Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez verbaasd door ‘dramatische cijfers’ van uitblinker van Feyenoord

Laatste update:

Jens Toornstra was woensdagavond met twee doelpunten belangrijk voor Feyenoord. De rechtsbuiten nam de 0-3 en de 0-4 voor zijn rekening tegen NAC Breda en besliste de wedstrijd daarmee in het voordeel van zijn ploeg. Voor het eerst in 33 pogingen scoorde hij uit een directe vrije trap voor Feyenoord in de Eredivisie en die statistiek verbaast analist Kenneth Perez.

Van buiten het strafschopgebied verraste Toornstra doelman Benjamin van Leer door de bal in de korte hoek te krullen. "Je hoort vaak dat iemand met links zo'n bal moet nemen, maar dat hoeft helemaal niet als je een goede trap hebt", vindt Perez. "Hij heeft natuurlijk dramatische cijfers, met 1 rake vrije trap uit 33 pogingen, en dat is verbazingwekkend voor iemand met zo'n trap."

John de Wolf vindt dat Toornstra de rest van zijn carrière bij Feyenoord zou moeten "Dat denk ik wel. Dat is zijn niveau. Het is een bruikbare speler en een doelpuntenmaker. Als hij speelt, is hij een belangrijke speler voor Feyenoord", vindt de icoon van Feyenoord. Trainer Giovanni van Bronckhorst is na afloop bij FOX Sports ook goed te spreken over de buitenspeler.

"Hij heeft natuurlijk een fantastische trap. Hij had daarvoor al de 0-3 gemaakt en zijn vrije trap was ook fantastisch. Hij was onhoudbaar voor de keeper", aldus Van Bronckhorst. Perez was tevens onder de indruk van twee andere Feyenoorders. "Orkun Kökcü en Dylan Vente voetballen heel makkelijk. De meeste spelers hadden wel mee kunnen doen tegen deze ploeg, maar ze kunnen het echt wel."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toornstra is voor dit Feyenoord een heel bruikbare speler. Toch denk ik dat dit een van de eerste 'slachtoffers' wordt als ze naar een hoger niveau gaan, en ik ben van mening dat een topclub als Feyenoord naar een hoger niveau moet. 18 punten verschil met de koplopers is eigenlijk echt te veel.

24 april 2019 om 23:37

Die 18 punten zijn eigenlijk ook alleen maar te wijten aan puntverlies (met name 2019) tegen de kleintjes. Een creatievere middenvelder erbij en een stevigere defensie en het staat al veel beter. Vooral achterin was echt onze achileshiel.

Iemand als Jens kan je er altijd perfect bij houden als 12e (of voor ons 13e ) man in mijn ogen. Ideale speler voor de breedte, geeft alles, altijd solide en op diverse plekken bruikbaar.

24 april 2019 om 23:43

Het klopt dat Feyenoord begin 2019 veel punten heeft verloren, maar dat geld eigenlijk ook voor Ajax en Psv. Tijdens de winterstop was al duidelijk dat deze ploegen gingen strijden om het kampioenschap, als zij hun goede vorm hadden behouden dan was het verschil nog vele malen groter geweest.

Ik deel je mening dat Toornstra een ideale twaalfde man is. Klaagt nooit, werkt hard en is multifunctioneel. Vraag me af hoe Feyenoord volgend jaar met Stam gaat doen, en of het verschil kleiner wordt.

Ik vind Toornstra een erg goede middenvelder, maar hij moet het vooral hebben van zijn loopacties en niet echt van zijn creativiteit

25 april 2019 om 01:58

En dat geldt ook voor Vilhena. Ook Clasie moet het hebben van lopen en veel inzet. Dus heb je drie middenvelders zonder enige creativiteit. Alles moet dan komen van van Persie of Berghuis. Dat was dit jaar mijn inziens het grote probleem van Feyenoord, tegen kleine teams die compact en gedisciplineerd spelen, kom je er dan bijna niet doorheen.

25 april 2019 om 07:03

Tel daarbij op het tranend trekkende balletje breed en achteruit bij op. Maar spijker en kop @SpeedyAFC

25 april 2019 om 07:32

En daar is niets mis mee, maar dan moet je wel anderen op het middenveld hebben die wel die ceativiteit hebben. Een beetje complementaire spelers op het veld is juist prima, maar het gebrek aan creativiteit is dodelijk tegen compact spelende vastberaden tegenstanders.
Je ziet gelijk aan Kokcu wat een beetje creativiteit al toevoegt op het veld, hoewel NAC niet echt een graadmeter was.

Toornstra, Luuk de Jong, Veltman zijn typische spelers waarbij je je afvraagt of die niet gewoon hun top hebben gehaald. Lekker nog jaren bij de club blijven in plaats van verpieteren in het buitenland.

25 april 2019 om 07:06

En ook daar is niets mis mee vind ik. Je hebt nou eenmaal spelers die enkel en alleen renderen bij hun huidige club en waarbij de echte stap te hoog gegrepen is of zich niet thuis voelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren