Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Patryk Dziczek (22) zakt in elkaar op voetbalveld in Italiaanse Serie B

Laatste update:

Patryk Dziczek is zaterdagmiddag in elkaar gestort tijdens de wedstrijd van zijn club Salernitana op bezoek bij Ascoli. De 22-jarige Pool, die door Lazio is verhuurd aan de club uit de Serie B, viel in de 86ste minuut op de grond en verloor het bewustzijn. Er werd gevreesd voor het ergste, maar Dziczek kwam bij bewustzijn en is in die toestand ook naar het ziekenhuis gebracht.

De medische staf van Salernitana benadrukt na afloop dat Dziczek géén hartstilstand heeft gehad. De ineenstorting van de middenvelder zou zijn veroorzaakt door een probleem met een hersenzenuw. "Hij had zijn tong ingeslikt en dat probleem hebben we direct verholpen", laat de medische staf weten. Opvallend genoeg zakte Dziczek in september ook al eens in elkaar. "Na dat eerste voorval zijn alle neurologische en cardiologische onderzoeken uitgevoerd, zonder dat daarbij problemen aan het licht zijn gekomen."

Uiteraard werd meteen besloten om Dziczek naar het ziekenhuis van Ascoli te brengen. "Dziczek zou nooit het oké hebben gevonden om terug te keren op het veld als we niet al het nodige hadden gedaan om de oorzaak te vinden. De oorzaak is na de eerste keer dat hij in elkaar stortte nooit achterhaald. De komende uren zullen grote voorzichtigheid met zich mee brengen."

Opmerkelijk genoeg werd de wedstrijd na de aftocht van Dziczek naar het ziekenhuis uitgespeeld. Salernitana trok de 0-2 voorsprong die toen al op het scorebord stond over de streep. Gennaro Tutino, de maker van beide doelpunten, verscheen na afloop hevig emotioneel voor de camera van DAZN. "We waren zo bang", aldus Tutino. "Het is Patryk eerder overkomen. We dragen deze overwinning aan hem op. Onze gedachten zijn op dit moment bij hem en we hopen dat hij zo snel mogelijk met ons terug kan komen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk meteen terug aan Appie. Hopelijk valt het met deze jongen mee.

20 februari 2021 om 20:38

Inshallah

21 februari 2021 om 09:13

Insha Allah ya Rabbi

Als je de tekst leest dan zie je precies wat er aan de hand is. Niks met het hart te maken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren