Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez is onder de indruk na Eredivisie-weekend: ‘Hij is zeer, zeer, zeer goed’

Laatste update:

Kenneth Perez is diep onder de indruk van Osame Sahraoui. Tijdens het programma Dit was het Weekend van ESPN vertelt de analyticus dat hij genoten heeft van de buitenspeler van sc Heerenveen in het verloren Eredivisie-duel met Sparta (1-3). Feyenoord, AZ of FC Twente zouden volgens Perez clubs zijn waar Sahraoui uitstekend zou passen.

“Wat is hij góéd, man”, begint Perez wanneer hij naar beelden kijkt van Sahraoui. “Dat is echt een goede speler. Bijna altijd als iemand het leuk doet bij zo’n club denken we aan Feyenoord. Maar deze jongen is wel heel erg goed. Het is een dribbelaar; hij heeft onwijs veel dribbels. Maar ik vind wel dat hij alles wel met een doel doet. Het is niet alleen maar het hoofd naar beneden en gaan; hij positioneert zich ook heel goed. Bovendien heeft hij diepgang.”

“Ik vind het echt een zeer, zeer, zeer leuke speler om naar te kijken”, vervolgt de analist. “Vorig jaar kwam hij al als een komeet binnen. Natuurlijk kan het ook een nieuwe Sam Larsson worden: fantastisch bij Heerenveen en bij Feyenoord bracht hij niks. Maar Sahraoui is wel een speler die je graag op een iets hoger niveau zou zien. Ik weet niet of Twente geld in de portemonnee heeft, want die club zoekt ook nog een buitenspeler. Dit is een zeer interessante speler. Als hij de bal krijgt, heb je meteen het gevoel dat er iets gaat gebeuren.”

“AZ is natuurlijk ook een goede optie”, bedenkt Perez zich. “Daar is Karlsson natuurlijk verkocht, dus er is geld.” Sahraoui ligt nog tot medio 2026 vast bij Heerenveen en vertegenwoordigt, volgens de schatting van Transfermarkt, een marktwaarde van vijf miljoen euro.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Az en Twente kunnen Sahraoui echt niet betalen. Is beter dan Ejuke en die leverde 13 miljoen op. Nu zeg ik niet dat Sahraoui dat moet kosten, maar die gaat echt niet onder de 10 miljoen weg.

27 augustus 2023 om 21:28

Ehm bij AZ is 56 miljoen binnengekomen. Ze zullen het niet zo snel doen, maar die kunnen wel een transfer van zo'n 10 miljoen betalen.Overigens ben ik al een poos zeer gecharmeerd van Sahraoui, snap vanwege de positie bij Heerenveen wel waarom Perez Ajax niet noemt maar van mij mogen ze hem halen. We hebben sinds vandaag alle creativiteit zo goed als verkocht en wie weet kan hij ook wel op 10.

27 augustus 2023 om 21:45

Voor Twente totaal onhaalbaar en az geeft nooit veel geld uit aan transfers. Feyenoord zie ik ook niet dit geld neerleggen. Dan kom je al snel uit bij Ajax en psv en daarvoor heeft hij nog te weinig laten zien denk ik.

27 augustus 2023 om 22:05

Feyenoord heeft deze transferzomer vooralsnog veel minder verdiend dan AZ (opvallend) en wel behoorlijk uitgegeven. Natuurlijk hebben zij CL gelden maar zij gaan hem niet halen deze zomer gok ik zo nee.

28 augustus 2023 om 01:46

Feyenoord heeft dan ook maar 1 topspeler verkocht en AZ 4 toppers.
Feyenoord wil het team bij elkaar houden en gerichte aankopen doen.
Arsenal en ManU hebben ook minder inkomsten uit transfers dan AZ. Opvallend kan ik jouw bevinding niet noemen.

27 augustus 2023 om 21:46

Dan kunnen wij hem ook niet betalen. 😬 Bovendien moet zo’n jongen minuten maken om zich echt te ontwikkelen en dus wekelijks een basisplek hebben en bij Feyenoord gaat hij niemand uit de basis spelen momenteel.

27 augustus 2023 om 22:44

Uiteindelijk draait alles om rendement. Dat heeft die nog te weinig kan hij dit stapje nog maken dan is het een echte topper voor eredivisie begrippen.

28 augustus 2023 om 00:57

Dit seizoen 3 wedstrijden gespeeld en 2 goals en een assist. Vorig seizoen niet alle wedstrijden basis en alsnog 1 goal en 5 assists in 15 wedstrijden. Prima rendement en dit jaar gaat ‘ie los.

Het laatste wat we nu nodig hebben bij Feyenoord is een extra vleugelspeler. Zie er eerder eentje richting Heerenveen vertrekken deze week op huurbasis.

27 augustus 2023 om 21:31

Naast Walemark hoop ik dat ook Alireza en Dilrosun nog vertrekken. Voor de basis heb je Ivanusec en Paixao, als back-ups Sauer en Minteh en evt. nog Stengs. Dat lijkt me meer dan voldoende.

27 augustus 2023 om 22:04

Zou Perez al iemand hebben gezien die hij net zo goed vindt als Kokcu

27 augustus 2023 om 22:06

Je hebt het over verhuren, maar is het voor Feyenoord niet ook gezond om wat spelers te verkopen? Zie dat ze net aan in de rode cijfers zijn deze transferzomer, wat erg opvallend is voor een landskampioen.

27 augustus 2023 om 22:13

Denk dat t meer een langetermijn actie is. Indruk maken in de CL en volgend jaar gaat t schip met Hancko, Gimenez, Bijlow, Geertruida, Paixao en Wieffer vertrekken.

Geertruida hopelijk met een verlengd contract. De rest heeft dan allemaal een langdurig contract en laten we zeggen dat ze voor 25 de neus gemiddeld vertrekken, dan ben je toch 150 miljoen rijker.

Daarvoor hebben we dan alvast Beelen, Hendriks, Ueda, Sauer, Vd Belt en Wellenreuther als waardige opvolgers (hendriks een gokje). Daarnaast staat er allemaal jeugd klaar.

Ik snap de strategie wel.

27 augustus 2023 om 22:32

Ik snap het ook! De sterkhouders moet je zeker behouden voor dit CL seizoen maar de wat overbodigheden zou je wel kunnen verpatsen lijkt me.

27 augustus 2023 om 22:46

Je kan niet al je 6 sterkhouders in 1x gaan verkopen.

27 augustus 2023 om 23:04

Wålemark moet je verhuren, zie nog wel potentie in hem. We hebben net aan rode cijfers, maar een flink overschot qua selectie. Gezond om iets te verkopen maar we zijn ook prima in staat om zo het seizoen in te gaan. Ik denk dat we volgende week gewoon zwarte cijfers schrijven.

Heerenveen verdiend een pluim voor alle talenten die ze al heel lang vinden, opleiden en verkopen. Een geweldige leerschool voor jonge knapen die zich willen ontwikkelen voor de volgende stap. Foppe en Riemer hebben echt wat neergezet. Deze Sharouai is mij ook al erg positief opgevallen. Een goede spits met vele talenten. Hij wordt de volgende die de grote transfer gaat maken. Stiekem zou het ook mooi zijn als Heerenveen al die talenten in Friesland kan houden, wat een team zouden ze dan hebben. Maar ik weet ook dat dit niet realistisch is.

27 augustus 2023 om 21:56

Sahraoui speelt op linksbuiten of achter de spits. Allesbehalve een echte spits. Maar het is inderdaad wel weer een pareltje. Het is het lot van Heerenveen, en vele andere clubs, dat dit soort talenten nooit lang behouden kunnen blijven. Maar dat is natuurlijk ook reden dat ze komen. Heerenveen is een mooie springplank. Nu nog maar even genieten van de meest recente vondst.

27 augustus 2023 om 22:10

Nicolaescu is jullie meest recente vondst. Hij scoorde dan vandaag niet, wat is die kerel scherp zeg. Continu bij kansen en goals betrokken. Vandaag stond Olij hem alleen meermaals in de weg waardoor bijna 100procent goals er niet in gingen.

28 augustus 2023 om 14:59

Helaas lopen we er net zoveel mis: Karlsson, Evjen, Hauge stonden allemaal allang op de lijst maar Heerenveen kan t niet betalen. Te weinig economisch achterland en sponsoren dan wel rijkere suikerooms. Dit zijn nog maar eenmalige pareltjes helaas

Zeker goede speler goede speler!

Dit seizoen wat meer scoren en zijn assist verdubbelen dan gaat hij sws een mooie transfer maken.


Heerenveen heeft hem maar voor 1,7M gekocht van het Noorse Valenrenga IF.


Er loopt echt veel talent rond in Noorwegen en Zweden.

Zelfs de 2e divisie van Noorwegen lopen ze rond, zou mooi zijn als Nederlandse clubs nog meer gaan scouten in landen als Noorwegen/Zweden.

Feyenoord moet afstappen van al die eredivisie transfers. Werkt vaker niet dan wel en kost je ook bakken met geld. Met Ivanusec en Paxiao heb je ook al 2 toppers op de flanken.

27 augustus 2023 om 22:01

Al die Eredivisie transfers?

We hebben Zerrouki gehaald? En verder?
Dit jaar Ivanusec, Lingr, Minteh, Beelen, Vd Belt, Lamprou, Stengs, Nieuwkoop, Ueda. Tsoungui en Sebaoui.

We halen al een paar jaar niet meer veel op uit de Eredivisie.

27 augustus 2023 om 22:48

Ehh Nieuwkoop en Stengs zijn ex eredivisie spelers waar je echt niet verder meekomt.

27 augustus 2023 om 22:56

Nieuwkoop is een oud-Feyenoorder die teruggehaald is en een dragende speler was bij Union. Stengs doet het nu nog best goed. Hij heeft echt al heel veel kansen gecreëerd.

2 assists in 3 wedstrijden en 4 keypasses per wedstrijden. Dat is gewoon prima.

Niet zomaar Eredivisiespelers. En eerder uitzondering dan regel.

28 augustus 2023 om 09:25

We halen jaarlijks 1 a 2 eredivisiespelers. Ik doel niet alleen op deze zomer hè.

Hij valt al een tijdje op. Die is na dit seizoen voor Heerenveen in ieder geval niet meer houdbaar. Ik zie zelfs Ajax dan een poging wagen

Sahraoui leuke voetballer zonder, vooralsnog, rendement.

Volgens de ongeschreven regels van de markt is Sahraoui thans ca. 6,5 tot 7 mln waard.

Zo niet, dan biedt een club te laag, of vraagt Heerenveen teveel. Uiteindelijk wordt de waarde bepaald op basis hoeveel geboden wordt, maar dat zal nooit boven een marktconforme waarde liggen en dat is op dit moment niet hoger dan 7.

Zijn marktwaarde is 5 en zijn afschrijvingswaarde is 1,45 en zijn jaarsalaris wordt geschat op € 205.000,- en dat betekent dat zijn huidige transferwaarde ca. 6,655,000 is. Laat Heerenveen het afronden naar 7 als ze zich sterk voelen in onderhandlingen (want nog contract t/m 2026)

27 augustus 2023 om 22:04

Ga lekker interessant doen met je aparte berekingen. Die gaat niet voor onder de 10 miljoen weg. Dat wad met ejuke zo, met sarr zo en nu al helemaal met sahraoui zo, want dat is de beste van de 3.

27 augustus 2023 om 22:41

Het zijn niet mijn berekeningen, maar okay, je weet het vast beter dan de markt.

Het gaat niet om hoe 'goed' de speler gevonden wordt: het gaat erom of Heerenveen de kosten eruit kan krijgen zonder dat prestaties minder worden. Het gaat simpel gezegd om geld.

Doorgaans kloppen de vuistregels: actuele marktwaarde + afschrijvingswaarde + salaris (en eventuele aanvullende kosten) = redelijk te verwachten transferbedrag.

Indien zelf opgeleid dan kijk je eerder naar toename marktwaarde. Vaak telt aantal overgebleven contractjaren (ten opzichte van verblijf) ook mee als coefficient.

In het geval van Sahraoui is hij er pas een half jaar en heeft hij er volgens contract nog drie te gaan. Dus er is geen reden om te vertrekken. Echter, op dit moment -vanwege zijn korte verblijf- heeft hij nog onvoldoende waarrde opgebouwd, dat kan over 6 maanden of 1 jaar heel anders zijn. Het beste is dus nog een half of volledig jaar te blijven zitten, martwaarde opbouwen en dan voor meer geld te kunnen worden verhandeld. Dat zeg ik niet, zo werkt de markt in de meeste gevallen.

27 augustus 2023 om 22:15

Leuke rekensom. Kun je zoiets ook voor Musiala doen? Dan kunnen we hem wellicht nog kopen van Bayern.

27 augustus 2023 om 22:34

Musiala:

marktwaarde op moment laatste contractverlenging: ca. 30 mln
huidige marktwaarde: ca. 110 mln
afschrijvingswaarde: nvt (inmiddels volledig afgeschreven)
contractt tot medio 2026
geschat jaarsalaris: 5,5 mln

Op dit moment kost Musiala tussen 80 en 116 mln. Suc6

28 augustus 2023 om 06:53

Toch een vrij zinloos bericht. Prima dat het zijn waarde is, maar dat is geheel irrelevant in deze. Mocht er iemand met "slechts" 7 miljoen op de proppen komen, dan zal dat lachend worden afgewezen. Hiermee zal Heerenveen, mede door zijn contractduur en natuurlijk zijn exceptionele kwaliteiten, nooit akkoord gaan. Sterker nog: Ik denk dat je dat mag verdubbelen. Dus jouw berekening lijkt naast irrelevant ook incorrect. Of jouw intentie was ook om niets te melden, dan heb je gelijk gekregen.

28 augustus 2023 om 14:56

Leuke berekening van de transferwaardes, maar waarop baseer je de marktwaarde? Die lijkt in al je voorbeelden volledig uit de lucht gegrepen.

Al sinds vorig jaar zeer gecharmeerd van deze Sahraoui. Ik kan wel genieten als ik hem zie spelen. En dan kijk ik niet eens zo vaak Heerenveen, maar als ze spelen let ik wel extra op hem. Echt een leuke speler. Het is dat Ajax al linksbuiten in overvloed heeft, want dit is wel een talent die ik graag daar had gezien. Zou hij ook op 10 kunnen spelen?. Daar is wel veel mogelijkheden voor hem bij Ajax.

28 augustus 2023 om 06:56

Dit is ook echt een pareltje. En volgens mij kan hij prima op 10. Ook ben ik van mening dat hij voor elke club in Nederland een aanwinst zal zijn. Al geniet ik graag nog een jaar van hem alvorens hij vertrekt. En dat zal vast naar het buitenland zijn als hij zo goed blijft.

Waarom zou hij naar Twente of AZ gaan als hij al bij Heerenveen speelt? Zijn misschien een stapje omhoog omdat ze ook Europees spelen maar deze jongen moet lekker bij Heerenveen blijven totdat de top 3 aanklopt of een club als pakweg Leverkusen!

Denk dat Heerenveen niet meer aan binnenland moet verkopen tenzij absolute hoofdprijs betaald wordt. Nergens meer hekel aan dan eigen spelers tegen te komen bij andere club. Zeker in geval van Ziyech die met dubieuze middelen is gehaald. Oneerlijke concurrentie.
Maar dan nog, gewoon niet doen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren