Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Paris Saint-Germain denkt aan Nederlander als opvolger Marquinhos’

Laatste update:

Virgil van Dijk heeft er een optie bij. L’Équipe pakt woensdag uit met het bericht dat de centrale verdediger van Southampton zich in de kijker heeft gespeeld bij Paris Saint-Germain, de regerend kampioen van de Ligue 1.

/

De club van trainer Unai Emery beschikt op het moment over drie volwaarde stoppers: Thiago Silva, Presnel Kimpembe en Marquinhos. Aangezien laatstgenoemde in januari of in de zomer lijkt te vertrekken, is PSG de zoektocht naar een nieuwe verdediger reeds gestart en Van Dijk zou dus een van de kandidaten zijn.

De 25-jarige Van Dijk, die twaalf interlands achter zijn naam heeft staan, werd eerder al in verband gebracht met Liverpool, Manchester City, Manchester United, Arsenal, Everton, Chelsea. Zijn arbeidsovereenkomst bij Southampton loopt nog tot medio 2022 door.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker in Engeland blijven van Dijk. Zijn speelwijze past perfect bij de Premier League en als hij zo doorgaat dan staan de topclubs daar ook voor hem in de rij. Volgens de geruchten is dat al het geval.

Ik hoop dat Van Dijk met alle belangstelling kiest voor een club waar hij regelmatig aan spelen toekomt. De druk van de topclubs is ontzettend groot. Ik twijfel niet over zijn kunnen maar hoop dat hij bij de topclubs wel een eerlijke kans zou hebben. Hij moet sowieso niet naar een club gaan waar hij eventueel bankzitter zou worden.

Liverpool, Arsenal of Everton lijken mij de meest logische stappen.

21 december 2016 om 12:24

Everton lijkt me geen optie. Een club die vergelijkbaar presteert als Southampton. De mogelijkheden bij Everton zullen wat groter zijn, maar gezien de huidige top 6 van de Premier League zal Everton zich daar toch niet makkelijk tussen gaan voegen.

Clubs uit de huidige top 6 lijken me de enige opties in de Premier League, waarbij Tottenham gezien hun huidige verdediging af zal vallen.

Deze man is ongelofelijke stappen aan het maken en ik denk persoonlijk dat het Liverpool gaat worden.
Persoonlijk hoop ik als Arsenalfan op Arsenal, zodat hij samen met Koscielny een ijzersterk duo kan vormen. We will see! Ik heb i.i.g. zin in de transferperiode deze winter!

21 december 2016 om 13:02

Dan hoop ik toch dat hij het centrum gaat vormen met mustafi wanneer die weer fit is.

Ik dacht dat Marquinhos juist bij PSG zou blijven volgens de laatste berichten. Of zijn er weer nieuwe geruchten?

21 december 2016 om 15:02

Hij is sinds dit jaar basisspeler. Hij echt niet zomaar weg denk ik. Ik las zelfs dat hij zijn contract wil verlengen

Pff, zou echt sensationeel zijn. Bovendien is het voor verdedigers en middenvelders minder lastig om zich ergens in de basis te spelen. Je krijgt het vertrouwen of je krijgt het niet, maar een lastig verhaal zoals bij Memphis Depay zal dit niet worden. Bovendien weet Van Dijk echt wel wat hij wil en is hij geduldig.
Ik denk echter toch dat een club als Everton of Liverpool het beste is, al heb je bij PSG wel het voordeel dat je in 5 jaar zomaar 3/4 landstitels op je erelijst kan zetten en bovendien altijd in de Champions League speelt.

22 december 2016 om 01:27

Everton? Nee. Zoals hierboven al gezegd is Everton niet veel beter dan Southampton. Die stap is te marginaal voor het niveau waar Van Dijk naartoe wil. Dat dit waarschijnlijk geen gevalletje Depay wordt, komt natuurlijk ook omdat Depay meteen van ED naar PL top ging. Van Dijk heeft twee tussenstappen gezet die hem klaar hebben gestoomd voor deze stap.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren