Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pavlidis ondanks Spaanse interesse in basis bij AZ; Mihailovic vervangt Goudmijn

Laatste update:

Pascal Jansen heeft zijn opstelling bekendgemaakt voor het duel met SK Brann Bergen. De oefenmeester wijzigt zijn formatie op één plek ten opzichte van de laatste wedstrijd van de Alkmaarders uit tegen RKC Waalwijk (1-3 winst): Djordje Mihailovic vervangt Kenzo Goudmijn. Vangelis Pavlidis staat in de interesse van Sevilla, maar dat is voor Jansen geen reden om de spits niet op te stellen. Ruben van Bommel neemt de plek van de vertrokken Jesper Karlsson in. Het heenduel in de play-offs van de Conference League begint om 20.45 uur en is te zien op Veronica.

Mathew Ryan is de doelman van de Alkmaarders. De Australiër ziet Yukinari Sugawara, Riechedly Bazoer, Pantelis Hatzidiakos en David Møller Wolfe de verdediging vormen. Sven Mijnans en Mihailovic vormen het blok op het middenveld, terwijl Dani de Wit op 10 staat. De aanval wordt gevormd door Jens Odgaard (rechts), Van Bommel (links) en spits Pavlidis.

AZ reikte vorig seizoen tot de halve finales van het derde Europese clubtoernooi en om die prestatie te evenaren moet allereerst de groepsfase bereikt worden. Jansen heeft daarbij de hulp van 'informant' Møller Wolfe. De 21-jarige Noor werd geboren in Bergen en speelde tot afgelopen zomer voor Brann. "David gaf de bevestiging van wat we hadden gezien", liet Jansen daarover weten. Routinier Clasie is nog geblesseerd en werd afgelopen weekend tegen RKC nog vervangen door Kenzo Goudmijn. Ditmaal staat dus Mihailovic op zijn plek. Hatzidiakos staat momenteel op 44 Europese duels voor AZ en zodra hij donderdagavond zijn eerste minuten maakt, evenaart hij recordhouders Maarten Martens en Kew Jaliens (45).

Brann kende afgelopen weekend een uitstekende voorbereiding op het duel in Alkmaar. De ploeg van trainer Eirik Horneland was met 5-1 te sterk voor Aalesunds FK, waardoor het nu vijfde staat in de Noorse Eliteserien. Tegenvaller voor de ploeg van Horneland is de afwezigheid van Ole Didrik Blomberg, Jonas Torsvik, Magnus Warming en Niklas Jensen Wassberg. Zij zijn allen geblesseerd. Brann legde deze week Joachim Soltvedt vast en de linkerflankspeler is direct meegereisd naar Nederland. AZ zal hopen op een betere uitkomst dan het laatste tweeluik tegen een Noorse ploeg. Toen namen de Alkmaarders het op tegen FK Bodø/Glimt en werden ze na verlenging uitgeschakeld.

Opstelling AZ: Ryan; Sugawara, Bazoer, Hatzidiakos, Møller Wolfe; Mijnans, D. de Wit, Mihailovic ; Odgaard, Pavlidis, Van Bommel.

Opstelling SK Brann Bergen: Dyngeland; Crone, Knudsen, Kristiansen, Pedersen; Kartum, Heltne Nilsen, Horn Myhre; Børsting, Finne, Castro

AZ - SK Brann Bergen:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan nou eens dat live meepraten gemaakt worden? Word er doodziek van!!!

24 augustus 2023 om 19:59

Je kan via wedstrijden en dan op de wedstrijd klikken naar live meepraten!

24 augustus 2023 om 20:03

Daar doet ie het ook niet. Werkt alleen via de website.

24 augustus 2023 om 20:11

Idem dito. Als ik op live meepraten klik op de app blijft de site laden.

24 augustus 2023 om 20:22

Helaas geldt dat alleen voor IOS en niet voor Android.

24 augustus 2023 om 20:37

Thanks!!

Ik dacht dat Hatzidiakos verkocht was? Had ik Az wel gegund want voor een paar miljoen haal je een betere speler dan die houten klaas

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren