12-0 is geworden door al die gemiste kansen.

4 februari 2016 om 16:38

Zo goed was Barca toen niet hoor, wij waren vooral prut.

4 februari 2016 om 17:14

Barca speelde een schitterende 1ste helft. Niks weggeven, 75% balbezit en genoeg kansen gecreëerd, 2de helft was geen wedstrijd meer, door de rode kaart van Mustafi. Maar ja volgende maar met een b team spelen en spelers als munir, sandro, samper laten spelen

4 februari 2016 om 17:27

Oh goed om te weten. Moet je voorstellen als Barca toen wel heel goed was. 0-4 is schandalig, maar het kon inderdaad hoger uitvallen.

4 februari 2016 om 17:44

@ lemrini-11

Hij heeft het over de clasico van een tijdje geleden.

4 februari 2016 om 17:49

Je kan RM toch niet vergelijken met het huidige Barcelona. Hun winst wordt vaak gecreëerd door schwalbes en panalty's van Ronaldo. De goals van Ronaldo bestaan voor 30% uit penalty´s, berekend over de laatste jaren. De hoogste score van alle spelers.

Mocht Busquets naar City gaan, dan moeten ze Krychowiak als opvolger halen.

4 februari 2016 om 17:45

Zeg maar gerust Verratti.

Gewoon momenteel het beste team van de wereld

27 intercepties had hij die wedstrijd. 27!!! Sommige spelers halen dat aantal met succesvolle passes niet eens.

Beste verdedigende middenvelder van de wereld en vitaal voor Barcelona.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren