Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perfecte bal Van der Wiel helpt PSG op weg tegen gewillige Corsicanen

Laatste update:
/

Na de valse start van vorige week heeft Paris Saint-Germain de tweede ontmoeting van het nieuwe seizoen wel winnend afgesloten. Het bescheiden Bastia werd mede door toedoen van Gregory van der Wiel probleemloos aan de kant gezet. De Nederlandse back had een aanzienlijk aandeel bij de 1-0 van de Parijzenaars, die op naam kwam van Lucas Moura. Desondanks werd de rechtsback na 45 minuten spelen naar de kant gehaald.

De ontmoeting tussen PSG en Bastia was er ook een tussen coach Laurent Blanc en zijn voormalig assistent Claude Makélélé, die zijn baan in Parijs opgaf om bij de Corsicanen op eigen benen te gaan staan. Eerstgenoemde had, als verwacht, echter het meeste reden tot juichen. Blanc zag zijn elftal na 26 minuten voetballen op voorsprong komen dankzij Lucas, die bij de tweede paal knap binnen schoot na een perfect afgemeten voorzet van Van der Wiel. Tien minuten eerder had hij Zlatan Ibrahimovic geblesseerd naar de kant gehaald.

Het wegvallen van de sterspeler had echter weinig invloed op les Parisiens, die dus scoorden en ook na de 1-0 veel sterker waren. Toch duurde het tot de tweede helft alvorens het Parc des Princes een nieuw doelpunt mocht begroeten. Marco Verratti vond met zijn hoge vrije trap Edinson Cavani, die de al op de borst aannam en doelman Alphonse Aréola voor de tweede keer het nakijken gaf. Van der Wiel stond op dat moment al onder de douche: hij werd in de rust vervangen door zomeraanwinst Serge Aurier.

Via Yohan Cabaye, Ezequiel Lavezzi en Cavani kreeg PSG nog wel kansen om de score verder uit te bouwen, maar door het enorme overwicht sloop er gemakzucht in de benen van de Parijzenaars, die dan ook de echte urgentie misten om het publiek nog te trakteren op een derde doelpunt. De 2-0 bleef zodoende de eindstand.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Laten we hopen dat v/d Wiel een beetje op kan boksen tegen de moordende concurrentie! Blijft in mijn ogen toch een goede speler die vorig seizoen zwaar werd ondergewaardeerd.

16 augustus 2014 om 18:59

Hij kreeg vorig seizoen juist de waardering die hij verdiende en bewees de rechtsback te zijn die hij beloofde te zijn.

16 augustus 2014 om 19:01

N.chelsea hij is gewoon vaste linksback hoor

16 augustus 2014 om 19:04

Rechtsback bedoel je. Maar ze hebben de beste rb van de ligue 1 gehald aurier.

16 augustus 2014 om 19:05

Rechtsback*

16 augustus 2014 om 19:07

Hij is een rechtsback haha

16 augustus 2014 om 19:32

Aurier is veel beter dan vd wiel

16 augustus 2014 om 19:53

Aurier beter dan vd Wiel?? haha ga toch PSG kijken man.. sommigen roepen maar wat, het zelfde geld ook voor jou.

16 augustus 2014 om 19:57

Doe ik al. Ga jij maar beelden van toulouse vorig jaar kijken. Als van der wiel zo goed was zouden ze niet een andere rechtsback halen.

16 augustus 2014 om 19:58

Aurier is als basis speler gehaald en heeft betere statistieken in een slechter team.

17 augustus 2014 om 01:00

@coopers ehm Aurier is ook gewoon beter dan VDW hoor, kijk jij maar wat meer wedstrijden

17 augustus 2014 om 09:27

Er moest wel een rechtsback komen omdat een andere rechtsback dacht Gillet weg is gegaan

Psg gaat weer zo gemakkelijk kampioen worden. Lekker voor van der wiel, zijn voorzet was heerlijk.

Ik vind v.d. Wiel beste rechtsback van nederland en ik vond t jammer dat hij niet mee kon naar WK

16 augustus 2014 om 19:37

aurier wordt gewoon basis

Staat net op voetbalzone Twitter dat er een gevecht is geweest tussen cavani en motta met foto, iemand daar meer info over?

16 augustus 2014 om 21:08

Nee Brandao gaf een schandalige kopstoot in de catacombe aan motta, zag er niet best uit veel bloed op het gezicht van motta. hier een link: http://lockerdome.com/manunitedfans/61694143713813...

Mooi voor vd Wiel. Is alleen maar goed voor de strijd met Jantjemaat straks bij oranje. Er vanuit gaande dat beide spelers de vaste backs van oranje gaan worden. (basis en backup)

Het is te hopen dat Brandao nooit meer in het Parc des Princes of omgeving Parijs komt, was al een verschrikkelijke voetballer bij Marseille maar is sinds zijn overstap naar Saint-Etienne echt compleet doorgeslagen.

Buiten dat alles een regelmatige overwinning waarin Pastore opnieuw uitblonk, het moet zo langzamerhand niet gekker worden.

17 augustus 2014 om 01:05

Hopelijk houdt hij dit vol, want als die consistent is kan die erg waardevol zijn. De techniek en het talent heeft hij zeker, dat zag je vorig seizoen tegen Chelsea, tegen, tegen Reims, het goal tegen Napoli en vandaag weer erg goed gespeeld. Ik denk dat de dagen van Rabiot wel zijn geteld, had een paar weken terug gelezen dat hij volgend jaar gratis de deur uit gaat maar als dat waar is zou ik hem eerder deze zomer verkopen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren