Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oranje oefent tegen absolute toplanden: ‘Dit geeft een extra uitdaging’

Laatste update:

Het was al bekend dat het Nederlands elftal op 4 september gaat oefenen tegen de nationale ploeg van Italië. Bondscoach Guus Hiddink laat vrijdag bij zijn presentatie in Zeist weten dat Oranje de komende maanden ook gaat oefenen tegen andere Europese toplanden.

/

Engeland, Duitsland, Frankrijk en Spanje zijn voorafgaand aan het EK van 2016 de tegenstanders van het Nederlands elftal. “Naast de plicht om zich voor het EK te kwalificeren, geeft dit weer een extra uitdaging aan onze jonge ploeg”, tekent persbureau ANP op uit de mond van Hiddink.

De data en de precieze invulling van het oefenprogramma is nog niet bekend. Wat wel bekend is, is dat Nederland de EK-kwalificatiereeks begint met een wedstrijd tegen Tsjechië. Dat gebeurt op 9 september, vijf dagen na de vriendschappelijke interland tegen Italië.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk en aardig allemaal dit nieuws over het Nederlands Elftal, maar ik krijg beetje het zelfde gevoel als de pepernoten die nu al in de schappen liggen. Beetje te vroeg nog.

1 augustus 2014 om 13:53

Ben je blij met je eerste post? eerst "sss" plaatsen en vervolgens veranderen, zodat je maar bovenaan staat?

1 augustus 2014 om 14:08

Is dat serieus ja?? Dan ben je wel heel erg triest!!

1 augustus 2014 om 14:21

jup

1 augustus 2014 om 14:24

KINGE, als dit waar is dan is dat wel erg wanhopig van je

On: prima deze wedstrijden. Goed voor de ranglijst ook. Maar speelt het Nederlands elftal al een wedstrijd op 9 september aanstaande?

1 augustus 2014 om 14:25

Waarom moet jij zo triest reageren? Laat hem lekker

1 augustus 2014 om 14:26

@bow:

Echt één van mijn grote irritaties op Voetbalzone... Nu schrijft Kinge nog wel iets leuks, maar vaak zie je van die reacties als 'goede voetballer' of 'ik denk dat hij deze stap niet moet maken'. Of in dit geval 'mooie tegenstanders, ik ga zeker kijken'... Ik weet niet waarom mensen voldoening halen uit het boven aan staan, maar het zal wel een correlatie hebben met het gebrek aan aandacht in het echte leven. Het vervelende eraan is dat je voor de écht goede reacties een flink stuk naar beneden moet scrollen, waardoor ze vaak over het hoofd worden gezien.

Edit: @vz: Misschien een idee om een systeem te maken met upvotes en downvotes, waarbij de reacties (of discussies) met de meeste likes bovenaan komen te staan?

1 augustus 2014 om 14:37

@leomessi24

Als iemand aandacht wilt, omdat hij perse als eerste gereageerd wilt hebben krijgt hij die van mij. Alleen niet op de manier die hij zal willen.

Dat jij dat triest vindt interesseert me geen reet.

1 augustus 2014 om 15:52

@ Filmfreak, dat vind ik een bijzonder goed idee. Wellicht kun je dat ook via de mail aan ze melden. Want buiten de eerste reacties, zijn ook de groene randjes uitgestorven. Dat komt omdat nog maar zo weinig mensen ze kunnen geven en als er nog mensen zijn die ze mogen geven en ze ook daadwerkelijk uitdelen naar eigen invulling (zoals ik heb meegemaakt destijds), worden ze onterecht aangeklaagd door jaloerse mede-VZ'ers die het niet kunnen verdragen dat sommigen een groen randje krijgen. Vervolgens wordt ze dat recht ontnomen en kan niemand ze meer uitdelen.

1 augustus 2014 om 15:54

@filmfreak, lijkt mij een prima idee. Ben het helemaal met je eens.

1 augustus 2014 om 16:16

@Filmfreak dan krijg je weer het probleem dat de reacties die ook iets toevoegen, maar later geplaatst worden helemaal onderaan staan en niet meer gelezen worden. We hebben nu al een Duimpjes systeem en misschien moet je bij 10 of 15 Duimpjes gewoon een groen randje krijgen? Of een sorteer knop waarmee je reacties kan filteren

1 augustus 2014 om 16:24

Met alle respect voor jouw mening Filmfreak maar ik snap niet waar jij en anderen zich zo druk over maken:

Jullie geven zelf dus blijkbaar heel veel waarde aan de eerste reactie en daarom verwijten jullie anderen die zonodig " de eerste reactie" willen geven, dat ze volgens jullie de eerste reactie geven?!!! Ik ben het spoor bijster...

En waarom zou je een systeem moeten hebben dat de reactie met de meeste likes bovenstaan moet staan??!

Een goede, onderbouwde reactie daar kun je gewoon naar kijken en op reageren, een onzin reactie die negeer je(in plaats van daar weer een reactie op te geven) Het is mij inziens Totaal Niet relevant op dat de 1e of 20e reactie is.

Weet je wat pas echt irritant is?! Meerdere mensen die zonodig moeten reageren op een onzin reactie...negeer het gewoon!

1 augustus 2014 om 16:48

@Filmfreak

Eat a snicker.... wat een trieste figuren hier allemaal om zo druk te maken over de kleinste dingetjes hahaha ga kapot hier.

On: Engeland moeten we hebben in ieder geval!

1 augustus 2014 om 17:02

@ricardo77: Ik hecht geen waarde aan de eerste reactie. Ik erger me aan mensen die de eerste reactie reserveren (met zoiets als 'sss', om vervolgens een loze kreet neer te zetten die niks toevoegt aan het artikel. Ik snap niet waarom die mensen het zo belangrijk vinden dat hun cliché-uitspraken bovenaan komen te staan.

Waar ik wel waarde aan hecht zijn goede reacties. Reacties die iets toevoegen aan het artikel. Helaas moet je je op deze site door alle pubertroep en onzin beuken, wil je er een paar vinden.

@dondy: Bedankt voor de Snickers.

1 augustus 2014 om 20:11

Heel goed idee! Voetbalzone, doe hier iets mee!

1 augustus 2014 om 13:57

Ik vind het eerlijk gezegd leuk om nu al te lezen dat Nederland tegen grote landen gaat spelen. Worden hopelijk mooie oefen wedstrijden!

1 augustus 2014 om 13:58

Hahaha, geweldige reactie. My thought exactly

1 augustus 2014 om 17:07

Ze weten precies wat ze doen in Zeist. Louis krijgt een paar baggere commerciele oefenwedstrijden die hem omlaag brengen in de wereldranglijst. Hiddink krijgt direct alleen krakers. Dit is toch duidelijk niet hetzelfde. Hiddink moet de finale halen en dat moet de doelstelling zijn. Als dat niet het geval is zijn het gewoon een stelletje corrupte honden.

Mooi, dat zijn de wedstrijden die Oranje nodig heeft in een voorbereiding. Bovendien een stuk leuker om te zien dan een wedstrijd tegen Ecuador ofzo.

Toch wel grote tegenstanders.. hoop dat er bij een aantal verliezen het vertrouwen in elkaar niet kapot gaat.. want dan krijgen we weer euro 2012 te zien.. Was toch ook wel beter geweest om eerst tegen B landen te spelen, om nieuwe tactieken te hanteren en daarop te oefenen, voordat er gespeeld gaat worden tegen landen met een sterke ingespeelde selectie als Frankrijk, Duitsland en in mindere mate Engeland en Spanje.

1 augustus 2014 om 13:58

Ik denk dat het juist goed is om tegen dit soort landen te spelen. In de kwalificatie tegen Letland, IJsland en Kazachstan speel je al tegen mindere ploegen. Kan je beter oefenen tegen Engeland en Spanje dan tegen Malta en Wit-Rusland

1 augustus 2014 om 14:47

Klopt, dat wil je ook niet. Maar ik doel op B landen(turkije, Denemarken, etc) niet op de C/D landen die jij opnoemt. Ookal vind ik het toch beter om naar NL - Fr/d/s te kijken dan mindere landen.

Laat ze de komende 2 jaar maar lekker aanmodderen in kwalificaties en oefenpotjes, ik kijk pas weer op het EK. Ik vind interlandvoetbal altijd een vervelende onderbreking van de competitie, zeker die oefenwedstrijden.

1 augustus 2014 om 14:03

Precies, een weekend is niet compleet zonder competitievoetbal wat mij betreft. Die oefeninterlands kunnen mij gestolen worden.

1 augustus 2014 om 14:11

Klopt. Maar die oefenpotjes zijn standaard. Beter tegen toplanden dan tegen landen als (no offence) Noorwegen, Indonesie, Noord-Ierland e.d.

Dit is wel beter dan wat we normaal voorgeschoteld krijgen. Deze wedstrijden zullen veel meer kijkers krijgen dan met alle respect Nederland vs Hongarije. Hiermee kun je tenminste echt zien hoe ver de ploeg is in plaats van een verkijkt beeld creëren door tegen ''zwakkere'' landen te spelen.

1 augustus 2014 om 15:00

ik snap wat je bedoeld en ben het voor een groot deel eens, behalve met wat je zegt over dat je kan zien hoe ver ze zijn. Neem Fra-Ned vlak voor het wk.
Nederland speelde met veel debutanten en jongelingen, probeerde weer een system en verloren kansloos.
Bleek echter totaal geen maatstaf voor het wk.
Ligt er dus maar net aan met welk idee ze de wedstrijd ingaan, en de tegenstander ook natuurlijk.

Een zeer goede ontwikkeling. Zo veel mogelijk tegen sterke tegenstanders spelen. Dat is alleen maar goed voor onze talenten. Het daadwerkelijke finetunen komt wel op het moment dat er een groot toernooi is. Ook commercieel natuurlijk veel beter om tegen dit soort landen te spelen.

Is dit een spelletje van 'welk land hoort er niet tussen'?

Nou, ik ga voor Engeland, want dat is geen topland.

Verder een paar mooie affiches. Alleen raar dat als je ze verliest, je ineens gigantisch daalt op de FIFA-ranglijst en dat een België wat jaren niet deelnam ons ineens voorbij gaat.

Zal mede te maken hebben met punten voor de Fifa-ranglijst, om zo misschien kans te maken op groepshoofd.

Tevens leuker om naar te kijken, hoewel oefenwedstrijden alsnog saai blijven en eigenlijk niets zeggen....

Half Nederland zal deze oefenpotjes bekijken en ze gewoon zien als een generale. Tof dat de knvb deze landen heeft uitgekozen. Naar mijn idee begint het EK al wanneer we tegen een topland gaan oefenen. Dat is wat anders dan tegen Wales of Ierland spelen.... Alle vertrouwen in Hiddink. Een stabiele coach die nooit rare dingen doet en Oranje laat zoals het is achtergelaten.

Stel je voor dat Hiddink ze allemaal verliest, en dan opeens iedereen hem bekritiseren. En terecht als dat gebeurt, want als we tegen die landen verliezen daalt Nederland enorm. Minimaal 5 plaatsen straks staan de Belgen hoger dan Nederland

met het WK nog in mijn achterhoofd kijk ik om eerlijk te zijn nog niet echt uit naar de Kwalificatie reeks. en om de een of andere reden heb ik het gevoel dat Hiddink het slechter gaat doen als van Gaal. De komende 2 jaar moeten gebruikt worden om de jonkies klaar te stomen. Jongens als van Ginkel, Maher, Depay moeten gaan groeien om er over 2 jaar te kunnen staan.

Die 2 naast hem zullen Guus wel moeten helpen om hem in een trainingspak te kunnen proppen. Guus is enjoying the good life op de foto te zien.
Geen idee hoe dit gaat uitpakken maar Louis heeft de lat behoorlijk hoog gelegd, gaat geen gemakkelijke klus worden.

Ik hoop dat er tegen die tijd een stevig, enthousiast en ruimdenkend Nederlands elftal is gebouwd. Wedstrijd tegen Italië zal waarschijnlijk iets te vroeg zijn hiervoor, maar tegen de andere vier toplanden is zo'n team wel mogelijk. In feite, met dank aan deze wedstrijden, beleeft Nederland al een klein 'ek'.

Tuurlijk mooi om oranje tegen grote landen te zien spelen, maar is dat nou wel zo slim voor de fifa-ranking? Of krijg je daar met oefenwedstrijden geen punten voor? Zou toch zuur zijn als we daardoor het groepshoofd gebeuren weer mislopen.

Hehe dat is wel lekker, nu kunnen we ons meten met de grootsten. Goed plan van de Knvb! Wie zit er nou te wachten op een oefenwedstrijd tegen een B/C-land? Niemand dus

Aan de ene kant zijn dit de tegenstanders waar je inderdaad tenminste iets aan hebt. Maar aan de andere kant hebben we een tijdje geleden de hele discussie gehad over de FIFA ranglijst. Stel je voor je speelt leuk maar je (en dat zou geen schande zijn) verliest al dit soort top oefenwedstrijden. En Zwitserland bijv oefent vijf keer tegen san Marino achtige landjes. Dan wordt je doodleuk door de Zwitsers voorbijgestreefd op de ranglijst. Sta je bij de volgende loting weer in een poule des doods...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren