Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Osimhen overweegt juridische stappen tegen Napoli na bizarre TikTok-video

Laatste update:

Napoli heeft zich de woede van Victor Osimhen op de hals gehaald. De Italiaanse landskampioen postte dinsdag een video op TikTok met de Nigeriaanse spits in de hoofdrol. Het filmpje werd niet veel later verwijderd, maar toen was het kwaad al geschied. Zaakwaarnemer Roberto Calenda heeft laten weten juridische stappen te overwegen tegen de club.

De video laat beelden zien van afgelopen weekend, toen Osimhen een strafschop miste tegen Bologna. De spits mocht na ruim zeventig minuten aanleggen vanaf elf meter, maar schoot naast. Het duel eindigde daardoor in een 0-0 gelijkspel. Dat Osimhen in een kwaad daglicht is gezet met een vervormde stem is bij zaakwaarnemer Calenda in het verkeerde keelgat geschoten.

“Wat er vandaag is gebeurd op de officiële kanalen van Napoli is onacceptabel", aldus Calenda in een reactie. De video, waarin Osimhen dus duidelijk wordt bespot, werd te laat verwijderd. "Een ernstig feit dat zeer ernstige schade toebrengt aan mijn speler en hem op de proef stelt tussen al het mediageweld en fakenews. We behouden ons het recht voor om juridische stappen te ondernemen en elk initiatief te nemen om Victor Osimhen te beschermen."

Door de rel duikt ook een video van afgelopen augustus plots weer op. In dat filmpje werd de aanvaller weggezet als 'kokosnoot'. Volgens de Italiaanse transferjournalist Fabrizio Romano richt de woede van Calenda zich echter vooral op de video van de gemiste strafschop. Osimhen heeft zijn excuses aangeboden bij trainer Rudi Garcia en zijn ploeggenoten voor de gemiste penalty.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit verwacht je nog niet van de supporters van de grootste rivalen van Napoli. Hoe kom je hierop😂

27 september 2023 om 10:40

Of ik snap het bericht niet, maar maakt de club nu zijn eigen speler belachelijk? Dat kan echt niet. Van een rivaal kan je het nog wel verwachten. Zou ik geen aandacht aan besteden. Maar eigen spelers wegzetten als zeurderige mislukkelingen? Beetje ongehoord.

27 september 2023 om 11:26

Inderdaad, wie runt de socials daar bij Napoli joh, Maurice Steijn?

27 september 2023 om 11:36

Of gewoon een social media stagiair die vooral heel erg grappig wil doen, maar geen idee heeft voor welke club hij precies werkt. Kijk mij eens lollig zijn. En dan vergeten dat jeje eigen speler belachelijk maakt.

27 september 2023 om 13:03

Zo erg is dit toch niet? Die man krijgt miljoenen van ze en dan mag er niet een grapje worden gemaakt? Hij kan zich beter druk maken dat hij die penalty mist.

Dit moet toch haast wel een grap van een of andere stagiair zijn. Kan toch niet dat je als club dit met je eigen speler doet? Wat verwacht je dat het oplevert?

Haarscheurtje in de liefdesrelatie tussen club en speler? Florentino Perez, spring erbovenop a.u.b.

27 september 2023 om 09:17

Met dank aan Rudi Garcia. Als Spalletti toch was gebleven..

Als je een beetje de voetbalhumor op tiktok volgt snap je dat dit gewoon grappig is, maar grappig kan tegenwoordig natuurlijk niet meer.

27 september 2023 om 08:39

Ik zal wel te oud zijn voor TikTok, maar dit is toch geen humor?

27 september 2023 om 08:47

Ff serieus, waar is de grap? Of je moet een 4jarig kind zijn ( ni tegen u bedoeld) die de stemvervorming grappig vindt

27 september 2023 om 09:01

Als je tiktok volgt.....ja daar ga je al. Volgens mij zitten daar alleen mensen op die geboren zijn na 2000 en nog niet wijs genoeg zijn.

27 september 2023 om 09:39

Tja, als je niet weet wat het is praat er dan niet over. Er staat ontzettend veel content op Tiktok, ik heb op mijn tijdlijn alleen voetbal en auto filmpjes en het is af en toe best vermakelijk.

Ik zeg ook niet dat ik dit perse grappig vind, maar om voor zoiets kleins een club aan te klagen is weer zo typisch 2023.

27 september 2023 om 09:46

Ik heb een zoon van 10 die mij smeekt om op Tiktok te mogen, dat zegt genoeg. Wat wil dat zeggen dat er ontzettend veel content op Tiktok staat? Op YT ook, op Instagram ook, etc etc.

Als ik door mijn werkgever in mijn publieke functie belachelijk gemaakt word, ga ik door ook iets mee doen. Dat jij dat overdreven vindt en niet snapt is begrijpelijk, want je gebruikt Tiktok.

27 september 2023 om 09:54

Weet jij wel wat het is Kaka2007?

Zoals de Deense zender TV2 heeft aangetoond, verschilt de Chinese versie van Tiktok van de westerse app: de gebruikers krijgen een stuk minder video's te zien, er zijn pauzes en de inhoud is meer gericht op leren.

Ze zijn de tijd van westerse kinderen lekker aan het verdoen met dit soort filmpjes, dansfilmpjes en andere meuk. Terwijl die chinese kids educatieve zooi voorgeschoteld krijgen. Zou daar een gedachte achter zitten?

27 september 2023 om 11:09

Je zoon wil iets wat al zijn leeftijdsgenootjes waarschijnlijk ook hebben, dat is echt heel gek zeg! Op Youtube zit je eerst 40 seconden reclames te bekijken, op Instagram staat tegenwoordig ook alleen maar troep.

Ah iemand snapt dingen niet omdat diegene af en toe op Tiktok kijkt, goede conclusie met een puike onderbouwing!

27 september 2023 om 11:19

Iemand met gezond verstand en ouder dan 12 gaat niet op Tiktok omdat ie op de hoogte is van wat Woenselaar hierboven zegt.

Prima als dit voor jou ontspanning is, maar let vooral op jezelf en raak er niet verslaafd aan. Doe er nu maar je voordeel mee.

Ik bepaal gelukkig zelf hoe ver ik mijn zoon laat transformeren in een non-stop schermkijkende zombie Tiktok hoort daar imo absoluut niet bij.

27 september 2023 om 11:32

Ik scroll afentoe even door een paar filmpjes heen, dus verslaafd zal ik niet raken, daarbij heb ik gewoon een full time baan.

Wat woenselaar zegt is inderdaad waar, maar ik vind dat ouders daar verantwoordelijk zijn om toezicht te houden, wat jij volgens mij erg goed doet.

Dat coconutfilmpje, wat is dat in godsnaam, humor? God wat word ik oud. Misschien kunnen ze De Roon kopen en hem dan social media laten doen.

27 september 2023 om 09:24

Ik had hetzelfde hoor. Soms denk je nog jong te zijn en dan lees je dat er echt mensen zijn die dit grappig vinden. Precies, ik zal wel oud zijn.

27 september 2023 om 10:17

Snap al niet dat iemand dit grappig vindt, maar er dus bewust nog een filmpje bewerken en het vervolgens nog posten. Je hebt zoveel momenten om de actie af te breken, omdat je denkt: Mwa, misschien is het toch niet zo grappig

En ik maar blij zijn dat Feyenoord zichzelf niet een keer belachelijk had gemaakt 😭

Dit is on-ge-kend. Dit moet haast toch wel een solistische actie zijn van één of andere flippo in het social media team van Napoli? Dat coconutfilmpje is pijnlijk kinderachtig, maar daar had ik in eerste instantie nog niet veel achter gezocht behalve dat je wel eens heel kritisch mag kijken naar de mensen achter je officiele Tik Tok account.

Dit zou je verwachten van de concurrenten van Napoli maar niet van henzelf. Echt belachelijk eigenlijk om je eigen speler zo te vernederen. Snap niet hoe je dit überhaupt verzint als club zijnde en besluit dat het een goed idee is om dit openbaar te publiceren...

Ik kan mij gewoon echt niet voorstellen dat iemand naar dit filmpje kijkt en in een deuk ligt. Ik vind het zelfs een beetje eng dat je hier echt humor in ziet, maar dan zal ik wel weer een ouwe lullo zijn.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren