Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pereiro overweegt vertrek: ‘Ik weet dat PSV praat met andere clubs’

Laatste update:

Gastón Pereiro vertrekt deze zomer mogelijk bij PSV, zo geeft de aanvallende middenvelder dinsdag aan tegenover Voetbal International. De Uruguayaan beraadt zich op zijn toekomst in Eindhoven en neemt na de Copa América, waar hij met zijn land door is naar de kwartfinale, een beslissing.

Pereiro weet dat er interesse voor hem is. "Ik weet dat PSV met andere clubs praat", aldus de 24-jarige Zuid-Amerikaan. "Voor nu focus ik me op de Copa América. Daarna ga ik kijken wat er gaat gebeuren." Het is onduidelijk met welke clubs PSV contact heeft over een transfer van de offensieve middenvelder. Een voorkeur voor de Engelse of Spaanse competitie heeft Pereiro niet. "Beide landen zijn mooi", zegt hij.

Trainer Mark van Bommel ruimde afgelopen seizoen aanvankelijk meestal een basisplaats in voor zijn nummer tien, maar naarmate het seizoen vorderde belandde Pereiro steeds vaker op de bank. Toch vindt de technicus, die in de Eredivisie tot tien doelpunten kwam, dat hij persoonlijk een goed jaar heeft doorgemaakt. "Ik heb een prima seizoen gedraaid en mijn best gedaan op de momenten dat het kon. Helaas hebben we niet de titel gepakt waar we op hoopten."

Op dit moment is Pereiro met Uruguay in Brazilië, waar het elftal in de nacht van maandag op dinsdag zijn laatste groepswedstrijd op de Copa América tegen Chili won (1-0). Pereiro zat negentig minuten op de bank. "Het was een moeilijke wedstrijd, maar op het eind hebben we gewonnen. Daarmee kunnen we tevreden zijn", vindt de technicus.

Zijn speelminuten op de Copa bleven tot nu toe beperkt tot een invalbeurt tegen Ecuador, maar Pereiro hoopt op meer. "Ik hoop later op dit toernooi meer aan spelen toe te komen. Ik ben klaar als mijn kans komt. Ik speel altijd met trots voor mijn land. Ik weet hoe gek de mensen zijn op voetbal. Het zou mooi zijn om ze goede resultaten te geven", besluit Pereiro.

Is Gastón Pereiro toe aan een vertrek bij PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Talent heeft Pereiro zeker, jammer genoeg is hij niet consistent in zijn presteren. Toch is hij heel belangrijk geweest afgelopen seizoenen met belangrijke doelpunten. Voor iemand die geen onbetwiste basisspeler is, heeft hij toch prachtige statistieken. Hopen voor PSV dat ze een mooie bedrag voor Pereiro weten te vangen. Verlenging van zijn contract lijkt er niet in te zitten helaas..

Prima, lekker vertrekken voor een miljoen of 10-15. Heerlijke speler, als het eruit komt. Gebeurt helaas te weinig en heeft zat kansen gehad.

25 juni 2019 om 19:12

Hopen dat PSV al een lijst heeft met echt warme leads als het om spelers gaat. Dus dat preiro wordt verkocht en met dat geld nog dezelfde dag een speler kan worden aangetrokken, anders heb je weer een speler minder voor tegen Basel.

25 juni 2019 om 19:18

Ja, dat wordt sowieso heel krap, maarja. Een speler die met zijn hoofd bij een transfer zit heb je ook niet veel aan. Er komt nog wel wat bij, hopelijk ook op het middenveld wat dat was afgelopen seizoen beton. Zat geen voetbal in.

25 juni 2019 om 19:21

Ben benieuwd wat PSV voor Pereiro ontvangt. Heeft best aardige statistieken maar wel nog maar 'n contract voor één jaar.

25 juni 2019 om 23:40

En was geen basisspeler meer. Kan me dus niet voorstellen dat hij voor meer dan 10 weg gaat. Iig wel te hopen dat er snel verdedigers klaar staan.

26 juni 2019 om 01:57

Er is veel Italiaanse pers rondom Pereiro aan het zwerven. Lazio en AC Milan zouden tegen elkaar aan het opbieden zijn waardoor het zelfs zou kunnen oplopen tot 20 miljoen.

Als dat waar is zou ik stiekem wel juichen. Ik ben fan van de voetballer Pereiro maar hij past helaas niet bij het voetbal wat Van Bommel voor ogen heeft. Met de verkoop van Pereiro zouden we een impuls kunnen geven aan ons middenveld. Ik zou dit echt toejuichen.

Pereiro lijkt me trouwens ook perfect voor de 10 rol bij Lazio of Milan. Helemaal nu Paqueta bij Milan niet de 10 rol lijkt te gaan bekleden maar iets naar achteren is gaan spelen

Hele goede voetballer, technisch misschien samen met Ihattaren de beste speler uit de selectie, kan echt verschrikkelijk goed voetballen. Maar is helaas heel laks, droomt te veel heeft soms dat je hem een minuut of 20 niet ziet. Dat kan niet helaas in de top, hopelijk kan PSV nog een mooi bedrag voor hem krijgen.

25 juni 2019 om 20:03

" Maar is helaas heel laks, droomt te veel heeft soms dat je hem een minuut of 20 niet ziet."

20 minuten? Was dat maar zo, dan had ik hem op handen gedragen ongeveer. Maak er maar 80 minuten van. Of nee, eerder 65 van de 70 minuten die hij doorgaans mocht spelen. En inderdaad, dat kan niet in de top. Twee briljante passjes per wedstrijd en voor de rest niets laten zien is misschien acceptabel voor clubs in de middenmoot maar voor PSV is dat volstrekt afdoende.

Tijd voor PSV om hem van de hand te doen.

Het zegt eigenlijk alles over zijn mentaliteit. Alleen de eerste 10 wedstrijden renderen en het alsnog een goed seizoen vinden. Ik was altijd groot fan van Perreiro, maar het is tijd om hem weg te doen. Hopelijk gaat ie naar de Serie A en ontpopt ie zich daar alsnog.

Bizar hoeveel deze man eigenlijk scoort voor een speler die systematisch afgebrand wordt. Het probleem bij Pereiro is dat hij of een 9 scoort of een 3. Een middenweg? Nee die is er niet.

25 juni 2019 om 19:16

Daarom. Ik kan me daarom ook niet voorstellen dat er clubs zijn die hem voor meer dan 10 miljoen over willen nemen, maar hoop het oprecht wel voor PSV. Met dat geld kunnen ze dan hopelijk weer mooie dingen doen.

25 juni 2019 om 19:20

Dat denk ik wel. Clubs verwachten vaak dat ze spelers beter aan de praat krijgen. Als Pereiro iets constanter wordt is het direct een van de beste van de Eredivisie (zo niet de beste)

Helemaal in de huidige markt, ik denk dat PSV nog wel 15 miljoen voor hem gaat krijgen. Enerzijds ben ik blij dat hij weg gaat, maar ik zou hem wel missen. Soms echt een prachtvoetballer.

25 juni 2019 om 19:26

Mwah, ik zou denken dat PSV toendertijd juist miljoenen overhad voor hem, omdat zij veel potentie in hem zagen. Nu is die potentie er niet uitgekomen, is hij zijn basisplaats kwijt en volgens mij heeft hij slechts een eenjarig contract? Daarbij is hij ook ouder geworden. Het enige dat ik kan bedenken waarom hij meer waard is geworden, is de algemene prijsstijging van voetballers... In mijn ogen zou hij echter maximaal kunnen vertrekken voor hetzelfde bedrag als PSV hem kocht, maar nogmaals, ik hoop echt dat ik ongelijk heb.

25 juni 2019 om 20:13

Voor Vilhena hebben ze vorige week ook een miljoen of tien neergelegd.

25 juni 2019 om 20:17

Die is wel wat stabieler en vaste basisspeler..

Zoals ik in een ander topic al had aangegeven: Vlap was een uitstekende vervanger geweest. Vorig seizoen 16 goals en 4 assists, en was voor 7-8 mE op te halen. Vast niet meer dan wat ze voor Pereiro kunnen ontvangen. PSV heeft aardige talenten, maar die kunnen er ook niet direct een heel seizoen staan.

25 juni 2019 om 19:45

Ik vind de stap Heerenveen-PSV een te grote voor wat Vlap heeft laten zien. Is redelijk dezelfde soort speler als Perreiro maar dan, kwalitatief, minder. Ik denk dat PSV voor 8 miljoen met het bestaande netwerk een betere speler kan vinden.

25 juni 2019 om 19:47

En Vlap kan er wel gelijk een heel seizoen staan? Ik heb de laatste jaren wel geleerd dat je Nederlandse, jonge middenvelders nooit na één seizoen over moet nemen voor miljoenen.... Kijk naar Nijland, Hofs, Sinkgraven, Ramselaar, Amrabat, Tapia...

25 juni 2019 om 21:00

Goede voorbeelden. Mooi ook dat Tapia nu al Nederlander is ;-) Verder wel met je eens, alhoewel je soms ook de risicos moet nemen. Sinkgraven en Ramselaar waren gewoon uitstekende spelers. En voor hen in de plaats heb je dan weer positieve voorbeelden als Mertens en Strootman.

misschien wel de beste meest getalenteerde speler van psv als hij iets meer snelheid had en een veel betere instelling Dan zou hij in de top meekunnen.

25 juni 2019 om 20:09

Waarschijnlijk had hij dan niet bij PSV gespeeld maar in de top van Europa.

Je kunt hem altijd 2x per seizoen inzetten tegen Ajax.

25 juni 2019 om 23:49

Hou op hoor, daar krijgen we nog steeds nachtmerries van. Wist in de topwedstrijden tegen Ajax bijna altijd te scoren en een hoog niveau te halen. Heeft de wedstrijd toch een aantal keer eigenhandig beslist.

Ik ben benieuwd wat PSV voor hem zal vangen, ik gok een bedrag tussen de 9 en 11 miljoen. Zeer talentvolle speler, maar krijgt het helaas niet voor elkaar constant een hoog niveau te halen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren