Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Orkun Kökçü is tegenover Kraay junior eerlijk over toekomst bij Feyenoord

Laatste update:

Orkun Kökçü houdt er sterk rekening mee zondag zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord te hebben gespeeld. De aanvoerder is na afloop van het teleurstellende slotduel met Vitesse (0-1 verlies) eerlijk over zijn toekomstplannen. "Als de juiste club komt, dan wil ik deze zomer wel een stap gaan maken", zegt Kökçü voor de camera van ESPN.

Feyenoord nam de laatste wedstrijd van het seizoen niet al te serieus en maakte midweeks een vakantietripje naar Ibiza. Kökçü geeft toe dat het uitje niet heeft geholpen. "Het was sowieso lastig. Het is ook wat warmer geworden, dat voelde je in de eerste helft ook. Je ontkomt niet aan het feit dat we weinig hebben getraind in de afgelopen week. Ik denk dat we genoeg kansen hebben gecreëerd om deze wedstrijd alsnog te winnen, maar ik denk wel dat we genoeg kansen kregen om alsnog te winnen. Maar al met al was het niet scherp genoeg."

Kökçü kijkt desondanks terug op een fantastisch seizoen, ook in persoonlijk opzicht. "Ik denk dat ik dit seizoen echt de laatste stap heb gezet om een bepalende speler te zijn voor Feyenoord. Daar heb ik hard voor gewerkt. Dat we mede door mijn ploeggenoten en de technische staf kampioen zijn geworden, is natuurlijk een mooi einde." Arne Slot gaf deze week te kennen zeker bij Feyenoord te blijven, maar Kökçü gaat ervan uit zelf te vertrekken.

"Met de trainer heb ik sowieso een goede band, net als met iedereen, maar ik wil wel een stap maken." Hans Kraay junior reageert: "Dat heb je verdiend. Heel eerlijk dat je dat zegt." In de studio van ESPN speculeert Mario Been over een vervolgstap. "Ik denk dat hij uitstekend geschikt is om in Duitsland te spelen", aldus Been. "Dan denk ik aan Borussia Dortmund. Hij heeft het loopvermogen, ziet het spelletje goed. Ik denk dat hij de individuele kwaliteiten heeft. Dat is nog geen garantie op direct een basisplaats, maar de verwachting is wel dat Jude Bellingham daar gaat vertrekken." Real Madrid gaat laatstgenoemde vermoedelijk inlijven, zo meldde Marca eerder al.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Benieuwd wat hij als de juiste club ziet, voor de absolute top komt hij (nog) te kort. Wijnaldum route lijkt het best.

28 mei 2023 om 18:12

Lijkt mij een topidee, Kokcu met Simons en Veerman op het middenveld!

28 mei 2023 om 18:19

Haha ietwat aanvallend als je het mij vraagt. Zie hem wel naar Borussia vertrekken.

28 mei 2023 om 18:59

Nee joh, verdediging staat al jaren als een muur. Manolev en hutchinson terughalen en we kunnen weer 2e worden volgend seizoen

Vind hem wel iets voor een Italiaanse club of een Duitse club. Dortmund, Inter, ac Milaan. Niveautje lager dan de absolute top.

28 mei 2023 om 18:32

Zou leuk zijn bij Dortmund een middenveld met Can en Ozcan. Turks trio. Of met Calhanoglu bij Inter haha!

Maar idd een suptop club. Perfect!

Dortmund zou een perfecte volgende stap zijn. Denk dat het spel in Engeland minder bij kokcu past dan het Duitse. Wordt interessant. Komt er niets langs dan speelt hij alsnog CL met Feyenoord, ook niet verkeerd. Hij zal dus niet zomaar weggaan

28 mei 2023 om 18:23

Schijnt toch wat belAngstelling uit de PL te zijn en niet de minste clubs. Het zij hem gegund en Feyenoord een mooie transfersom.

Zie hem eigenlijk nergens in de top slagen, leuk cashen bij een brighton o.i.d. lijkt me het beste voor hem.

28 mei 2023 om 18:20

Hahaha haha.. Meer kan ik niet toevoegen aan jouw post...
Een goede tussenstap subtop Spanje of bundesliga lijkt me de juiste.. Orkun lijkt me een enorme verstandige gozer die alles goed overdenkt

28 mei 2023 om 18:26

Op basis van wat zou hij het wel kunnen, kijk naar zijn statistieken. Gewoon te beperkt in wat voor zijn doen en Feyenoords doen een top seizoen is in de rol die hij speelt.

28 mei 2023 om 18:38

Nauwkeurigheid per game 85%
Nauwkeurigheid eigen helft 91%
Nauwkeurigheid helft van de tegenstander 79%
Vele keypasses.. Goals van buiten de 16.. Leider op 't veld.. Wil je nog dat ik doorga... Jammer dat je niet neutraal kan kijken
Kökcü is de eredivisie echt wel ontgroeid en toe aan een stap hogerop

28 mei 2023 om 18:45

Om bij de top te kunnen slagen moet je meer laten zien dan wat hij doet, hoeveel spelers hebben de stap wel niet gewaagd en zijn faliekant gezakt. Hij gaat niets anders eindigen dan een Klaassen, Til of Van de Beek, leuk voor in de eredivisie waar je alle tijd en ruimte krijgt maar in het buitenland gewoon te zwak.

28 mei 2023 om 18:52

Je begon over belabberde statistieken... Die geef ik je dan door en dan ineens sla je een andere zijweg in door andere zaken te benoemen.. Geloof me dat orkun geen domme jongen is in zijn keuzes.. En hij is het bewijs dat ie naast zijn talent het ook van hard werken aan zichzelf moet hebben... Als iemand dat dit seizoen heeft bewezen is hij dat wel... Dat er meerdere niet slagen is een feit maar niet een uitgemaakte zaak dat Kökcü dan ook maar niet slaagt

28 mei 2023 om 19:32

Deze jongen gaat slagen waar hij terecht komt. Technisch en tactisch gewoon een niveautje hoger dan zoals jij noemt Til, klaassen en die bankzitter. Beschikt over een goed reflecterend vermogen en kan goed de knop omzetten naar een topsport niveau.

28 mei 2023 om 20:38

Hij gaat de top echt niet halen. Komt handelingssnelheid en kracht te kort. En voetbalintelligentie. Leuk dat hij het een seizoen echt aardig doet in de eredivisie, maar dat is ook wat het is. Hij doet het niet goed in de bundesliga, la liga, serie a en al helemaal niet in de pl.

28 mei 2023 om 20:45

PanFC….Ben jij dat Kenneth Perez elke Kokcu topic ben jij er als de kippen bij om hem met allerlei drogredenen om laag te praten en te beweren dat hij niet gaat redden in het buitenland. Zijn statistieken zijn meer dan behoorlijk en over intelligentie gesproken dat ontbreekt bij jou nogal gelet op je reacties.

28 mei 2023 om 21:02

PanFc mag ik jouw glazen bol lenen.... Ik heb trouwens nog nooit zoveel onzin gelezen in 1 post als in die van jou... Weleens de passes gezien.. Noem de steekpass van hem op Szymanski tegen As Roma... Getuigt van weinig voetbalintelligentie ja... Man man zeg dan gewoon niks als je iemand niet moet

28 mei 2023 om 21:27

De echte top als Bayern/city/real misschien niet maar ik zie hem na een aanpassingsjaar echt prima meekomen bij de categorie Dortmund en wellicht Arsenal (al vind ik die net wat beter).

28 mei 2023 om 22:17

Kokcu komt handelingssnelheid en voetbalintelligentie te kort? Kijk jij wel eens wedstrijden van Feyenoord? Dat zijn zo ongeveer zijn twee sterkste punten. Hij gaat het makkelijk redden in de premier league, Arsenal of United zou denk ik de perfecte vervolgstap voor hem zijn.

29 mei 2023 om 00:27

Pan van Pannenkoek? Je noemt nu juist dingen waar hij sterk in is maar goed. Er zijn mensen die denken dat ze het spel begrijpen maar totaal geen verstand hebben.

29 mei 2023 om 00:47

@Fc-Bami,

Klaassen, Til of Vd Beek zijn ook wel echt types die vooral veel moeten hebben van het lopen, bewegen, trekken en sleuren. Kökcu is een man van de creativiteit. Heb je andere spelers waar je hem beter mee kunt vergelijk?

29 mei 2023 om 08:20

Hoe kan je nou zeggen dat Kokcu voetbalintelligentie tekort komt. Dan krijg je bijna het idee dat je óf nooit naar Feyenoord kijkt óf Kokcu gewoon stom vindt en niet zo helder kan oordelen.

28 mei 2023 om 18:35

Slaagt hij bij een club niet ok maarfeyenootd zal rond de 50 mil op de bank bij kunnen schrijven

28 mei 2023 om 20:04

Oei, we hebben hier te maken met een misgunner.

Roma, Sevilla, Leipzig. Denk dat dit wel mooie clubs voor hem zijn. Absolute top is te hoog gegrepen en das echt geen schande, want kan ook voor de clubs daaronder wellicht iets betekenen.

28 mei 2023 om 18:43

Die clubs gaan allen niet 40 miljoen + neerleggen. Ik zie eigenlijk alleen de PL als optie bij bijv een brighton, aston villa etc.

Ik ga de aanvoerder heel erg missen, maar gun hem van harte een mooie transfer. Volgens de geruchten zijn de gesprekken met Arsenal gestart. Die zien in hem de opvolger van Xaka. Dat zou een prachtige stap zijn. Veel mensen zullen het te hoog gegrepen vinden, maar let maar op: die knul gaat daar slagen. Niet voor niks dat de meeste Engelse topclubs achter hem aan zitten.

Als je nog nooit Champions League hebt gespeeld en je eigen cluppie bereikt dat weer, dan wil je dat toch zelf ook meemaken? Nu heeft hij zekerheid op basisplaats, zometeen buitenland op de bank...

28 mei 2023 om 21:13

Daarom zegt hij ook als de juiste club komt...

Is er ook gewoon klaar voor. Behoort tot de beste middenvelders van de competitie, en ook Europees (in tegenstelling tot aantal ploeggenoten tegen Roma, wat overigens absoluut geen ramp is) hield hij zich altijd goed staande. Sevilla, Dortmund, Leipzig, Benfica. Dat soort clubs zouden een mooie stap zijn.

Dortmund zou inderdaad wel een geweldige vervolgstap zijn. Echter zie ik hem het ook bij een Liverpool goed doen. Typisch een speler waar Klopp wel raad mee weet

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren