Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oranje-speler moet training in aanloop naar Duitsland overslaan

Laatste update:

Teun Koopmeiners heeft de Oranje-training daags na het gewonnen oefenduel met Schotland (4-0) noodgedwongen overgeslagen. De Atalanta-middenvelder hield wat fysieke klachten over aan zijn invalbeurt tegen the Tartan Army. De ernst van de klachten zal nader moeten worden onderzocht.

Koopmeiners kwam vrijdag circa tien minuten in actie, nadat hij de teruggekeerde Georginio Wijnaldum afloste. Zijn summiere tijd was genoeg om de 26-jarige linkspoot last te bezorgen. Koopmeiners was de enige van de 23 selectiespelers die niet te zien was bij de groepstraining zaterdag. Daar werkten alle wisselspelers een intensief programma af.

Voor de basis tegen Schotland bleef het bij een korte uitlooptraining. Koopmeiners werkte uiteindelijk een individueel programma af. Voetbal International weet dat hij het duel met Duitsland waarschijnlijk 'gewoon' gaat halen. Dat staat voor komende dinsdag op het programma, om 20.45 uur in Frankfurt.

Ondanks zijn korte invalbeurt kreeg Koopmeiners nog wel een grote scoringskans tegen Schotland. Donyell Malen bediende de aanvallende middenvelder met een schitterend boogballetje, maar Koopmeiners raakte de bal niet goed, waardoor deze hoog over het doel van de bezoekers vloog.

Vermoedelijk krijgt de twintigvoudig international ook tegen Duitsland weer een reserverol. Koopmeiners weet in Oranje doorgaans niet zo zijn stempel te drukken als bij Atalanta, waar hij vrijwel wekelijks uitblinkt.

In Italie staat hij tot nog toe op twaalf treffers en drie assists dit seizoen. Daar had Koopmeiners in totaal 34 wedstrijden voor nodig.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer had hem graag is willen zien op de positie van Wijnaldum tegen Duitsland. Wat meer aanvallend zoals die ook bij Atalanta speelt. Op de wat verdedigende posities vond ik hem nooit erg denderend bij Oranje.

Gaat lekker met de opgeroepen spelers… zit wat dat betreft niet echt mee. Hoop dat de pijntjes niet al te ernstig zijn

23 maart 2024 om 15:51

Het lijkt geen toeval meer.

Mits fit heeft Oranje eigenlijk ook echt een luxe op het middenveld hoor. Niet allemaal wereldtop, maar er zit genoeg spelers tussen waarmee je toch mooie dingen kan laten zien, bovendien hebben ze allemaal nog een prima leeftijd. Hopelijk krijgen we wel een bondscoach die het toch beter aan elkaar lijmt waardoor iedereen zijn krachten benut dan dat Koeman dat doet.

23 maart 2024 om 16:28

Luxe?? Schouten, Veerman en Wieffer is pure armoede. Als je op je 25e nog in de Eredivisie speelt dan is er gewoon iets mis met je. En Wieffer heeft intussen al bewezen het niveau niet aan te kunnen. Alleen Reijnders en Frenkie zijn redelijk. Maar als je ons middenveld vergelijkt met Frankrijk, Engeland, Spanje, Portugal of Duitsland dan is het gewoon beschamend.

23 maart 2024 om 17:46

Dit is wel een heel beperkte visie. Alle drie zijn dit spelers met een redelijk niveau, waarbij ze specifieke kwaliteiten hebben. Tel daar een de Jong en Reijnders bij, dan kun je dus juist een veelzijdigheid aan kanten op met je middenveld!

Geef die jongen nou eens net zoveel minuten als een Simons. Schande dat hij zo wordt behandeld

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren