Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pastoor hekelt vraag over Steijn: ‘RTL Boulevard-achtig, hou ik niet van'

Laatste update:

Alex Pastoor wil niet ingaan op de uitlatingen van Maurice Steijn in Rondo van afgelopen maandag. De bij Ajax ontslagen trainer omschreef Annemieke Zijerveld, clubpsycholoog van Almere City FC, als 'dat wijf van Almere'. Zijerveld beschuldigde Steijn vorig jaar oktober van 'zwak leiderschap' bij Ajax.

"Begin deze week werd jouw clubpsycholoog door de oude trainer van Ajax 'dat wijf van Almere' genoemd. Hoe is dat voor jou als collega?", wil verslaggever Wouter Bouwman van ESPN weten van Pastoor, die duidelijk geïrriteerd is door de vraag.

"Ik wil het gewoon over de wedstrijd hebben. Ik houd niet van die RTL Boulevard-achtige vragen", reageert de trainer op felle toon. "Dus als je iets over mijn team wil weten, of over mij, of over Utrecht, of wat ik van de wedstrijd verwacht.... Heel graag."

"Zij zit toch in jouw team?", wil Bouwman het onderwerp niet direct laten rusten. "Je hebt mijn vraag wel begrepen, Wouter", antwoordt Pastoor na een lange stilte.

Mossou


"Dat bepalen wij wel even zelf. Je mag toch zelf vragen wat je wil?", reageert presentator Jan Joost van Gangelen in de studio van De Eretribune. "Hij mag ook wel antwoorden wat hij wil", neemt Sjoerd Mossou Pastoor enigszins in bescherming.

"Ik snap de vraag van Wouter volledig. Maar ik snap ook dat Pastoor denkt: Tot dat niveau wil ik me niet verlagen", aldus Mossou. "Je kunt ook achter jouw collega gaan staan, toch?", voegt tafelgenoot Kees Luijckx daaraan toe.

Steijn


Steijn haalde maandagavond bij Rondo op Ziggo Sport uit naar zijn voormalig assistent Hedwiges Maduro en Zijerveld, de clubpsychologe van Almere City, die Steijn in oktober beschuldigde van ‘heel zwak leiderschap’. “Dat wijf van Almere...”, zei Steijn maandagavond onder meer.

In het praatprogramma op Ziggo werd de situatie rondom het veelbesproken interview van Zijerveld op Radio 1 besproken. “Het lijkt er heel erg op dat zij ingefluisterd is door één van jouw assistenten”, zei presentator Wytse van der Goot. “Dat is een heel slecht verhaal geweest, natuurlijk”, reageerde Steijn.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Voetbalzone (Feyenoord/Ajax/PSV/Transfer) nieuws? Volg dan nu ons WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima reactie van Pastoor, sowieso zijn die verslaggevers van ESPN van een droevend niveau.

9 maart 2024 om 23:43

Trieste reactie van Jan Joost. Alsof je alle debielen vragen maar moet beantwoorden.

10 maart 2024 om 15:15

En dan ook nog bij Pastoor er voor de 2e keer op doorvragen. Dan ken je Pastoor ook niet echt want dat is er echt 1 die zich niet laat overhalen om alsnog te antwoorden. Lijkt mij overigens voor Heerenveen een veel betere kandidaat dan Steijn

Wouter of Koen ik begrijp het niet helemaal😂

kansloze vraag, gewoon iemand proberen uit te lokken tot een pittig uitspraakje...
volledig terecht dat pastoor zo reageert

9 maart 2024 om 22:07

En dan ook nog verontwaardigd reageren in de studio. Wat een belachelijke werkelijkheid dat een verslaggever wel elke vraag mag stellen dat hij/zij wil maar dat wanneer iemand dan geen gewenst antwoord geeft ze selectief verontwaardigd reageren. Wat een sensatiezoekers zeg!

9 maart 2024 om 22:24

Die jan joost wilde even punten scoren. Ik vind dat zo een vervelend vent af en toe, hij wilt cool en hip overkomen haha

10 maart 2024 om 10:34

Jan joost = cringe. Eng mannetje is dat qua karakter soms.

Ja Jan Joost jullie mogen vragen wat jullie willen en hij mag antwoorden wat hij wil.

En dan volgende keer raar opkijken als iemand interview weigert.

9 maart 2024 om 22:14

Die van Gangelen begint redelijk irritant te worden. Na de wedstrijd ook nog een beetje neerbuigend zitten doen over Almere. Ja het ziet er niet uit maar ze sprokkelen wel puntjes binnen wat ik heel knap van ze vind.

9 maart 2024 om 22:18

Denk ook dat het bij ESPN inmiddels wel tijd is voor wat frisse gezichten.

9 maart 2024 om 23:57

Gisteren was Perez ook aan het verkondigen dat GAE slechter was in het echt dan op tv. Ohja en het was zijn eerste keer in de Adelaarshorst. Dat is dan een van de meest ervaren analisten op ESPN, dat kun je toch niet serieus nemen!

9 maart 2024 om 22:16

Jan Joost is ook een droeftoeter eerste klas.

Was gewoon prima en netjes gereageerd van Pastoor.
(En hij heeft nog gelijk ook)

Pastoor is een professionele trainer die het meer dan uitstekend doet bij Almere. Respect voor deze man, ook voor zijn reactie op deze overbodige vraag van de ESPN verslaggever.

9 maart 2024 om 22:51

Pastoor had een lastig begin als een a-typische welbespraakte trainer. Werd nogal in de rioolpers weggezet als pedant mannetje. Levert gewoon prima bij Almere.

Zielig kliekje bij ESPN. Mossou wel even gevat met zijn ‘hij mag ook antwoorden wat hij wil’.

Als Stein nou niet perse zijn gelijk wilde bewijzen met het opstellen van Gorter, de keeper die al vaker gefaald heeft, dan zou het er anders voor hem hebben uitgezien. Maar meneertje moest en zou zijn gelijk bewijzen/krijgen. Het resultaat is bekend
Pastoor had dit met een grap moeten hebben afgewimpeld en vooral de journalist bij zijn voornaam noemen, dat schept iets van wij samen, in plaats van zo te reageren.
Maar ik snap zijn antwoord wel. Dat ge... over andere zaken dan voetbal altijd

Had toch wel lachen geweest als hij had gezegd; ze heeft toch gelijk!

Lekker Pastoor!
Als directie zijnde zou ik zo’n ‘journalist’ minimaal een weekje op onbetaald verlof sturen. Je bent toch verdomme niet van de roddelpers met zulke vragen. Je zou je toch kapot moeten schamen als je als voetbaljournalist met dit soort vragen aan komt zetten om maar een reactie en discussie op gang proberen te brengen?

9 maart 2024 om 22:49

En dan niet begrijpen als spelers/trainers geen intervieuws meer willen geven

Jan joost van gangelen engste figuur van heel ESPN.

Wat een minachtende kwal.

10 maart 2024 om 01:35

Echt hoor... vind zichzelf altijd zo grappig en interessant.Pas in het rijtje V.Driessen, A.Vermeulen & H.Borst imo.

Had Pierre toch gelijk....enge vent die Steijn. Gefaald en dan toch een ieder ander de schuld geven behalve jezelf

10 maart 2024 om 00:55

Maar daar gaat het nu even niet om. Pastoor wil daar verder niet op ingaan. Of Steijn nu een kwal is of niet.

Die verslaggevers bij ESPN worden alsmaar bedroevende. Man, man, man, wat een niveau en dan die kwal van een Jan Joost er nog achteraan. Lekker bezig Pastoor!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren