Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oud-keeper verlengt bij Feyenoord en neemt taken Van Bronckhorst over

Laatste update:

Patrick Lodewijks heeft met Feyenoord overeenstemming bereikt over een nieuw contract. De keeperstrainer zal zijn tot medio 2014 lopende verbintenis met twee jaar verlengen. Daarnaast neemt de oud-doelman komend seizoen de taken over van Giovanni van Bronckhorst als trainer van het beloftenelftal. Dat meldt Feyenoord via de officiële kanalen.

/

“Ik was blij verrast dat de club al in dit stadium wilde praten over verlenging”, reageert Lodewijks, die op korte termijn zijn handtekening zal zetten onder het contract. “Ook bij mij was er geen twijfel, omdat ik het erg naar mijn zin heb. Daarnaast krijg ik als coach van de beloften de kans om me verder te ontwikkelen als trainer.”

Lodewijks was als speler tussen 2002 en 2007 al actief als keeper voor Feyenoord. Daarna werd de 46-jarige Eindhovenaar, die als speler ook de kleuren verdedigde van PSV en FC Groningen, keeperstrainer in Rotterdam. Overigens was Lodewijks ook al assistent van Van Bronckhorst bij het beloftenelftal.

Ik zie in Patrick Lodewijks een goede trainer

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een goede zaak voor Feyenoord, lijkt me. Mensen met een hart voor de club moet je alijd willen behouden, tenzij ze slecht presteren natuurlijk. Mooi om te zien dat steeds meer clubs in Nederland oud-spelers binnen de club actief krijgen.

Inderdaad een goede zaak voor Feyenoord. Echte clubmensen die goed presteren moet je gewoon bij de club houden. FC Groningen gaat dat ook doen alleen dan met een de hoofdtrainer. Ze haalden eerst Huistra en Maaskant, Twee mensen die de club niet kennen. Nu word Van der Looij hoofdtrainer bij Groningen, Iemand die de club en de spelers al kent. Ik denk dat veel beter is dan een onbekende. PSV gaat het ook doen. Van Bommel, Cocu en Ooier krijgen allemaal een belangrijke taak in Eindhoven. Prima voor de Nederlandse voetbal!

13 mei 2013 om 12:34

Huistra heeft wel degelijk een Groningen verleden. In de jaren 80 en 90 meerdere seizoenen onder contract gestaan als speler. Daarnaast is hij zijn trainerscarrière begonnen bij de jeugd van Groningen.

Voor de rest weet ik niet of wij wel heel blij moeten zijn met van der Looi, maar wie weet pakt het goed uit. Ik vind het te weinig uitstraling hebben van een hoofdcoach dat terzijde.

On. Lodewijks is een hele reeele kerel. Dus geen verkeerde voor Feyenoord lijkt mij.

Zeer positieve ontwikkeling en in de lijn der verwachtingen. Volgend jaar nog een jaartje Koeman als hoofdtrainer en dan Van Gastel voor de daaropvolgende jaren. Gio kan vervolgens weer daarna weer het stokkie overnemen die op zijn beurt weer opgevolgd kan worden door Lodewijks. Nu Henkie Fraser nog even terughalen en John de Wolf voor de verdediging en het feest is compleet!

13 mei 2013 om 12:19

Ik was het met je eens, totdat je met John de Wolf kwam... denk dat die net even iets professionaliteit mist. Ik vergelijk hem altijd op 1 of andere manier met Wolter Kroes.

ON : zeker een goede ontwikkeling en helemaal dat je ziet dat het bij meer clubs gebeurd. Denk dat we als Nederland trots mogen zijn als clubs door clubmensen wordt begeleid! Door mensen met hart voor de club!

13 mei 2013 om 12:51

Wolter kroes?

13 mei 2013 om 12:30

Wat gaat Gio doen?

Gio gaat zich volledig focussen op het assistentschap bij het eerste elftal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren