Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Over Mourinho heb ik niet gesproken, ik adoreer de Cruijff-filosofie’

Laatste update:

Joan Laporta erkent dat hij afgelopen week met superzaakwaarnemer Jorge Mendes heeft gedineerd. De voormalig voorzitter van Barcelona spreekt echter resoluut tegen dat hij informatie heeft opgevraagd over José Mourinho en Cristiano Ronaldo. Laporta is van zins om zich kandidaat te stellen voor de presidentsverkiezingen van 2016.

/

“Over Mourinho heb ik met Mendes niet gesproken”, verzekert Laporta. “Mourinho is een professional, een goede professional, en ik heb respect voor hem. Ik adoreer echter de Cruijff-filosofie, dat is meer mijn stijl. Met Mendes heb ik al jaren een hechte band en zo nu en dan spreken we af en praten we over dingen. Maar niet over Mourinho of Ronaldo.”

Laporta was tussen 2003 en 2010 al voorzitter van Barcelona. Als hij over ruim anderhalf jaar wederom tot de hoogste sportbestuurder zou worden verkozen, dan gaat hij het sowieso anders aanpakken. “Ik zou het niet zoals in 2003 doen. Ik wil een project dat Barcelona weer de nummer één van de wereld maakt. Een innovatief project, met succesvolle elementen uit mijn eerste mandaat. Trouw blijven aan de speelstijl van Cruijff en vertrouwen geven aan de jeugd.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als hij weer terugkomt moet Ajax gewoon een soort van filiaal van FC Barcelona worden. Zodat de jonge spelers die al vroeg vertrekken bij Ajax, kan worden opgevangen door een speler van Barcelona. Een speler die bij FCB niet aan spelen toekomt, dat maakt de eredivisie dan ook een stuk interessanter. Om die spelers heen staan dan spelers uit de eigen jeugd van Ajax welke wel een eventueel Wereldniveau hebben.

16 november 2014 om 16:51

Je bedoelt een constructie die vitesse ook heeft? Vind dat maar niks.

16 november 2014 om 16:55

Ik had dat zelf liever ook anders gezien, maar doordat de goede voetballers steeds vroeger vvertrekken, kan het de ideale oplossing zijn. Daarnaast moet Ajax gewoon baas in eigen huis zijn, dus speelt de speler van Barcelona niet; Jammer dan! Eigen jeugd gaat voor.

16 november 2014 om 17:49

Dat soort spelers moet een club als Ajax opkopen, geld genoeg hebben ze. Dan de lonen maar wat omhoog doen en iets hogere transferbedragen betalen. Iedere plaats waar een gehuurde speler speelt is een gemiste plaats om de waarde/ontwikkeling van je eigen spelers te verbeteren.

16 november 2014 om 18:52

Ja graag! Zo veel mogelijk afdankers van Barcelona zonder restwaarde naar Amsterdam halen.

Dat is de weg naar een glanzende toekomst!

17 november 2014 om 09:01

Jah dat is een geweldig idee. Werkt ook heel goed! Neem een voorbeeld aan Bojan en Cuenca.

Als je tegenwoordig prijzen wilt pakken dan is het voor de hand liggend dat je de mourinho-fiets op gaat,

Los van dat ben ik ook fan van de cruif-fiets maar tegenwoordig koop je daar geen prijzen meer mee in het hedendaagse voetbal

16 november 2014 om 16:50

Tijdperk van Guardiola nu alweer vergeten? Die nu toch ook wel wat prijzen pakt bij FC Bayern.
Als elke speler de capaciteiten heeft om die filosofie goed uit te dragen, dan kan een team superieur zijn man.

16 november 2014 om 16:56

Daar heb je weer wel gelijk in maar laten we eerlijk zijn,guardiola kwam by barca als hoofdtrainer met een vrijwel perfect team waar ik en jij bij wijze van spreken nog prijzen mee zouden pakken,zelfde geldt bij bayern nu,ik wil guardiola wel eens bij een club als man u (in deze condities) zien werken. Ben benieuwd hoe ie het dan gaat doen

16 november 2014 om 17:02

Klopt en Mourinho moest het altijd met prutsers doen Die had nooit een geweldige selectie, bedoel di Maria, Benzema, Modric, Ozil en Ronaldo, dan is het echt heel moeilijk om daar kampioen mee te worden

16 november 2014 om 17:05

Haha dat mensen dat nog zeggen... Toen hij bij barca kwam liep het helemaal niet lekker 2jaar geen Liga gewonnen. Omhoog gevallen sterren speelde er. Hij kwam.. paste meer jeugd toe, en met gerichte aankopen, het wegsturen van de sterren en tot een perfect uitgevoerde speelstijl pakte hij alle prijzen en maakte hij er een machine van. Tuurlijk waren en goeie spelers en dat helpt. Wat je over bayern zegt ben ik het mee eens. En ik hoop ook dat hij ooit Arsenal gaat trainen! Om te zien of ie ze ook tot een absolute topploeg kan mAken.

16 november 2014 om 17:16

Perfect team? Chek de feiten maat. Hij heeft de jeugd ingepast. Oa. Pedro enSergio kregen de kans. Oude rotten/sterren weggedaan en de speelstyl zo als die van barca hoort te zijn hanteren. Wag vergeten mensen toch wel. Pep kwam binnen in een rotzooi en heeft er iets prachtigs neergezet. Jammer dat veel mensen dat vergeten

16 november 2014 om 17:16

Perfect team? Chek de feiten maat. Hij heeft de jeugd ingepast. Oa. Pedro enSergio kregen de kans. Oude rotten/sterren weggedaan en de speelstyl zo als die van barca hoort te zijn hanteren. Wag vergeten mensen toch wel. Pep kwam binnen in een rotzooi en heeft er iets prachtigs neergezet. Jammer dat veel mensen dat vergeten

16 november 2014 om 17:22

als die team perfect was waarom heeft Pep bijna de hele team omgedraait en als de team perfect was waarom hadden ze dan een nieuwe coach nodig vanwege slechte resultaten? Dit is geen Fifa 15. Er zit meer achter dan een goed team, anders had Real Madrid bijv. elke wedstrijd en titel gewonnen dat er bestaat in de laatste 5 jaar, maar dat is niet zo.

17 november 2014 om 04:13

Onzin. Guardiola heeft het team gevormd dat al twee jaar niet presteerde.
Was verre, verre van perfect.

16 november 2014 om 17:14

Wat heb ik aan prijzen als ik dan een uur na de wedstrijd wakker wordt.

Geweldig als Laporta terug komt dat hij ook cruijf meeneemt hij is een echte cruijf fan , kan niet wachten en hij ontkent niet dat hij met Mendez heeft gesproken dus wat ze hebben besproken blijft geheim

Ik ben in ieder geval voorstander van zijn terugkeer hij had een zeer succesvolle eerste periode. Een nieuwe technisch directeur zou ook niet misstaan want van die oud keeper ben ik niet echt fan.

16 november 2014 om 16:53

Hij neemt een heel nieuw bestuur. Niemand zou Zubi nog houden na al die domme transfers, Vermaelen die een operatie nodig heeft en Douglas kopen spant de kroon. De enige mensen die hem zouden houden is dus die corrupte bestuur die Barca nu heeft.

16 november 2014 om 17:00

Monchi van sevilla komt naar barcelona dan de beste sportdirecteur van europa

16 november 2014 om 17:05

Monchi zou inderdaad een geweldige aanwinst zijn. Ik bedoel, Rakitic verkopen en Denis Suarez voor 2 jaar en Deulofeu voor een jaar + 20m krijgen is wat je goede zaken noemt.

Ongelofelijk hoe een grote club als Barcelona zich de afgelopen jaren heeft laten terug zakken. In mijn ogen hadden ze alleenheerser in het voetbal kunnen zijn. De manier hoe ze speelde onder Guardiola en de selectie die ze hadden was ongekend. Ze hebben vervolgens steeds vrij dom ingekocht, de verdediging nauwelijks versterkt en veel te veel uitgegeven aan niet-wereldtop spelers. Die oud keeper en de rest daar moeten gewoon weg. Laporta lijkt mij een type die daar een veel betere kijk op heeft. Het word nog een hele klus om structureel boven Bayern München en Real Madrid te staan want die hebben in mijn ogen goede zaken gedaan sinds ze dom beleid voeren in Barcelona.

Cruijff-filosofie? Laat me niet lachen man, die zogenaamde filosofie komt ook bij Ajax to-taal niet van de grond. De Cruijff-filosofie is het scouten van lichtgewichtjes zonder enige kracht? Dat kan toch niet de juist formule zijn. Barcelona is de laatste jaren ook redelijk afgetakeld naar een bedenkelijk niveau. Ze moeten krachtpatsers als Arda Turan en/of Burak Yilmaz aantrekken, dat zijn precies het type spelers dat ze nodig hebben.

16 november 2014 om 17:01

hahaha ik ben je verloren bij Burak Yilmaz hahahahaha hoe bedoel je objectief

17 november 2014 om 03:31

Burak prikte gister bij Turkije, dus je mondje is bij deze alweer gesnoerd.

16 november 2014 om 17:06

Arda Turan of Burak Yilmaz. Heb je die turkische bias weer. Doei.

16 november 2014 om 17:10

Knap hoe je zoveel onzin in een klein stukje tekst kan zetten.

16 november 2014 om 17:13

Haha
Not sure if troll or just a noob

Arda Turan; check.

Maar dan; burak?
Ajax = 4/5 maal kampioen achter elkaar (ben belg; geen idee)
De Cruijff-filosofie is het scouten van lichtgewichtjes zonder enige kracht... Ja, je hebt het helemaal door?... *zucht

16 november 2014 om 17:22

Arda zou ik nog begrijpen maar Yilmaz? begrijp me niet verkeerd Burak is een goede spits voor Trabzon( zelfs bij Gala is hij niet onomstreden) maar toch niet voor een club als Barca?

17 november 2014 om 03:30

Burak prikte gister 2 keer bij Turkije, dus je mondje is bij deze alweer gesnoerd.

17 november 2014 om 08:41

Dus iedereen die gister scoorde is barca waardig?

Laporta mag van mij zo snel mogelijk terug komen. Die Bartomeu en Rosell zijn de 2 grootste douchebags ooit en steken iedereen in de rug voor wat geld meer. Laporta is ten alle tijden eerlijk en heeft het beste voor met Barcelona en heel Catalonië. De dag waarop hij definitief terug zal zijn word een groot feest.

Laat deze man aub terugkomen. Het is een grote puinzooi bij barca nu.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren