Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Overmars zei dat hij één actie had gezien en toen wist hij al genoeg'

Laatste update:
/

Marc Overmars wordt vaak bekritiseerd, maar de komst van Frenkie de Jong mag de technisch beleidsbepaler van Ajax op zijn conto schrijven. De achttienjarige middenvelder werd afgelopen zomer overgenomen van Willem II, terwijl ook clubs als Chelsea en PSV interesse toonden. “Maar Overmars heeft heel snel gehandeld”, zegt zaakwaarnemer Ali Dursun in gesprek met Ajax Showtime.

Snelheid was dan ook geboden. “Piet de Visser heeft namens Chelsea zelfs één op één Frenkie gebeld. PSV pakte niet door met Willem II en toen we bij Ajax op gesprek waren, kwam De Boer binnen, kwam Stam binnen en kwam Bergkamp binnen. Ja, wat wil je dan? Als voetballiefhebber ben je dan verkocht. Marc zei dat hij één actie had gezien en toen wist hij al genoeg.”

De vader van de jeugdinternational onthult in het gesprek dat De Jongs familie voor Feyenoord is en zijn schoonfamilie voor PSV. Toch werd er geen enkele druk uitgeoefend. “Hij laat zijn gevoel spreken. Ik ben er ook niet bang voor dat hij in de toekomst de verkeerde keuzes gaat maken”, zegt De Jong senior, die verwacht dat zijn zoon altijd voor zijn eigen ontwikkeling zal kiezen. “Hij heeft nu al al het geld om te doen wat hij wil. Frenkie is ook een familie-jongen, die gaat niet zomaar naar het buitenland.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een heerlijke speler is dit zeg. Speelt bij elke wedstrijd van Jong Ajax minimaal een 7. Zal eerder debuteren dan Nouri

6 april 2016 om 08:58

Nou, niet op de plek waar Nouri speelt. Verder vind ik Nouri een aantrekkelijker voetballer om te zien dan Frenkie.

6 april 2016 om 09:05

Ik vind de Jong en Nouri geweldig,vooral als ze samen spelen laten ze prachtig combinatievoetbal zien. Het is te hopen dat ze samen in het eerste spelen, dan hebben we weer een super creatief middenveld.

6 april 2016 om 11:39

Inderdaad ik denk dat hij ook eerder zal debuteren. Hij speelt volwassener dan Nouri

Dus zo handeld marc, hij kijkt op 1 actie ja dan snap ik dat je duarte haalt en sanogo. Die zag natuurlijk de goal tegen crystal palace van sanogo. Maar zonder dollen, marc bgint het wel steeds beter te doen, van der hoorn begint zich eindelijk te bewijzen, milik is een gouden greep, gudelj s een geweldige aanwinst gebleken, en younes is ook een schot in de roos. Marc vegint eindeliik de aankopen te doen waar ajax echt beter van word en een betere selectie van krijgt. Concurrentie maakt spelers beter, en ik begin ook langzamerhand me vertrouwen weer terug te krijgen in marc overmars als transfer beleid !!!

6 april 2016 om 09:35

Maar laten we wel wezen, Overmars haalt vooral spelers die zelfs een blinde scout nog zou halen. Dat er dan een aantal floppen kan gebeuren, dat gebeurt overal.
Ik wacht nog steeds op de dag dat ze bij Ajax eens met een verrassende transfer komen.

6 april 2016 om 09:49

Jij was dus ook op milik en younes gekomen? Voor mij toch vrij verrassende namen hoor.

6 april 2016 om 09:50

Wat een onzin. Jij had dus Younes en Milik gescout? Dat zijn nou juist de voorbeelden van spelers die niemand kende. En juist bij zulke spelers beginnen supporters te klagen omdat ze liever Van der Vaart of Hunterlaar zien.

6 april 2016 om 10:41

Nou vooruit, Younes is dan een speler die inderdaad niemand kende.

6 april 2016 om 17:09

Kortom je kraamt onzin uit.

Dat verklaard ook direct het grote aantal miskopen... Een goede actie zien en iemand halen. Zo'n wereldtalent zal t niet zijn als hij bij Willem II al niet aan de bak komt.

6 april 2016 om 08:43

Niet zo pessimistisch he. Deze jongen doet het geweldig bij Jong Ajax. Ik verwacht dat De Jong nog eerder aansluit bij 1 dan Nouri.

6 april 2016 om 08:44

Wat jij nu zegt is volstrekt onwaar, doe eerst even je research als je iets zegt. Die jongen werd bij willem ll gezien als een toptalent en was de smaakmaker van nederland onder ...... maar die jongen barst van het talent. Natuurlijk hij moet het allemaal waarmaken maar dat hij niet aa dr bak komt is zeker niet waar. Die jongen viel af e toe in omdat streppel vond dat hij nog te jong was en ze al een vrij jong team hadden.

6 april 2016 om 08:53

Want als Willem II zijnde ga je natuurlijk al je vertrouwen leggen in een 17-18 jarige knul, in de strijd tegen degradatie? Is gewoon logisch dat hij daar minder kans kreeg. Bij Jong Ajax kan hij zich rustig ontwikkelen met leeftijdsgenoten.

6 april 2016 om 10:50

Wat praat jij nou weer voor onzin... Die jongen was 17 jaar ofzo enhad zijn debut volgens mij al gemaakt.

Geen groot talent? Nou dan moet je hem eens zien spelen bij jong ajax!

Frenkie is een topper in spé, dat zie je meteen. Ajax krjgt straks een heerlijk middenveld !

Eerlijk is eerlijk Overmars handelt goed wat betreft het halen van talentvolle jeugd. Misschien moet hij zich daartoe meer toeleggen.
Voor het eerste heeft hij teveel miskleunen begaan. Vandaar dat de RVC ook wat gereserveerd reageert als hij met aankopen komt aanzetten !

Net zoals bij Bergwijn is t afwachten hoe deze jongens het volgend seizoen gaan doen

Dat afreageren op Marc Overmars moet ook maar gebeurd zijn vind ik. Hij heeft prima spelers vast gelegd in de jeugd en voor het eerste elftal heeft ook een voldoende gehaald. Younes, Dijks, Gudelj en Milik zijn gewoon goede spelers gebleken voor het eerste elftal. Aankopen bij Ajax worden veel te snel afschreven. Enige verwijt wat je kunt doen is dat er geen goede breedte spits is gehaald.

Toekomst qua middenvelders ziet er zeker niet slecht uit.

6 april 2016 om 09:52

Eens. Overmars kan je misschien het beste over 3 jaar afrekenen. Misschien is dit wel het nieuwe realisme. Jeugdspelers kopen en hopen dat er een paar doorbreken, daarnaast investeren in eigen jeugd en af en toe een gokje. Younes en Milik lijken nu goed te gaan, Duarte en Sana gingen mis. Aan de andere kant moet een team ook direct presteren. Dat kan je PSV nageven, ze kopen spelers die er vaak direct staan.

6 april 2016 om 13:00

Overmars heeft heel veel dubieuze aankopen gedaan.
Het is een geluk dat Ajax de afgelopen jaren niet vaak zonder Cillessen kwam te zitten anders moest Ajax het met Boer doen. Het verschil in kwaliteit tussen Cillessen en Boer is veel te groot.
Vd. Hoorn wordt nu als geslaagd gezien maar dat is natuurlijk onzin omdat hij als basisspeler was gehaald voor 4 miljoen, Heitinga was een miskoop, Viergever is een dure breedtespeler geweest van 3,5 miljoen, Duarte was een miskoop, Zimling miskoop, Serrero zeer wisselvallige aankoop, Sinkgraven lijkt weer een miskoop te worden en een hele dure ook nog, Sana was een miskoop, Cuenca was een miskoop, Bojan een wisselvallige huurspeler. Zivkovic lijkt ook weer een miskoop, Fischer een wisselvallige aankoop, Andersen een wisselvallige aankoop, El Ghazi een wisselvallige aankoop, Sanogo een miskoop.
Onder de streep heeft Overmars het gewoon heel slecht gedaan sinds zijn aanstelling. Die paar geslaagde aankopen maakt dat niet goed. Geslaagd: Cillessen, Dijks, Bazoer, Poulsen, Gudelj, Milik, Younes.
De kritiek op Overmars was terecht.

6 april 2016 om 18:23

Zimling, Sanogo, Cuenca en Bojan waren geen aankopen en kunnen we dus ook niet als miskoop bestempelen.

Boilesen, Fischer, Andersen, Zivkovic en El Ghazi zijn allemaal als jeugdspeler gehaald voor een relatief klein bedrag en wisselvalligheid is inherent aan jeugdigheid. Bovendien weet je bij jeugdspelers nooit hoe goed die zullen ontwikkelen. Toch hebben ze allemaal ontegenzeggelijk talent en is het te verklaren waren ze ooit zijn gehaald.

El Ghazi heeft tot nu toe een behoorlijke toegevoegde waarde gehad maar is door de concurrentie weer voorbij gestreefd. Wat waarschijnlijk alleen maar positief is voor de ontwikkeling van El Ghazi.

Sinkgraven heeft veel blessureleed gehad en lijkt nu pas topfit te zijn. Ik verwacht dat Sinkgraven zijn waarde nog gaat bewijzen.

Ja, Marc imponeert nog niet met directe versterkingen voor het eerste maar financieel gezien heeft hij het gewoon goed gedaan. Eigenlijk vind ik alleen het huren van Sanogo onbegrijpelijk. Ze hebben hem gehaald omdat Wenger zij dat hij goed kan voetballen. Waarschijnlijk heeft het te maken met het salarisbudget aangezien er nog wat spelers op de loonlijst staan die de begroting drukken terwijl ze geen verplichtingen meer hebben bij Ajax(boilesen).

Ik kijk weinig toernooien. Keek toevallig naar EK -21. Younes viel meteen op. Ik meen dat het tegen Duitsland was. Toen dacht ik al wat een groot talent. Dus het moet niet toch niet zo bijzonder zijn als "professionel" scouts dat ook zien.

6 april 2016 om 12:09

Younes speelt bij duitsland. Dus nogal logisch dat t een wedstrijd van duitsland was

Is een groot talent, deze jongen. Maar talent alleen is nooit voldoende. Het komt ook aan op andere dingen, zoals op het juiste moment op de juiste plek zijn en een trainer die het in je ziet. Bovendien heeft deze speler natuurlijk een enorme uitdaging in de concurentie die hij heeft. Ajax heeft de komende jaren heel veel grote talenten voor het middenveld dus het is maar zien welke speler daarvan doorbreekt en welke gaat afhaken.

Is er trouwens een reden dat hij bij Willem II eigenlijk altijd op de bank zat? Als hij zo'n groot talent is zou je toch denken dat hij vaker zou spelen?

Overmars kocht ook Sinkgraven voor 6miljoen(?) en dat is ook een groot talent. Bij de Jong knap gehandeld van Overmars? Dit lijkt mij eerder een stukje positieve reclame voor Overmars, want eerst maar eens zien of deze jongen uit de provincie wel doorbreekt; praten wij dan verder.
Zivkovic, idem!

6 april 2016 om 12:31

Dit heeft niks met Frenkie De Jong te maken. Deze jongen komt gewoon uit de Randstad. Hij komt uit Gorinchem, dat ligt vlakbij Dordrecht. Is niet bepaald provincie.

Mooi dat Vd. Beek, Frenkie De Jong en Nouri al met elkaar samen kunnen spelen. Zo raken ze al goed op elkaar ingespeeld. Dit trio moet het toekomstige Ajax middenveld worden na Bazoer, Klaassen en Gudelj.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren