Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PEC Zwolle moet geduldig wachten op man van veertien goals

Laatste update:

Lars Veldwijk komt dit seizoen op huurbasis uit voor PEC Zwolle. In principe wordt hij in de zomer weer terug verwacht bij Nottingham Forest, zijn eigenlijke broodheer. PEC doet echter zijn best om tot een akkoord te komen met the Tricky Trees om Veldwijk over te nemen. De Overijsselse club hoopt dat het de aanvaller kan vastleggen.

/

Het was de bedoeling dat technisch directeur Gerard Nijkamp deze week naar Engeland zou gaan, om daar met Nottingham te praten over Veldwijk, die al goed was voor veertien goals. Hij zegt nu tegen Voetbal International dat hij de trip niet gemaakt heeft, omdat Nottingham aangaf dat het even niet kon praten over technische zaken. Half maart ontsloeg men de trainer en een opvolger is er nog niet.

“Hopelijk is er volgende week duidelijkheid en kunnen we alsnog die kant op”, stelt Nijkamp, die alvast hardop zegt wanneer PEC zeker wil weten of het Veldwijk kan halen. “Als we voor de start van de voorbereiding op het nieuwe seizoen geen duidelijkheid hebben, gaan we zeker doorschakelen op een andere spits”, aldus de technisch directeur.

Denk je dat het PEC lukt Lars Veldwijk aan te trekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als je wekelijks in het stadion te vinden bent dan zal je weten dat Veldwijk echt opgehyped is door de media. In 9 van de 10 gevallen raakt die geen pepernoot en is die niet vooruit te branden.

Kom op Zwolle haal Joey vd Berg terug. En ga eens kijken of Tom vd Weerd een optie is van Excelsior. Samen met Mokthar, Saymak, Thomas etc. kun je volgend seizoen echt hoge ogen gooien!

7 mei 2016 om 19:43

Eens!

7 mei 2016 om 20:05

Mokthar speelt toch bij Twente?

7 mei 2016 om 20:36

Youness Mokhtar speelde afgelopen seizoen bij een club uit Saudi Arabië. Dat hem in de winterstop al transfervrij liet vertrekken. Het komend seizoen zet de nog maar 24-jarige Mokhtar zijn beste beentje weer voor bij PEC Zwolle. Van 2013-2015 speelde hij inderdaad in dienst van FC Twente.

Lars Veldwijk zullen ze n.m.m. pas bij PEC Zwolle gaan missen als hij er niet meer is. Met andere woorden: Een prima spits en aanspeelpunt. Hopelijk slagen de Zwollenaren er in om hem in ieder geval ook volgend seizoen te behouden.

7 mei 2016 om 21:53

Exact, belangrijke speler. Niet alleen in goals, maar juist ook als aanspeel punt. Sterk aan de bal en geen egoist (erg prettig..).

14 goals en 10 assists zijn op papier niet slecht, zeker niet voor een club als PEC waar hij dit seizoen een vrij pover elftal om zich heen heeft hangen. Maar Lars is een man die 2 of 3 doelpunten in een wedstrijd maakt en vervolgens 5 wedstrijden lang niets laat zien. En dan bedoel ik ook helemaal niets. Hij sjokt maar wat rond en lijkt niet eens echt zin te hebben om op het veld te staan. Daarnaast wint hij vrij weinig kopduels voor een speler van zijn lengte. Ik begrijp ook helemaal waarom hij niet is geslaagd bij Nottingham Forrest, want Lars lijkt al moeite te hebben met verdedigers van het formaat Danny Buijs die 1,75 meter is. Laat staan een 95 kilo zware en 2 meter lange centrum verdediger van Millwall. Hij is belangrijk geweest voor ons, maar ik ga er geen traan om laten als hij vertrekt. Een geweldige speler voor Pec, als hij eens wat meer agressie toont in zijn spel.

In het ergste geval komt Nijkamp met een "talentvolle" Ajacied op de proppen als vervanger van Lars. Een ervaren speler die het al heeft gemaakt in de Jupiler League of Eredivisie zou wel belangrijk zijn voor Pec.

8 mei 2016 om 11:36

Liever niet, er zijn weinig ajax spelers geslaagd bij ons. Becker doet het leuk, maar verder..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren