Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Parlour draagt twee kandidaat-opvolgers van Wenger aan bij Arsenal

Laatste update:

Arsène Wenger staat al sinds 1996 voor de groep bij Arsenal en is met afstand de langst dienende manager van dit moment in de Premier League. Le Professeur lijkt nog altijd het volle vertrouwen te genieten van de directie in Londen, ook al is de kritiek van buitenaf op zijn functioneren de laatste jaren toegenomen. Ray Parlour draagt nu een serieuze kandidaat aan voor Arsenal, mocht het ooit van een scheiding komen tussen de club en Wenger.

/

Parlour zegt dat hij in Rudi Garcia, die momenteel de trainer is van AS Roma, een zeer goede kandidaat ziet voor the Gunners. De oud-middenvelder noemt boven Garcia nog Jürgen Klopp als ideale man. “Hij maakt op dit moment een slecht seizoen door met Borussia Dortmund, maar iemand van zijn kaliber heb je wel nodig. Hij past zijn tactiek waar nodig aan en heeft bovendien ervaring als trainer in de Champions League”, aldus Parlour.

“Maar Garcia van Roma vind ik ook een hele goede. Wenger zal ongetwijfeld iets te zeggen hebben over wie zijn opvolger moet worden. Hij heeft de club feitelijk opgebouwd, heeft prijzen gewonnen en de bouw van het nieuwe stadion maakte hij ook mee. Wenger vervangen is de allerzwaarste beslissing die Arsenal zou nemen. Maar ze moeten wél iemand klaar hebben staan, voor als het zover is”, zegt Parlour waarschuwend in de Engelse media.

Wie zie jij als een betere kandidaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Klopp lijkt mij een hele goede opvolger. Die heeft laten zien bij Dortmund dat hij trouw kan zijn aan een club. De vraag is alleen of hij weg wil bij Dortmund. Als dat het geval is dat en Dortmund gunt hem de overstap dan denk ik dat Klopp wel eens lang kan gaan zitten bij Arsenal.

22 december 2014 om 16:31

Frank de Boer vind ik wel een goeie opvolger, samen met Dennis Bergkamp en Spijkerman.

22 december 2014 om 17:17

Frank de Boer heeft natuurlijk fantastisch gepresteerd. Maar heeft Ajax nou echt zulke grote stappen gemaakt? Als ik altijd de reacties van Ajax supporters op de wedstrijden lees waag ik dat toch te betwijfelen. Volgens mij is echt niemand in Amsterdam tevreden met het spel en heeft Frank de Boer natuurlijk ook goed materiaal om mee te kunnen werken.

22 december 2014 om 17:18

Daarom bonjour ik hem ook graag naar Arsenal

22 december 2014 om 17:27

Amsterdams publiek is ook verwend..
Uiteindelijk wordt je afgerekend op de prijzen die je behaald

22 december 2014 om 16:46

Klopp heeft toch een andere speelwijze dan Arsenal. Ik weet niet of hij echt goed bij Arsenal past en zich daar kan aanpassen.

22 december 2014 om 17:14

Zou het dan zo raar zijn als de speelwijze zou veranderen als Wenger vertrekt? Volgens mij is de speelwijze van Wenger juist datgene waar men op het moment kritiek op heeft (een te aanvallend middenveld dus kwetsbaar in de omschakeling), dus een verandering van speelwijze zou dan überhaupt wel in de lijn der verwachtingen liggen. Sterker nog, ik denk zelfs dat Arsenal daar bij gebaat zou zijn.

22 december 2014 om 17:54

Dan verandert Arsenal toch gewoon van speelwijze, als Klopp dat wil? Guardiola deed hetzelfde bij Bayern.

22 december 2014 om 18:28

Als je een speelwijze verandert moet je ook je selectie veranderen. Is een trainer dat waard?

22 december 2014 om 18:33

Selectie veranderen? Nauwelijks. Walcott, Welbeck en Alexis zijn geboren om te counteren. Daarachter heb je Özil...

23 december 2014 om 01:00

Klopp zou onmiddelijk een hele goede DM binnenslepen en een CB is natuurlijk ook nodig. Hij zou de as van het elftal nooit jarenlang zo zwak laten zijn als Wenger dit heeft gedaan.

Klopp wilt zijn contract uitdienen! Weet niet hoe lang het nog loopt

22 december 2014 om 18:00

Maar het zou voor borussia dortmund en klopp zelf wel goed uitkomen. Een frisse wind door de club én ze hoeven hun belofte niet te breken dat ze hem nooit zullen ontslaan!

Ik had Marcelo Bielsa genomen.

Ik zou De Boer nemen met Henry en Bergkamp als assistenten. Daarna kan Henry en Bergkamp verder gaan als De Boer faalt of een ander avontuurtje wilt aangaan.

22 december 2014 om 17:59

Jij snapt t. Henry en bergkamp voor de toekomst, en als er iemand een ploeg als arsenal goed voetbal kan laten spelen is t de boer wel. En het zou hilarisch zijn voor ons, zn nederlands is al leuk om te horen en engels zal nog leuker worden

22 december 2014 om 18:42

De Boer heeft te weinig ervaring en kwaliteit voor een club als Arsenal.

22 december 2014 om 19:15

Wenger met al zijn kwaliteit en ervaring heeft de afgelopen 10 jaar ook in feite een wanprestatie geleverd. ik bedoel 10 jaar lang wel CL halen is oké maar ik noem dat geen prestatie aangezien je met Arsenal, die begroting, zo'n grote club en toch ook aardige spelers ieder seizoen, afgelopen 10 jaar, dat niet kan halen....

22 december 2014 om 23:02

En waar baseer jij dat op?

Garcia komt te kort en Klopp is overschat.
Laat Wenger zijn contract afmaken.
Over twee jaar Guardiola!

22 december 2014 om 18:43

Guardiola wil alleen naar teams waar hij nauwelijks iets hoeft te doen, Arsenal zou een te grote uitdaging voor hem zijn.

22 december 2014 om 18:49

Guardiola wil maar wat graag naar ons komen hoor
Wat wij moeten doen is hem optijd een aanbieding doen, wanneer hij ontslagen word, of zijn contract niet verlengd bij Bayern.
Anders zijn we hem kwijt.
Mocht de rest van ons seizoen echt een drama worden, waar ik niet vanuit ga, kan je Bielsa als korte termijn nemen tot pep beschikbaar is.

22 december 2014 om 19:13

Gaat Bielsa echt niet doen dat is een man met een lange termijn visie.

22 december 2014 om 23:03

Ik denk persoonlijk dat er maar 1 team is dat hij zou willen trainen in Engeland, en dat is Arsenal.

22 december 2014 om 18:48

Overschat?! Grappenmaker. Cl finale, twee x kampioen... Maar nee hij is overschat.

22 december 2014 om 18:50

Klopp met reus en co op de laatste plaats....
Wenger met weinig geld altijd in de top 4. I rest my case!

22 december 2014 om 19:16

Klopp vind jij overschat doordat hij met grote namen zo ver is gekomen maar je wil wel guardiola? Haha wat een grap. Als er 1 coach is die het nooit met een minder selectie het heeft mogen doen, is hij het wel.

22 december 2014 om 19:16

Als je Dortmund volgt dan weet je dat 9 van de 11 basisspelers een hele tijd geblesseerd zijn geweest en de key players, Hummels, Reus en Gundogan zijn het langst afwezig geweest. Denk jij dat Arsenal met alleen Monreal en Mertesacker het beter doet? En de rest allemaal wissel en reserve spelertjes? Dat was het situatie daar. Volgens mij zijn de meeste nu weer fit, ik zeg niet dat ze goed spelen maar ze eindigen wel in de top 4, mits Hummels, Gundogan en Reus blijven en fit blijven.

23 december 2014 om 15:13

hahah rest my case!!!! ow wow!!

Volgens mij volg je klopp maar twee seizoenen want de beste man heeft mainz eigenlijk op de kaart gezet. Tevens praat je over reus en co op de laatste plaats. Lewa is weg en nieuwe spelers, Hummers Subotic, Reus, Gundogan steeds geblesseerd en daarnaast nog een paar sterkhouders die ook geblesseerd zijn. Sorry hoor, maar je "rest my case" slaat kant noch wal.

Wenger heeft ook heerlijke elftallen gehad maar sinds 2005 geen peppernoot gewonnen tot aan afgelopen seizoen. so now what??!?!

Ik zelf vindt Martinez, Klopp, Guardiola en Garcia goede opties. Ook die van Bilbao 2 jaar geleden was erg goed. Simeone ook wel, maar vind ik niet bij de club passen (pep trouwens ook niet)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren