Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Over Ajax en Feyenoord hoeven we het niet te hebben, wij zijn lekker bezig’

Laatste update:

Na de Europese uitschakeling en verliespartij tegen sc Heerenveen (2-0) nam de druk op PSV en diens trainer Phillip Cocu fors toe. Ruim twee weken later en drie overwinningen verder, ziet de wereld er in Eindhoven plots heel anders uit, mede door tegenvallende prestaties van titelconcurrenten Ajax en Feyenoord. Aanvoerder Marco van Ginkel beseft dat hij en zijn ploeggenoten komend weekend tegen Willem II opnieuw goede zaken kunnen doen in de Eredivisie.

PSV legde thuis Feyenoord over de knie (1-0) en won vervolgens met gemak van SDC Putten in de KNVB Beker (0-4), waarna een 1-7 uitzege volgde op FC Utrecht. De ploeg van Cocu gaat aan kop in de Eredivisie en de manier waarop het de afgelopen weken is gelopen, verbaast Van Ginkel. "Wij hebben tegen Utrecht een mooie uitslag neergezet en de grote clubs verliezen verrassend. Soms is alles dus mogelijk", zegt hij tegen Omroep Brabant. "Over Ajax en Feyenoord hoeven we het niet te hebben, maar wij zijn lekker bezig. Belangrijke wedstrijden hebben we gewonnen en met nog één wedstrijd voor de interlandstop willen we die reeks tegen Willem II natuurlijk voortzetten.”

Hoewel PSV aan kop gaat in de Eredivisie, blijft Van Ginkel met beide benen op de grond en wil hij niets weten van alle euforie die rond de koploper hangt. "Je weet hoe dat gaat. We wonnen de topper tegen Feyenoord en dan ook nog met zo'n uitslag van FC Utrecht winnen zegt wel iets over ons team", aldus Van Ginkel, die weet dat PSV dit weekend misschien wel verder kan uitlopen op de concurrenten. "Ajax en Feyenoord hebben het moeilijk en AZ en zeker Heerenveen doen het goed. Dus dat worden voor al die ploegen belangrijke potjes.”

Wie wordt kampioen van de Eredivisie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi dat het elftal vriend en vijand heeft verrast. De competitie duurt nog lang, maar een goed begin is het halve werk..

29 september 2017 om 14:34

Wat is er zo verrassend dan? Wedstrijd tegen feyenoord hoef ik het niet over te hebben.
Daar moetje als Psv supporter echt niet trots op zijn.
Tegen 10 man in de 2e helft geen vuist kunnen maken. Zelfs weggespeeld worden.

1-7 is inderdaad mooi tegen een zeer slecht utrecht. Psv heeft een mij een paar leuke spelers met ene hele hoop matige eromheen.

Dan heb je cocu die enorm opgelucht is als hij wint van fey op een belabberde manier.

29 september 2017 om 15:14

Wat is er zo verrassend? Toen ons Eredivisieprogramma bekend werd en we er tegen Osijek uitvlogen dachten jij, ik en de rest van de voetbalwereld dat PSV na 5 speelrondes ergens rond de middenmoot zouden bungelen. Daarnaast is er niemand die zegt dat de 1-7 niet geflatteerd en dat we tegen Feyenoord goed speelde in de tweede helft.. Het boeit me eerlijk gezegd vrij weinig dat we op een "belabberde" manier winnen. We winnen in ieder geval. Volgens mij is dat hetgeen dat uiteindelijk telt.

29 september 2017 om 15:15

PSV eerste helft ook gewoon heer en meester.. Wordt wel heel veel naar die tweede helft gekeken waarin PSV in principe helemaal niets meer hoefde met een 1-0 voorsprong. Dat ze het daar beter hadden kunnen doen is absolutt waar, maar laten we niet vergeten dat Feyenoord helemaal nergens was de eerste helft.

PSV legt veel energie in de wedstrijden, in een europees seizoen zou je dat zomaar eens lang vol kunnen houden. Ze beschikken over voldoende scorend vermogen met Lozano, Locadia, Pereiro, van Ginkel e.a.

Wellicht een gerichte defensieve aankoop(en) in de winterstop en dan verwacht ik dat PSV het gewoon heel erg goed gaat doen..

29 september 2017 om 16:51

5 speelrondes is zegt mij niets. Zelfs middenmoters kunnen na 5 rondes op de 1e plaats staan.

Psv heeft pas een helft en een goede wedstrijd gespeeld.
Het draait inderdaad om de punten.
Op de lange termijn is een goede spel ook belangrijk.
Psv zal met dit voetbal niet altijd de punten kunnen pakken.

29 september 2017 om 17:53

sorry hoor.maar eruit vliegen tegen osijek is al reden om niks te zeggen...je weet dat de eredivisie nu niveau oostenrijk,griekenland is ?dat je bovenaan staat zegt mij helemaal niets ...zover is de eredivisie afgezakt qua niveau!word kampioen haal de kwart van de cl of beste 4 el ...pas dan kan er gepraat worden..geldt voor iedereen trouwens..ben neutraal in deze

29 september 2017 om 14:40

Wat opportunistisch zeg. 1 dikke incidentele overwinning en het is een wereldploeg? Gewoon een elftal met een matige defensie. Typisch elftal dat een 4 kan halen of een 9.

29 september 2017 om 15:00

Wie heeft het over een wereldploeg dan?

29 september 2017 om 15:24

Vriend en vijand heeft verrast? Dat impliceert nogal wat. Credits voor het vernederen van Utrecht (die ook al hard op de kloten kregen van twente) maar in mijn optiek kunnen ze er ook zo 0-2 afgaan tegen een laagvlieger. Overigens is dat met alle Nederlandse topclubs zo. Totaal uit balans. Wordt een bizar seizoen.

29 september 2017 om 15:55

Dat impliceert vrij weinig. Aangezien iedereen na Osijek dacht dat PSV in de subtop zou eindigen dan denk ik dat het veel mensen heeft verrast dat ze na het programma dat ze hebben gehad bovenaan staan.

Dit is de gedoodverfde winnaar. Met zoveel kwaliteit in huis kan helaas niemand ze stoppen. Bij Ajax zijn ze alweer bezig met een satijnen revolutie en Feyenoord reist terug in de tijd van Mario Been als trainer. Ik hoop wel dat er nog een club is die een beetje weerstand kan bieden zoals Heerenveen.

29 september 2017 om 14:09

Zoveel kwaliteit? De eigen fans willen niks meer weten van een cocu, de jong, locadia, brenet ed. Winnen nu paar keer en 1x flink en ineens zoveel kwaliteit? Wees eens reeel en eenduidig.

29 september 2017 om 16:21

@ddaave:

"de eigen fans willen niks meer weten van een cocu, de jong, locadia, brenet ed."

Spreek voor jezelf alsjeblieft. Ik als Psvsupporter heb nog steeds een hoge pet op van zeker Cocu en De Jong.

29 september 2017 om 14:09

Man hou op aub, eerst moest de TD worden ontslagen en nu bulken ze van de kwaliteit? Feyenoord en Ajax hebben problemen nu maar die komen sowieso nog wel, het is nog vroeg er kan van alles gebeuren.

29 september 2017 om 14:13

En als PSV dit weekend verliest en Feyenoord en Ajax winnen dan is het plots weer anders.

Nee dit gaat een seizoen worden zonder gedoodverfde winnaar. PSV en Ajax hebben een zwakkere selectie tegenover het vorige seizoen en Feyenoord heeft veel geblesseerde sleutelspelers.

Geen pijl op te trekken

29 september 2017 om 14:27

Met het speelschema van dit weekeinde, lijkt het mij logischer dat PSV gewoon wint en Feyenoord en Ajax eventueel punten laten liggen.

29 september 2017 om 14:28

De waan van de dag regeert met ijzeren hand in het voetbal. Dat wil niet zeggen dat je niet even tussentijds trots mag zijn dat je - tegen alle verwachtingen in - eerste staat na een vrij moeilijk programma.

Daarnaast is de positie van Cocu, zoals Brands meerdere keren heeft benadrukt, geen moment in twijfel getrokken. Twee fans op voetbalzone spreken niet voor de hele achterban..

29 september 2017 om 14:39

@boris:

En vorige week was het meest logische dat het andersom zou zijn....

29 september 2017 om 17:44

Maar vorige week liep het ook niet zoals verwacht.

PSV's succes is te danken aan het falen van Feyenoord en Ajax. Maar het grotere plaatje is het onmogelijk excelleren binnen dit financiele kader. PSV, Ajax, Fey: het is allemaal om het even. Niemand is echt beter, hoogstens meer in vorm. De eredivisie is helaas niet meer serieus te nemen, dus ook de kampioen niet.

29 september 2017 om 14:15

Als je de Eredivisie toch niet serieus neemt, waarom doe je de moeite nog?

29 september 2017 om 14:21

Ik neem genoeg dingen niet serieus, waar ik wel aan participeer. Hartstikke normaal.

29 september 2017 om 14:47

Psv heeft tegen az, Feyenoord, Heerenveen en Utrecht gespeeld. Daarvan zijn er 3 gewonnen, 1 verloren. Eerste plaats van psv op dit moment hebben ze helemaal zelf verdient, en niet met dank aan andere clubs.

29 september 2017 om 15:48

Ajax heeft toch echt wel een voorsprong op fin. gebied. Geen club kan zoveel investeren zonder CL of EL inkomsten zonder in de problemen te komen. Verder is er nu 36! miljoen gereserveerd voor de opleiding en 25 miljoen is er belegd op de aandelenmarkt, dan staat er nog 60 miljoen op de bank. Er is 10 miljoen geïnvesteerd in spelers voor de toekomst zoals Jensen, Johnson of Danilo, allemaal potentiële goede spelers, die bij je bij doorbraak niet meer hoeft te kopen.

Nou nou, PSV speelt één lekkere wedstrijd tegen een Utrecht dat in de tweede helft compleet door de mand valt en ineens lees ik in comments en de stand van de poll dat PSV kampioen gaat worden... laten we eerst maar eens een paar wedstrijden kijken wat de top 3 gaat doen

Opportunisme ten top dit natuurlijk.
Drie weken geleden hing het trainersleven van Cocu nog aan een zijde draadje, een gelukkige overwinning op Feyenoord een overwinning op een hoofdklasser en een grote zege op een Utrecht wat de poort helemaal open zette is het weer allemaal anders.
Psv is verre van stabiel op het moment, Psv heeft nu een relatief makkelijk programma voor de boeg waar de kans op puntenverlies klein is maar Psv hoeft maar tegen een nederlaag tegen een kleinere ploeg aan te lopen en het gezaag aan de poten van Cocu en Brands zal weer beginnen.

29 september 2017 om 17:26

Die 4-0 overwinning op Putten hoef je niet te noemen, aangezien niemand daar waarde aan hecht.

Was de uitslag tegen Utrecht geflatteerd of waren ze echt zo goed? Ik zie PSV nog steeds niet als de nr1 titelkandidaat, die gaan nog terugvallen, over Feyenoord en Ajax hou ik wijs mijn mond, prutsers.

Belangrijkere wedstrijden hebben we gewonnen zegt hij , maar de allerbelangrijkste verliezen ze 2x van een onbekende ploeg. Laat Ajax,PSV en Feyenoord nu eerst maar eens een wedstrijd of 5 constant presteren voordat iedereen weer roept wij of ze worden kampioen. Voor hetzelfde geld word het net als 2010 een outsider kampioen.

29 september 2017 om 16:11

Niet voor hetzelfde geld, check de bookmakers maar 😉

29 september 2017 om 16:25

Dat zie ik niet zo snel gebeuren. De huidige subtop (az, Vitesse, Utrecht en Heerenveen) hebben wel echt duidelijk minder kwaliteit dan de top 3, en laten zien erg wisselvallig te zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren