Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PEC Zwolle stelt bij Willem II ook in nieuwe formatie diep teleur

Laatste update:

Willem II heeft zaterdagavond een minimale overwinning geboekt in de Eredivisie. In het Koning Willem II Stadion kregen de Tilburgers visite van PEC Zwolle, dat met 1-0 nederlaag naar huis gestuurd werd. Görkem Saglam kroonde zich tot matchwinner door na 53 minuten het enige doelpunt van de wedstrijd aan te tekenen. Het was de derde nederlaag op rij voor de Zwollenaren, die dit seizoen nog niet wisten te scoren en vier tegentreffers incasseerden. Willem II boekte de tweede overwinning op rij.

Trainer Art Langeler besloot de Zwolse defensie te versterken en stuurde zijn ploeg in een 5-3-2-formatie het veld in. Trainer Fred Grim was uiteraard tevreden over de 0-3 zege op Vitesse van vorige week en liet zijn basiself ongewijzigd. Dat bleek een juiste beslissing, want in de vierde speelminuut kreeg Willem II al de eerste grote kans van de wedstrijd. Kwasi Okyere Wriedt ontving een pass op maat in het zestienmetergebied, maar het schot dat volgde ging rakelings naast.

In de elfde speelminuut was PEC voor het eerst aan zet. Pelle Clement zag ruimte voor het schot en in plaats van de bal af te leggen op Eliano Reijnders, besloot hij zelf te schieten: naast. Even later raakte de spits geblesseerd en moest hij zich in de 23ste speelminuut al laten vervangen door Chardi Mpindi Landu. De score werd vijf minuten later bijna verdubbeld, toen Thomas van den Belt de bal op knullige wijze verspeelde maar Wriedt verzuimde het buitenkansje te verzilveren.

Kort nadat PEC in de tweede helft een nieuwe, tevergeefse duit in het zakje deed, viel de bal aan de overzijde binnen. Na fraai combinatiespel legde Mats Köhlert de bal terug op Saglam, die doelman Kostas Lamprou met een schuiver in de linkerbenedenhoek verschalkte: 1-0. Vervolgens brak er een impasse aan, die pas in de tachtigste minuut doorbroken leek te worden. Köhlert rondde koelbloedig af na een pass van achteruit, maar zijn treffer werd op advies van de grensrechter afgekeurd door scheidsrechter Ingmar Oostrom.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het was van beide kanten niet veel vandaag
Willem 2 de sterkere vandaag en ondanks dat verdient gewonnen

Zwolle wereld van verschil met afgelopen seizoen
Zal een hoop moeten veranderen
Anders kan het wel eens een heel zwaar seizoen worden voor zwolle

28 augustus 2021 om 23:08

Wereld van verschil? Laten we niet doen alsof vorig jaar zo geweldig was haha, het is eigenlijk al een paar seizoenen ver onder de maat. En dat is met de 11e begroting gewoon een wanprestatie als je kijkt naar het technische beleid.

28 augustus 2021 om 23:15

Nee was ook niet geweldig
Maar eigenlijk heeft Zwolle zich toen makkelijk weten te handhaven
Laatste 4 a 5 wedstrijden stond er bij jullie helemaal geen druk meer op

Qua begroting hoort Zwolle het zeker beter te doen
3 x verliezen kan
Maar ook nog geen 1 doelpunt zelf gemaakt is ook niet best

Ik vrees voor de fans van Zwolle dat dit wel eens een bijzonder moeizaam seizoen zal worden.
Ik zie naast Pelle Clement weinig lichtpuntjes in dit team.

28 augustus 2021 om 23:07

Ik zie helemaal geen lichtpuntjes, volstrekt kansloos op dit moment. Maar wat kun je ook verwachten met zo'n selectie zonder enige ervaring op het hoogste niveau, het is hopen op wat aanvallende aanwinsten voor woensdag anders kunnen we het beste meteen meedoen in de KKD.

Man waar zitten we als PEC-supporters toch steeds naar te kijken. We hadden ook hier weer 10 uur kunnen door voetballen zonder te scoren. Als er de komende dagen niks meer bijkomt lijkt het me dat we kansloos gaan degraderen. Er zit gewoon 0 scorend vermogen in deze ploeg.. De afgelopen twee à drie seizoenen is alles langzaam afgebroken wat zo mooi was opgebouwd in de eerste paar seizoenen in de eredivisie. We mogen toch hopen dat Mike Willems nog een paar aanvallers uit de hoge hoed gaat toveren, anders wordt het een lang en treurig seizoen.

28 augustus 2021 om 23:07

Die statistieken van de aanvallers zijn wel bizar slecht inderdaad. Wel bijzonder want dacht dat pec subtop kon worden aantal jaren geleden. Hoe komt dat eigenlijk dat ze zo afgezakt lijken te zijn?

28 augustus 2021 om 23:12

Het is denk ik een combinatie van verschillende dingen. Als eerste kwam er onder Nijkamp als technisch directeur nog wel eens een verrassende speler binnen. Na zijn vertrek is dat te weinig gebeurt. Verder veel dure mislukte spelers de laatste jaren (onder andere Van Duinen en Reza bijvoorbeeld), daarnaast een aantal spelers die niet doorgroeien naar dragende spelers waarvan dat wel wordt/werd verwacht (Paal, Nakayama, Clement etc) en als laatste wordt er dit seizoen teveel gegokt op de jonge spelers die logischerwijs de kar nog niet kunnen trekken.

28 augustus 2021 om 23:37

Thanks voor de info. Zonde hoe het dan kan lopen, leek eerst wel goed beleid te zijn. Reza leek me ook een goede speler voor pec maar weinig speeltijd gekregen. Las ook ergens 11e begroting van de eredivisie. Denk je dat er nog aanvallende versterkingen komen? Anders wordt het waarschijnlijk inderdaad een pittig seizoen.

28 augustus 2021 om 23:59

Reza was inderdaad wel een prima speler, maar werd nooit op z’n kwaliteiten gebruikt. Erg zonde. Ik las vandaag een gerucht dat Dessers misschien werd gehuurd van Genk, maar of dat waar is durf ik niet te zeggen. Er wordt vanuit de club wel steeds gezegd dat er nog meer aanvallende versterkingen komen, maar het duurt allemaal zo lang dat ik bang ben dat het gaat tegenvallen.

29 augustus 2021 om 00:51

Dat lijkt me wel een goede speler. Heeft zich bewezen in de eredivisie en niet de eerste keus bij genk. Met deze aanvallers lijk je het niet te halen idd. Wel slecht dat het na de start nog niet geregeld is. Hopen op een dessers of ander buitenkansje. Hopelijk zien we de ijsselderby elk jaar, in de eredivisie dan natuurlijk

Yeboah in belangstelling voor PEC zat vandaag niet bij de wedstrijdselectie...vermoedt dat het gerucht klopt en op huurbasis naar zwolle gaat als aanvallende versterking al betwijfel ik of ze daar in Zwolle iets aan hebben. Is inmiddels 5de keus bij Willem II op de vleugels dus die kan je als miskoop bestempelen maar hoezo zou Zwolle er dan iets aan hebben?

Wat komt er eigenlijk nog bij in Zwolle? Ze spelen wel met vuur, want dit gaat natuurlijk een keer mis. Op dit moment is Zwolle samen met de Eagles en Cambuur toch wel de zwakste ploeg van de competitie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren