Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oranje weet waar het rekening mee moet houden: Frankrijk maakt selectie bekend

Laatste update:

Didier Deschamps heeft donderdagmiddag de selectie van het Franse nationale elftal voor de aankomende interlands in oktober bekengemaakt. De ervaren bondscoach kiest voor veel van de bekende namen, mede doordat de Franse sterren allemaal fit zijn, in tegenstelling tot een aantal van die van Oranje. Het Nederlands elftal neemt het op 13 oktober in de Johan Cruijff ArenA op tegen de Fransen.

Ten opzichte van de vorige interlandperiode heeft Deschamps een aantal wijzigingen doorgevoerd in zijn selectie. Zo ontbreken dit keer OGC Nice-verdediger Jean-Clair Todibo en Chelsea-aanwinst Axel Disasi.

Daarvoor in de plaats keren Olympique Marseille-vleugelverdediger Jonathan Clauss, die twee weken geleden nog scoorde tegen Ajax (3-3) in de Europa League, en Liverpool-voorstopper Ibrahima Konaté terug in de selectie.

Verder zijn het veelal de bekende namen bij Frankrijk. Dat betekent onder meer dat het Nederlands elftal en bondscoach Ronald Koeman te maken krijgen met wereldster Kylian Mbappé, die momenteel niet in de beste vorm van zijn carrière verkeert, en all-time topscorer van Frankrijk Olivier Giroud. De baardige spits is op 37-jarige leeftijd nog steeds van grote waarde voor zijn ploeg AC Milan.

Volledige selectie Frankrijk:

Keepers: Alphonse Areola (West Ham United), Mike Maignan (AC Milan), Brice Samba (RC Lens).

Verdedigers: Jonathan Clauss (Olympique Marseille), Lucas Hernández (Paris Saint-Germain), Theo Hernández (AC Milan), Ibrahima Konaté (Liverpool), Jules Koundé (FC Barcelona), Benjamin Pavard (Internazionale), William Saliba (Arsenal), Dayot Upamecano (Bayern München).

Middenvelders: Eduardo Camavinga (Real Madrid), Youssouf Fofana (AS Monaco), Boubacar Kamara (Aston Villa), Adrien Rabiot (Juventus), Aurélien Tchouaméni (Real Madrid).

Aanvallers: Kingsley Coman (Bayern München), Ousmane Dembélé (Paris Saint-Germain), Olivier Giroud (AC Milan), Antoine Griezmann (Atlético Madrid), Randal Kolo Muani (Paris Saint-Germain), Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain), Marcus Thuram (Internazionale).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Oranje moet rekening houden met een ijzersterk Frankrijk. Is toch algemeen bekend? Wil niet zeggen dat ze niet te kloppen zijn. Hebben al vaker punten laten liggen of zelfs verloren van mindere teams op papier. Koeman moet niet laf gaan spelen door defensief in te zakken, niks te verliezen tegen Les Blues.

Matige selectie toch wel. Daar moet Oranje ook met alle blessures toch makkelijk van kunnen winnen?

5 oktober 2023 om 16:34

Ik moet zeggen dat ik m'n twijfels had over de kansen van Oranje, maar sinds ik vandaag het goede nieuws las dat Weghorst op tijd fit is ben ik weer vol vertrouwen. Van dit Frankrijk moeten we toch makkelijk winnen met Woutje in de spits

5 oktober 2023 om 17:42

Met al dat aanvallend geweld van Orange moet dat zeker lukken.

5 oktober 2023 om 17:43

Die Mbappé zou ik wel ff in de gaten houden, schijnt wel behoorlijk talentje te zijn. De rest zegt me ook niks inderdaad...

5 oktober 2023 om 19:47

Nou nou nou… wat heeft Nederland dan??

Ik teken voor een gelijkspelletje, mamma mia wat een verschillen.

5 oktober 2023 om 17:57

Helemaal eens Binny, Frankrijk heeft een veel betere selectie. Lichtpuntje is dat Frankrijk vaak heel behouden en soms ogenschijnlijk nonchalant speelt. Kansen krijg je natuurlijk altijd. Maar meer dan een gelijkspel zie ik niet gebeuren denk ik.

5 oktober 2023 om 19:33

Als Frankrijk maar een beetje aanzet staat het al 0-5 tegen Oranje. We moeten ons voorbereiden op een vernedering in eigen huis.

Tegen Frankrijk hoop ik op een 5-3-2 systeem. Frenkie is geblesseerd dus die zal vervangen moeten worden. Wieffer en Reijnder lijken mij momenteel de beste opties voor het blok op het middenveld, Koeman zal waarschijnlijk voor de Roon kiezen (hopelijk niet).
Flekken heeft de vorige wedstrijd krediet verspeeld dus Verbruggen verdient een kans en met Blind kan je niet spelen tegen Dembélé. Voorin heeft Weghorst het erg goed gedaan door te scoren, het veld lang te maken en te knokken voor de bal. Xavi, Gakpo en Weghorst leveren veel werk en dat is nodig tegen Frankrijk. Malen kan je altijd nog brengen voor de snelheid.

Verbruggen
De Ligt
Virgil
Aké
Denzel
Wieffer
Reijnders
Maatsen
Xavi
Gakpo
Weghorst
5 oktober 2023 om 16:05

Gakpo is geblesseerd. Dus daar zal Malen dan staan in jouw opstelling.

5 oktober 2023 om 16:05

Is Gakpo er wel bij? Die heeft toch ook een blessure opgelopen afgelopen weekend? Verder zou je De Ligt en De Vrij kunnen omwisselen, Maatsen mag het van mij wel laten zien, maar Blind zal wel spelen. Ik vrees ook voor De Roon, helaas.

5 oktober 2023 om 16:08

In een 5 verdedigers systeem heb je veel meer aan Geertruida. Ik denk inderdaad ook dat Koeman met De Roon start helaas. Ik verwacht de volgende opstelling. Hoop echter op Maatsen en Schouten.

Flekken
Geertruida
van Dijk
Ake
Dumfries
De Roon
Reijnders
Blind
Simons
Malen
Weghorst
5 oktober 2023 om 16:44

Ahja Geertruida kan ook wel inderdaad. De Ligt geeft bij mij altijd het gevoel af, dat hij zich enorm onzeker voelt in een oranjeshirt. Dus zie ik liever niet starten tegen de Fransen.

5 oktober 2023 om 16:06

Gakpo is geblesseerd toch? Dus dan moet je wel voor Malen gaan. Hopen dat Weghorst fit was, want hoewel ik geen fan ben, is alles beter dan Brobbey.

5 oktober 2023 om 16:06

@superman123
Haal asjeblieft De Ligt eruit en zet Geertruida daar neer. Die kan namelijk - net zoals Ake - uitwijken naar de backpositie en is sterk in balbezit. Verder is het nogal riskant op Verbruggen nu voor de leeuwen te gooien in deze belangrijke pot. Verder noem je Maatsen. Wat zijn zijn sterke punten en op basis van welke beelden verdient hij een basisplaats ten opzichte van Hartman?

5 oktober 2023 om 17:23

Geertruida is inderdaad prima en wellicht een betere optie dan de Ligt. Ik denk niet dat Verbruggen in Oranje zetten een risico is of in ieder geval een groter risico is dan met Flekken spelen. Flekken doet het niet goed en Verbruggen speelt bij Brighton, dus die verdient een kans om het te laten zien.

Maatsen speelt bij Chelsea, dus dat is eigenlijk de reden dat hij een kans mag krijgen. Hartman doet het goed, maar speelt in de eredivisie. Wellich dat Hartman ook een betere keuze is.

In ieder geval maakt het niet heel veel uit, want Koeman kiest toch voor de Roon en Blind.

5 oktober 2023 om 16:20

Grotendeels eens, maar is Gakpo niet geblesseerd nog? Weghorst haalt Frankrijk waarschijnlijk wel.

5 oktober 2023 om 16:59

Gakpo en De Ligt gaan het sowieso niet redden door blessures. Die vallen dus al af. Voor de rest is het raar waarom Maatsen er in moet. Die kerel heeft nog niet eens een basisplek bij zijn club en moet het vooral van (korte) invalbeurten hebben. Zou ik beter Hartman gewoon daar neerzetten. Koeman kennende gaat het vast gewoon weer Blind zijn. Net zoals De Roon…

6 oktober 2023 om 09:36



leuke opstelling, maar Koeman kennende gaat hij niet te veel veranderen aan zijn 11 en kiest hij eerder voor ervaring (helemaal tegen de Fransen) als voor jeugdigheid en/of debutanten. Flekken deed het misschien minder de laatste pot, maar zal echt niet na al die maanden goed te hebben gepresteerd na 1 potje geslachtofferd worden.

Daarnaast is Maatsen niet geselecteerd en vallen Gakpo en de Ligt al af door blessures.
Blind is misschien idd wat te risicovol, dus misschien is qua snelheid Frimpong beter tegenover Mbappe of aké vangt Mbappe op.

dus als ik je opstelling kan gebruiken zal het eerder deze opstelling worden:

1. Flekken

3. Van Dijk
4. Geertruida
5. Akã©

7. Dumfries
5. Blind of Frimpong

6. Wieffer
8. De Roon

10. Simons

9. Weghorst
11. Malen

Oftewel 3-5-2 opstelleng

Grotendeels eens, maar is Gakpo niet geblesseerd nog? Weghorst haalt Frankrijk waarschijnlijk wel.

Wat moet Sacha Boey nog meer doen om opgeroepen te worden? Haalt momenteel een zeer hoog niveau bij Galatasaray zowel in de competitie alsook in de CL.

5 oktober 2023 om 17:09

Laat hem lekker voor Kameroen kiezen.

5 oktober 2023 om 17:12

Als je het lijstje met namen zo ziet dan zal hij eerst een transfer moeten maken naar een van de 5 topcompetities.

Tja, Oranje weet waar het rekening mee moet houden?

Bij dit Frankrijk moet er wel een hele zware blessure en griepgolf aan de hand zijn willen ze een minder team moeten opstellen.

Toch, ondanks het surplus aan kwaliteit, heb je in een thuiswedstrijd zeker een kans tegen ze. Oranje zal zeer gefocust en messcherp moeten spelen, maar een puntje of geniepige overwinning kan.

Altijd om van te watertanden als je die selectie van Frankrijk ziet zeg. Spelers zoals Maignan, Theo Hernandez, Camavinga, Tchouameni, Mbappe etc. Die hele selectie is kwaliteit met een hoofdletter K. We mogen blij zijn met een gelijkspel en zeker zonder Gakpo, De Jong, De Ligt en Memphis wordt het nog lastiger dan het al was. Maar ja het belangrijkste is dat je tegen Griekenland gewoon gaat winnen…

Echt onge-fkn-lofelijk dat Sacha Boey niet is opgeroepen. Clauss is de enige originele rechtsback in de selectie en dan roep je Boey, die in de competitie en CL uitstekend speelt, niet op.

6 oktober 2023 om 00:21

Beter voor ons! Zware wedstrijden gehad en nu heeft ie wat rust in die periode, maar los daarvan snap ik het niet helemaal. Denk dat daar ook een politieke spelletje speelt anders stond Zidane allang al voor de ploeg.

Word helemaal niets gewoon 0-3 schriftelijk afdoen.
Europees doet onze eredivisie spelers niet veel dus kansloos!

Middelmatige selectie...word een nulletje of 5 voor ons...

Veel goede spelers, geen team. Geen creatief middenveld...vrij veel dommekrachten.

Genoeg om van Oranje te winnen, maar als het echt om de knikkers gaat......kansloos

Frankrijk hoort deze pot te winnen met de kwaliteiten die ze hebben. Plus we zitten met blessures dus zie het niet echt gebeuren

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren