Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pascal Jansen beloont uitblinker Mayckel Lahdo met basisplaats

Laatste update:

AZ-trainer Pascal Jansen heeft de opstelling bekendgemaakt voor de return in de Conference League tegen SK Brann Bergen. De oefenmeester voert ten opzichte van het duel in Alkmaar (1-1) enkele wijzigingen door. Mayckel Lahdo, uitblinker in het heenduel, vervangt Jens Odgaard. Kenzo Goudmijn start ten koste van Djordje Mihailovic. De winnaar van het tweeluik plaatst zich voor de groepsfase van de Conference League. De wedstrijd begint om 19:00 uur en is te zien op Veronica.

Mathew Ryan verdedigt het Alkmaarse doel. De Australiër ziet Yukinari Sugawara, Pantelis Hatzidiakos, Riechedly Bazoer en David Møller Wolfe de verdediging vormen. Hatzidiakos speelt vrijwel zeker zijn laatste wedstrijd voor de club, daar hij een transfer naar Cagliari nadert. Goudmijn, Sven Mijnans en Dani de Wit vormen het middenveld. Spits Vangelis Pavlidis wordt geflankeerd door Lahdo (rechts) en Ruben van Bommel (links).

Brann was vorige week in Alkmaar in grote delen van de wedstrijd de betere ploeg en hoopt die prestatie minimaal te evenaren. Toch verdween het goede gevoel in de aanloop naar de return, daar meerdere spelers ziek raakten na de heenwedstrijd. Aanvoerder Sivert Heltne Nilsen, Fredrik Pallesen Knudsen en Niklas Castro, de doelpuntenmaker van vorige week, werden ziek en meldden zich dinsdag pas weer op de training. Trainer Eirik Horneland en Ruben Kristiansen lieten hun gezichten woensdag pas weer zien.

In tegenstelling tot de Noren kreeg AZ juist enkele meevallers. Mees de Wit, Myron van Brederode en Tiago Dantas zijn hersteld van hun blessures en meegereisd naar Bergen. Laatstgenoemde kan sinds zijn komst van Benfica deze zomer zijn debuut maken. Møller Wolfe keert terug bij de club waar hij tot enkele maanden geleden nog onder contract stond. “Het voelt een beetje als thuiskomen”, liet de linksback weten. “Nu heb ik in AZ een nieuw thuis, dus voel ik mij meer een bezoeker. Maar het zal zeker vreemd zijn.” Jansen weet wat zijn ploeg te doen staat. “Wij zullen het beter moeten doen dan afgelopen donderdag. Wij focussen op onszelf en ons spel zal intenser en dynamischer moeten zijn.”

Opstelling SK Brann: Dyngeland; Crone, Knudsen, Kristiansen, Pedersen; Myhre, Nilsen, Kartum; Børsting, Finne, Castro.

Opstelling AZ: Ryan; Sugawara, Bazoer, Hatzidiakos, Møller Wolfe; Goudmijn, De Wit, Mijnans; Lahdo, Pavlidis, Van Bommel.

Welke club bereikt de groepsfase van de Conference League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou Lahdo, laat het zien kerel vanaf het begin je verdiend het.

31 augustus 2023 om 20:15

Gouden greep zo lijkt het!

Heel blij dat Lahdo start, Odgaard is echt heel slecht al een hele lange tijd. Ook goed dat Goudmijn speelt ipv Mihailovic, Djordje heeft volgens mij nog geen enkele goede wedstrijd gespeeld voor AZ

Volgens mij de allereerste keer dat ik het qua opstelling met de trainer eens ben. Ik heb er zo wel vertrouwen in.

Dit is prachtig nieuws. Nu hopen dat Kenzo en Lahdo het vertrouwen waarmaken. Ik denk dat dit een gouden zet is, gezien de huidige selectie van Pascal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren