Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Payet maakt zich niet populair met vertrekwens: ‘Hij zit fout op ieder vlak’

Laatste update:

Dimitri Payet ligt op ramkoers bij West Ham United. De Franse middenvelder weigert te trainen en spelen om een transfer te forceren en oogst daarmee weinig lof in Engeland. Graeme Souness, ex-speler van onder meer Liverpool, vindt Payet een onbetrouwbare persoonlijkheid.

/

“Ik had nog nooit van Payet gehoord voordat hij naar Engeland kwam. Dan zie je hem spelen en dat denk je: waarom heb ik nog nooit van jou gehoord terwijl je al 29 bent? Hij is onbetrouwbaar”, laat Souness er geen misverstand over bestaan tegenover talkSPORT. “Hij moet een onbetrouwbare persoonlijkheid zijn en bewijst dat. Hij wil zelf bepalen wanneer hij speelt.”

In februari verlengde Payet zijn contract bij West Ham United tot 2021. “Het zou juist allemaal goed nieuws moeten zijn, maar hij blaast het op. Is het iets persoonlijks? Heeft hij problemen met zijn familie thuis? Als dat het niet is, zit hij fout op ieder vlak. Hij heeft net een nieuw contract getekend, is geliefd bij de club. Dan moet je er juist het beste van maken. Het gras is niet altijd groener.”

Denk je dat Dimitri Payet deze winter toch nog vertrekt bij West Ham United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

het is werkelijk waar schandalig wat payet doet. Hij is groot geworden door west ham en als dank pleegt hij nu werkweigering, terwijl hij gewoon een fors contract heeft en fors betaald word. Zo iemand moet je niet eens willen als marseille

17 januari 2017 om 10:10

Enige idee of West Ham alle afspraken die ze met hem hebben gemaakt tijdens zijn contractverlenging is nagekomen? Voorlopig heeft iedereen zijn mening klaar en veroordelen zij de voetballer zelf, maar wie zegt mij dat het bestuur hier misschien in gebreke is gebleven?

17 januari 2017 om 19:26

dat klopt, geen idee van. De voetballers hebben nu eenmaal snel de schijn tegen met hun megasalarissen en contracten.

17 januari 2017 om 11:07

Kan hij niet gewoon naar China? Dan krijgt West Ham in ieder geval nog wat terug voor hem.

Ik zou zo'n gast niet bij Chelsea willen hebben al willen veel fans op Twitter dit wel.

Niet te vertrouwen.

17 januari 2017 om 10:02

Ik zou als Chelsea zijn alleen uit respect voor je stadsgenoot zo'n speler niet belonen met een overgang. Geeft aan alle kanten een verkeerd signaal af.

Het is inderdaad niet te prijzen, wat Payet doet. Vind het best wel schandalig als ik uit moet gaan van de verhalen die ik lees.

Maar als een club een speler ernaast zet en alleen laat mee trainen met de beloftes , omdat ze van hem af willen, is dat net zo schandalig.

Zowel clubs en spelers moeten gewoon stoppen met deze schandalige acties.

17 januari 2017 om 10:07

Waarom is dat schandalig, als je nog weigert te werken voor je werkgever ga je toch andere mensen die wel willen werken door selecteren. Aan zo'n speler heb je niets en zal altijd iemand in de weg staan dus die mag lekker met de beloftes trainen en geen wedstrijden meer spelen en daar heeft hij het er zelf naar gemaakt. Jij wil niet meer voor ons spelen dan zal je niet meer voor ons spelen. Maar je hebt wel gewoon je contract, dus je moet luisteren naar de club.
Werkweigering is echt een schande voor voetballers die overbetaalde verwende profs. Clubs zouden in bescherming moeten worden genomen tegen dit soort spelers en ze gewoon geen salaris meer geven en indien ze bij een nieuwe club aan de slag willen het voorlopige contract nog afkopen voor een juiste prijs.

17 januari 2017 om 19:28

Gerard13
Misschien moet je mijn reactie nog eens goed doorlezen. Snijdt niet echt hout , als het een reactie op mijn post is. Ik geef aan dat wat Payet doet schandalig is en wat de meeste clubs doen als ze van een speler af willlen of dat ze willen dat een speler bijtekent. Het is van beide kanten schandalig.

17 januari 2017 om 10:37

Payet is ondankbaar naar West ham toe. Vet contract tekenen en weg willen. Frikodeem refereert naar Frodo, wat ook zeer begrijpelijk is als je bedenkt op welke achterbakse wijze Payet gehandeld heeft, dan zou ik zeggen dat hij de rol van smeagol vertolkt. En West ham is niet zijn 'precious'.

Gewoon stoppen met het uitbetalen van zijn salaris en hem niet verkopen. Lekker met het tweede mee laten trainen en wachten tot hij bijdraait. Hij is al 29 en zolang zal hij niet top meer zijn.

17 januari 2017 om 10:30

Net als bij Bogarde in zijn Chelsea tijd. Alleen hij wilde wel spelen, maar niet vertrekken. Nu moeten ze Payet ook zo behandelen

17 januari 2017 om 19:30

Bogarde had gewoon gelijk. Je hebt beide een handtekening gezet. Dat een nieuwe trainer geen gebruik wilt maken van een speler is ook ergens schandalig. Payet wilt niet meer spelen, dat is een ander verhaal.

17 januari 2017 om 10:32

boete clausules opnemen in het contract wanneer ze zich niet houden aan hun belangrijkste plichten .... hier in dit geval is dit ..... trainen en spelen !

als je zulke mannen raakt in de portefeuille zullen ze sneller nadenken en reageren!

17 januari 2017 om 10:51

schuumkes

Of dat het mogelijk is om zijn salaris stop te zetten. Het enige wat je kan doen is hem naar het tweede sturen. Een speler kan blessures faken of andere dingen doen. West Ham kan hem gewoon best verkopen, ook al is dat geen goed signaal naar toekomstige gevallen als deze

Payet is er weer eentje die denkt dat een speler na het uit vrije wil ondertekenen van een contract , enkel rechten heeft en geen plichten ....

die mannen verdienen schatten..... ,die winnen elk jaar een lotto bedrag en sommigen wel een euro millions bedrag .....en toch tonen ze hun kinderlijk gedrag wanneer het hen niet bevalt of wanneer er een meer interessante aanbieding langs komt .....zo degoutant .

Erg zwak dat je zo een vertrek wil forceren, bah! Weet niet wat er binnen de club speelt, maar als je weg wilt moet je juist extra hard trainen en blijven spelen, blijf je ook in de belangstelling staan, zo maak je kans dat je een slechte naam krijgt.
Als het even niet loopt en je wilt weg meteen niet spelen en trainen, dat lijkt me niet goed voor je reputatie en voor het team ook niet collegiaal, die hebben daar ook last van.
Lekker op de tribune laten zou ik zeggen, als ze daar de financiã«le middelen voor hebben dan.

Gewoon geen loon uitbetalen zolang hij niet speelt. Anders gwn lekker 3 jaar lang in de tribune zetten, eens kijken hoelang hij dat volhoud. Als wij niet gaan werken krijgen we ook niet betaald.

Wat een ondankbare viervoeter dan. Toen het vorig seizoen goed liep hoorde je meneer niet klagen. Nu het ff niet zo goed gaat laat hij de club vallen die hem op zijn 28e/29e nog groot heeft gemaakt

De media maakt hem helemaal kapot, want tot nu toe heeft de clubleiding of Bilic nog weinig of niets gezegd en is er weinig contact met de spelersgroep. Er natuurlijk wel wat waar, maar hij word op dit moment gewoon zo hard gepakt dat zijn carriere kapot gemaakt kan worden.

Van twee kanten gaat het er dus hard aan toe en mag van mij best wel een beetje normaler zijn, dit overdreven gedoe slaat nergens op.

Al kan ik de vertrekwens van Payet wel begrijpen, maar de manier waarop is onacceptabel. Vooral omdat dit niet de eerste keer is dat Payet zich misdraagt tegenover zijn werkgever. Hij staat ook niet voor niets bekend als 'een lastige jongen'. Daar tegenover staat natuurlijk wel dat hij gewoon een contract heeft en dat er eerst een club moet komen die aan de vraagprijs van West Ham wil voldoen.

Zolang dat niet gebeurt kunnen Payet en zijn management wel een transfer willen forceren, maar daar heeft hij uiteindelijk alleen zichzelf mee als West Ham op zijn strepen gaat staan. Bovendien is Payet een leuke speler, maar met dit soort geintjes denkt een club wel twee keer na voordat ze hem binnen halen. Het is ook geen uitzonderlijk talent, maar gewoon een leuke speler voor de Europese subtop.

Supporters van west ham zijn echt 1 grote schande. Ik zag net een filmpje op Marca is er een persoon die het shirt met naam van Payet erop staat op de grond legt en iedereen die moest van die gene erop lopen of spugen of zogenaamd schoenen afvegen gatverdamme vieze mensen. Die beelden zijn echt schandalig en smerig wauw. Ik heb het niet over alle fans he maar echt over de mensen die er aan mee hebben gedaan gewoon schandalig, hoe triest kan je zijn. Wat denk je nou als je Payet niet laat vertrekken dat het dan klaar is, alles veranderd de sfeer alles en het gaat al niet zo lekker met ze. Wie niet gelukkig is of ze geluk ergens anders wil proberen of voor prijzen wil spelen waarom niet, waarom ben je dan vies onbetrouwbaar snap dat niet. Die jongen is 29 nu pas bekend en hij wil daar gebruik van maken geef hem ongelijk dan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren