Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Overmars: ‘Na Europese avonden met Ajax ben ik meer moe dan als speler’

Laatste update:

Marc Overmars hoopt dat Ajax dit seizoen de Europese successen van afgelopen jaargang kan evenaren. De directeur voetbalzaken vertelt aan Ajax Life dat de stress tijdens Europese wedstrijden van zijn club hem niet in de koude kleren gaat zitten. “Na Europese avonden ben ik de volgende dag soms meer moe dan ik was als speler. Dat meen ik echt", aldus Overmars.

Vooral de Europese voorrondewedstrijden, waarin de financiële belangen enorm zijn, vallen Overmars zwaar. "Rondom de thuiswedstrijd tegen Apoel Nicosia (2-0) in de voorronde was het helemaal erg, los van dat ik er niet aan moest denken dat we in de Europa League terecht zouden komen. Na die wedstrijd was ik echt gesloopt."

Vorig jaar beleefde Ajax een uitzonderlijk succesjaar, met het bereiken van de halve finale van de Champions League en het pakken van de nationale dubbel. "Weet je, vanuit mezelf sta ik er te weinig bij stil wat we bereiken", zegt Overmars. "Dat had ik als speler al. Ik ben op tig verschillende vlakken binnen de club aan het schakelen. Eigenlijk ben ik continu in mijn hoofd bezig. Dat kost veel energie."

Overmars vertelt dat hij onlangs werd aangesproken door een tachtigjarige man, die zei dat hij 'als vanouds' kan genieten van Europese avonden van Ajax. “Daar doe je het toch mede voor: het plezier dat het anderen brengt", zegt Overmars, die zichtbaar geraakt is door het moment. "Ik vind het een mooi compliment. Voor ons. Voor mij ook."

Denk je dat Ajax het afgelopen successeizoen kan evenaren?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De halve finale evenaren dit seizoen zal erg lastig worden. Ik ben al zeer tevreden als Ajax dit seizoen de poulefase kan doorkomen en hopelijk daarna nog 1 ronde verder kan komen. Realistisch gezien is het Ajax van vorig seizoen ook wel een stuk beter dan dit Ajax. De Ligt was een paar klasses beter dan Veltman en Frenkie De Jong was een uitzonderlijk groot talent waar Promes niet aan kan tippen. Maar hopelijk kan Ajax weer stunten en dit jaar ook weer tot de Europese top gaan behoren. En ik zie ook voor seizoenen daarna weer gunstige kansen voor Ajax om mee te blijven doen in de Europese top als ze buitenkansjes gaan halen zoals bijvoorbeeld de transfervrije spelers Fosu Mensah, Alderweireld, Vertonghen, Eriksen of Mertens. Of het contract afkopen van Luis Suarez of Depay die nog maar 1 jaar contract hebben. Als Ajax erin kan slagen om een paar van deze spelers vast te leggen en de eigen belangrijke spelers nog minimaal een jaartje weten te behouden kunnen ze ook de volgende seizoenen weer ver komen in Europa want daarna kan Ajax weer verder in de Europese top blijven presteren met nieuwe ingepaste toptalenten zoals Rensch, Fitz Jim, Taylor, Llansana, Gravenbergh, Unuvar, Hansen, Lassina Traore, Brobbey, enzovoorts.

Is niet zo heel gek aangezien je nu een vracht extra kilo's meedraagt. Als speler ben je afgetraind en fit en dus gemaakt voor prestatie.

18 oktober 2019 om 15:51

Lol. Het is natuurlijk hele andere vermoeidheid. Lichamelijke vermoeidheid is uiteindelijk veel lekkerder dan mentale vermoeidheid. Doordat je beweegt speel je de stress als voetballer juist van je af. Als technisch directeur zittend op de tribune kan je nergens naartoe met die stress over de vele miljoenen, behalve dan misschien uitbundig juichen. Dat vreet mentale energie.

18 oktober 2019 om 15:52

Goeie grap, maar dat heeft niets met geestelijke vermoeidheid te maken uiteraard. Hij zal toch lichamelijk niet zo vermoeid zijn denk ik.

Ik denk dat die meneer van 80 namens vele spreekt. Een CL wedstrijd van Ajax is altijd wel spectaculair en vermaakt veel mensen.
Tot nu toe is Ajax uitstekend gestart en weten ze zich te plaatsen voor de volgende ronden

Kan me voorstellen dat het vermoeiend is. Zit je op die tribune, aan de ene kant spanning/stress dat ajax een goed resultaat haalt; aan de andere kant stress in de zin van: wat gaan mijn fans vanavond weer uitvreten en welke boete volgt hierdoor?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren