Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Gijp tipt PSV andere buitenspeler dan Driouech: ‘Leg 10 miljoen neer’

Laatste update:

René van der Gijp adviseert PSV om Osame Sahraoui te kopen van sc Heerenveen. De analist van Vandaag Inside is van mening dat de Eindhovense koploper het niet kan maken om de transfer van Yorbe Vertessen nog tegen te houden. De Belgische aanvaller verblijft momenteel in Berlijn in de hoop zijn transfer naar Union Berlin af te ronden.

Vertessen kreeg van PSV toestemming om naar de Duitse hoofdstad af te reizen. Na het nieuws over de blessure van Noa Lang lijkt het er echter op dat de Eindhovenaren een obstakel vormen. Van der Gijp vindt dat PSV moet meewerken aan een definitieve deal. “Hij is al gekeurd, kom op. Ze zijn eruit met die club, dan kun je dat niet meer terugdraaien.”

Bas Nijhuis, te gast in het populaire praatprogramma, heeft meer begrip voor de houding van PSV. “Hij is een goede voetballer, dus ik snap PSV wel.” Van der Gijp geeft tegengas. “Het is wel je derde linksbuiten. Ze hebben hem nu wel nodig vanwege de blessures, maar je moet die jongen gewoon laten gaan. Doe niet zo raar.” PSV kan ongeveer 6 miljoen euro ontvangen voor de 23-jarige Vertessen.

Sahraoui


Waar PSV door het Eindhovens Dagblad en Voetbal International wordt gelinkt aan Excelsior-aanvaller Couhaib Driouech, zou Van der Gijp voor een andere vleugelspits uit de Eredivisie gaan. “Koop lekker die linksbuiten van Heerenveen, leg 10 miljoen neer. Dan heb je echt een goede! Leuk ventje man.”

De 22-jarige Sahraoui ligt in Friesland nog tot medio 2026 vast. Transfermarkt schat zijn marktwaarde momenteel op zo’n 6,5 miljoen euro. Maandag meldde VI dat Heerenveen een Frans bod van 7 miljoen euro heeft afgewezen voor de Noors international. Of LOSC Lille terug gaat komen, is vooralsnog onbekend.

Sahraoui maakte medio 2022 de overstap van het Noorse Valerenga IF naar Heerenveen. De Friezen betaalden circa anderhalf miljoen euro voor de linkspoot, die ook als rechtsbuiten en aanvallende middenvelder uit de voeten kan. Sahraoui kwam in 38 wedstrijden voor Heerenveen tot 5 treffers. Daarnaast fungeerde hij negen keer als aangever.

Sahraoui wordt ook gevolgd door Stade Rennes en OGC Nice, al hebben die clubs nog nog bod neergelegd bij het management van de Noorse buitenspeler. Het is in ieder geval duidelijk dat de talentvolle flankspeler in de gaten wordt gehouden door buitenlandse scouts.

Moet PSV proberen om Osame Sahraoui te strikken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sahraoui moet eerst bij Heerenveen maar eens echt gaan uitblinken. Sam Larsson deed het daar aanmerkelijk beter en die had ook moeite om aan te haken bij een destijds subtopclub. Sterker nog, dat lukte hem niet.

Sahraoui is een mooie pingelaar en laat leuke dingen zien. Fysiek is hij niet klaar voor PSV. Zijn balbehandeling is ook niet zó goed dat hij dat kan compenseren. Typische leuke speler voor Heerenveen, maar op dit moment niet goed genoeg voor PSV.

Driouech is iets jonger en lijkt iets betere 'wapens' te hebben om bij PSV mee te kunnen. Maar ook hij moet het nog maar laten zien. In de ruimte in de counter spelen op Woudestein, of in de drukte tegen een muur van verdedigers is nogal een verschil.

30 januari 2024 om 07:55

Ja van mij mag het. Een speler met snelheid en techniek.

30 januari 2024 om 08:31

Goede analyse, zie ook liever Driouech komen dan Sahraoui.

30 januari 2024 om 09:11



Ja dat zei men ook over Veerman..en Dumfries, en van Ewijk etc etc.

Dat Larsson het niet goed deed bij feyenoord lag meer aan advocaat. Had Larsson een vrije rol gegeven en dan zou die het prima kunnen.
Bovendien is Sahraoui veel sneller en veel meer een dribbelaar dan Larsson dat was. Larsson deed veel meer vanuit stilstand.
Als ik PSV was zou ik hem ook halen. Wacht je nog 1 jaar dan is hij al niet meer te betalen.

Bij heerenveen uitblinken als aanvaller is praktisch onmogelijk met zo'n incapabele trainer als kees van Wonderen. Die speelt zelfs met een man meer nog rond zijn eigen 16.. Met een man meer he!
Onze nieuwe spits scoorde in de 1e wedstrijd meteen, maar volgens Kees moet hij meer mee verdedigen op eigen helft en is er naast komen te staan.

Bij Heerenveen worden aanvallers niet gewaardeerd door de trainer, die probeert hij om te bouwen tot verdedigers..

30 januari 2024 om 09:15

Sahraoui is vele malen beter dan Larsson was bij ons. Sahraoui is veel constanter. Larsson was verre van.

30 januari 2024 om 09:28

@mangalitsa
Inconsistent zijn en altijd dubbele cijfers halen in goals assists, of consistent niet aan de dubbele cijfers komen? Ik zou het wel weten.

In zijn laatste inconsistente seizoen kwam Larsson overigens nog wel aan 8 Man of the match optredens... Dat hadden er natuurlijk 34 moeten zijn als hij consistent wil zijn

30 januari 2024 om 09:32

Andere tijden. Wij spelen nu anti voetbal, in de tijden van Larsson speelden we nog aanvallend voetbal en had Larsson redelijke vrijheid qua doen en laten.

30 januari 2024 om 16:01

8 MotM is toch geen teken van consistentie? Als hij 8 wedstrijden geweldig speelt en dan 26 wedstrijden waardeloos speelt is dat behoorlijk inconsistent. Net als dubbele cijfers in goals en assist, is dat verspreid over het seizoen of in een goede reeks?

Larsson was naar mijn idee (volgde hem niet enorm) een speler met potentie, maar niet consistent genoeg voor een topclub. Sahraoui is dat denk ik ook niet, maar hij heeft bij PSV niet direct de druk op zijn schouders die Larsson bij Feyenoord wel had.

Sahraoui heeft dezelfde stats ongeveer als Driouech, is een jaar ouder maar kost toch het dubbele. Ik zou het wel weten als PSV zijnde.

30 januari 2024 om 15:55

Veel betere statstieken qua dribbelen en passen. Liggen mijlenver uit elkaar.

Driouech is imo veel doelgerichter en explosiever dan Sahraoui. Sahraoui is toch meer een 10 die daar net tekort komt om bij een PSV te spelen. Driouech maakt dit jaar echt stappen en je ziet dat hij aan specifieke dingen heeft gewerkt in de zomer. Fysiek veel sterker in de duels en maakt ook de vuile meters verdedigend.

30 januari 2024 om 09:20

Dan wel voor een juiste prijs. Max 2 miljoen

Haha .. Vertessen verkopen, voor 6 en dan 10 voor deze speler neerleggen.

In de rol van back-up met potentie zou ik eerder voor Driouech gaan omdat hij heel specifieke kwaliteiten heeft en een stuk minder zal kosten.

Hoewel ik ook bij Sahraoui twijfels zou hebben zou ik hem wel eerder kiezen als je nu een vleugelspeler voor de basis wil halen bij een topclub. Denk dat hij zeker op de helft van de tegenstander net wat lichtvoetiger is en makkelijker mee voetbalt in de kleine ruimte dus ik snap wel wat Gijp zegt.

Mattsson van NEC voor 6m oppikken.
Goedkoper en meer rendement, qua type speler hetzelfde als Sahraoui.

Als je echt voor vergelijkbare speler als Vertessen wilt gaan en dus voor diepgang dan is Driouech met zijn snelheid toch wel de beste keuze.

30 januari 2024 om 09:30

Mattsson is toch een middenvelder? Heeft ook een stuk minder dribbels...

30 januari 2024 om 12:05

Wordt sinds dit jaar op 10 gebruikt maar was vorig jaar gewoon linksbuiten, Tannane nam toen de nummer 10 positie in beslag.

Mattsson is een prima dribbelaar, denk dat Sahraoui qua dribbels in de statistieken idd ver voor staat maar dat komt met name ook doordat Sahraoui grotendeels op linksbuiten speelt nu.

10 miljoen is veel te veel geld. Dat betaal je voor een speler die zich al bewezen heeft over meerdere jaren

Hebben ze geen eigen jeugd rondlopen? Zoveel miljoenen neerleggen als er iemand geblesseerd is moet toch ook niet de bedoeling zijn? Zeker als je gewoon een goed brede selectie hebt. En zeker als dit soort spelers totaal geen restwaarde houden als andere spelers weer terugkomen.

Drieoech heeft veel meer wedstrijden beslist voor zn club dan Saraoui en legt ook veel meer energie en power in zn wedstrijden. Saraoui is wel de mooiere speler.

Zoals velen aangeven zou ik ook eerder voor Drieoech gaan. Ben van beide voetballers wel gecharmeerd maar als je puur kijkt naar de prijzen dan zou ik voor Drieoech geven. Ik vind hem ook minder grilliger ofz en vind het een slimmere voetballer.

Als je ambitie hebt haal je Sahraoui, komt makkelijk op enorm aantal assists en als dat scorend vermogen ook nog komt verkoop je m voor t dubbele. 8-9 mln polis bonussen doet Heerenveen ook wel en met CL geld zo terug verdiend. Driouech is goedkopere gok, red je t ook wel mee en verkoop je ook wel voor dubbele al is hij lang niet zo goedkoop als mensen denken.
Wordt wel ex Heerenveen enclave met Veerman, Land, Driouech of Sahraoui en misschien StJuste…

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren