Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pepijn Lijnders ziet gevaar bij oude bekende: ‘Het had veel impact op mij’

Laatste update:

Pepijn Lijnders verwacht dinsdagavond een zeer strijdbaar FC Porto. De assistent van manager Jürgen Klopp bij Liverpool verwacht dat de Portugese topclub in de kwartfinales van de Champions League revanche wil nemen op de uitschakeling in het miljardenbal vorig seizoen, toen FC Porto in eigen huis met 0-5 verloor. Lijnders weet dat passie een belangrijke rol speelt bij de Portugezen.

De Nederlander stapte als 24-jarige in 2007 over van PSV naar de jeugdopleiding van FC Porto om daar te helpen de academie te verbeteren. “Gelukkig was er altijd een jongen die perfect Engels sprak, dus bij iedere leeftijdsgroep liet ik hem mijn verhalen vertalen. Hij had net zo goed iets anders gezegd kunnen hebben, ik begreep het toch niet!”, lacht Lijnders.

Na urenlange lessen Portugees werd Lijnders de taal machtig. Na zeven jaar bij de Portugese topclub maakte hij de overstap naar Liverpool. “Er zijn niet veel clubs in Europa met meer historie, cultuur en sfeer dan FC Porto. Liverpool is er één van. De ervaringen bij Porto hebben veel impact gehad op mij als trainer, maar vooral als mens.”

Lijnders verwacht veel passie bij FC Porto als zijn ploeg het tegen hen opneemt. “Ik weet hoe ze denken. Ze hebben een cultuur waarin altijd blijven vechten voorop staat. Tegenslag maakt ze alleen maar sterker. Veel clubs hadden ons graag ontlopen bij de loting, maar zij zullen waarschijnlijk de enigen zijn die zich verheugden op Liverpool”, besluit Lijnders op de site van the Reds.

Wie verwacht jij dat de volgende ronde van de Champions League gaat halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Ook weer onbegrijpelijk dat deze wedstrijd vanavond wordt uitgezonden en dat er een veel interessante affiche compleet genegeerd wordt.

9 april 2019 om 14:12

Heel apart inderdaad, denk dat het is omdat in Nederland veel mensen van Dijk willen zien spelen. Echt onzin. Bij de NOS had je dit soort dingen niet.

9 april 2019 om 14:18

Chauvinisme ten top natuurlijk, dit soort dingen kan ik mij persoonlijk ook enorm aan storen. Ik weet wel zeker dat het komt door Van Dijk en Wijnaldum bij Liverpool. Hadden die twee bij City of Spurs gespeeld dan werd die uitgezonden.

Ik begrijp het ergens ook wel, veel Nederlandse liefhebbers willen hen zien spelen omdat 'er Nederlanders mee spelen'. Maar persoonlijk heb ik er helemaal niets mee.

9 april 2019 om 14:25

City - Spurs is een grotere wedstrijd, maar het is ook een wedstrijd die vaker in de competitie wordt gespeeld. Daarnaast heb je de Nederlandse enclave bij Liverpool. Dan is de keuze al snel gemaakt.

Porto is een sterke club, Je weet maar nooit wat er gebeurd maar normaal gezien gaat Liverpool gewoon door. Porto is de laatste jaren sowieso wat minder geworden qua namen

9 april 2019 om 14:18

Dat is onzin, ze hebben nu bijvoorbeeld Peppe en Casillias. De namen waren pas namen nadat ze weggingen uit Porto. Porto heeft juist vaak veel onbekende Portugezen en Brazilianen en nog wat spelers uit Zuid Amerika. De clash tussen culturen is daarom des te leuker. Porto is eigenlijk de beste Zuid Amerikaanse ploeg ter wereld.

9 april 2019 om 15:33

Veel spelers waren al bekend en speelde ook langere tijd voor Porto. En dan doen je alleen Pepe en een geroutineerde Casillas. Er zyn genoeg namen die groter waren dan deze selectie van de afgelopen 2 jaar

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren