Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oranje-international ontkent: 'Ik heb niks gezegd, het komt van de media'

Laatste update:
/

Jeremain Lens ontkent dat hij Sunderland zou willen verlaten. Die berichten verschenen de voorbije weken in de Britse media, maar volgens de aanvaller heeft hij zelf nooit iets in die richting gezegd. “Het komt van de media”, reageert hij in The Chronicle op de geruchten.

Lens kwam afgelopen zomer op voorspraak van Dick Advocaat over van Dynamo Kiev, maar de samenwerking tussen speler en club is vooralsnog niet wat ervan werd gehoopt. Onder Sam Allardyce hoefde de 31-voudig Oranje-international zelfs lange tijd niet te rekenen op een basisplaats. “Ik ben speler van Sunderland en daar focus ik me op”, reageert de ex-PSV’er in de lokale krant.

Lens raakte onlangs even gebrouilleerd met Allardyce omdat hij weigerde mee te doen aan een cooling-down na afloop van een wedstrijd. Met een goed optreden in het bekerduel met Arsenal, anderhalve week geleden, heeft hij echter het vertrouwen van de manager herwonnen. “Als hij zo speelt, kan ik hem altijd goed gebruiken. Dan zie ik geen enkel probleem”, verklaarde Big Sam na dat duel. Lens startte de laatste twee competitiewedstrijden van Sunderland weer in de basis.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De media moet ook zijn brood verdienen Lens. Je geeft ze voer om het over jou te hebben.

18 januari 2016 om 12:08

Op zich mogen ze dat ook wel aan banden leggen hoor. Ik heb niks tegen media, maar soms worden er gewoon hele verhalen (inclusief quotes van de speler) verzonnen. Dat is bijna gewoon smaad.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren