Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Opvallend onderonsje tussen Milan van Dongen en Stegeman over Götze

Laatste update:

Mario Götze maakt zondagmiddag direct als basisspeler zijn debuut voor PSV in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. De Eindhovenaren stuntten op de laatste dag van de transferwindow met het binnenhalen van de Duitse aanvallende middenvelder, die na zijn vertrek bij Borussia Dortmund zonder club zat. Het maakt John Stegeman echter weinig uit dat Götze speelt en Kenneth Perez en Ronald de Boer begrijpen dat de trainer van PEC Zwolle zo reageert.

Stegeman verscheen voorafgaand aan de wedstrijd tegen PSV voor de camera van FOX Sports. “Nou John, dat maak je niet wekelijks mee, een wereldkampioen tegenover je”, zo opent verslaggever Milan van Dongen. “Mja, dat is mooi hè..”, reageert Stegeman. “Dat is toch leuk?”, vraagt Van Dongen vervolgens aan de oefenmeester. “Het maakt me helemaal niks uit”, reageert Stegeman. Het zorgt voor een enigszins verbaasde reactie bij Van Dongen. “Nee, helemaal niks”, verduidelijkt Stegeman daarna nog eens.

“Ben ja dan zo nuchter? Als je vandaag wint, versla je toch een wereldkampioen”, vervolgt Van Dongen. “Nee, sorry. Het zal wel aan mij liggen. Het is hartstikke mooi dat die jongen in Nederland gaat voetballen, mooi voor het Nederlandse voetbal, maar het maakt mij geen ene klap uit”, stelt Stegeman. “Oh, oké. Wij verheugen ons er wel op. Mag dat wel?”, vraagt Van Dongen vervolgens aan Stegeman. “Ja, absoluut. Ik denk dat elke voetballiefhebber zich daarop verheugt, maar ik ben met mijn eigen elftal bezig”, zo luidt het antwoord. “Tegen wie we moeten, neem ik ter kennisgeving aan.”

Het gesprek tussen Van Dongen en Stegeman wordt vervolgens ook besproken in de studio van FOX Sports. “Het ligt niet aan hem, hoor. Milan is een goede collega, maar dit was niet...”, zo neemt Perez het op voor Stegeman. Presentator Jan Joost van Gangelen vraagt hem en zijn mede-analist of zij het ‘onzin’ vinden. “Ja, het is zo lang geleden”, zo haakt De Boer in. “Hij is met PEC Zwolle bezig en zal best respect voor Götze hebben, maar hij heeft al zo lang niet gespeeld ook.”

“Natuurlijk ben je benieuwd, omdat je hem zo lang niet hebt zien voetballen. Je bent toch benieuwd of iemand die zo lang niet gevoetbald heeft in de Eredivisie dé speler kan zijn. Ik ben het wel met Schmidt eens dat de lekkerste manier om te wennen is door te spelen. Dan kom je er het snelst achter hoe het precies werkt. Ik vind het apart dat mensen op de bank moeten zitten om te leren hoe je moet voetballen”, besluit Perez. Götze is overigens uitstekend van start gegaan bij PSV, want hij tekende al na acht minuten spelen voor de openingstreffer in Zwolle.

Snap jij de reactie van John Stegeman?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pff dat dit soort interviews eens compleet artikel verdienen. Is toch ook weer niet zo bijzonder allemaal? Vond overigens dat Stegeman volledig gelijk had. Het maakt geen reet uit tegenover wie je staat. Er wordt de hele tijd gesproken over 'de wereldkampioen'. Overhyped gedoe allemaal...

Dat ze bij Fox met al dat geld die ze hebben eens gaan investeren in fatsoenlijke journalisten die in iedergeval nog inhoudelijke vragen kunnen stellen. Dit is echt te treurig voor woorden.

Ik vind het een gekunstelde uitspraak van Stegeman, iets van "kijk mij eens onverschillig met mijn ploeg bezig zijn", maar gezien de uitslag van de poll sta ik vrij alleen ...

Mooi dat Stegeman zo reageert, heeft toch al de afgelopen periode de handen vol aan zijn eigen elftal. Dan moet hij ook niet met de tegenstander gaan bemoeien.

Ik vind Van Dongen een leuke toevoeging voor FOX, maar vond dit tenenkrommend (met name doordat hij er zo op doorging). Vind dat je de Eredivisie daarmee nogal klein maakt qua status, want ‘kijk die wereldkampioen hier toch spelen’. Wat verder niks afdoet aan Götze of zijn kwaliteiten.

Klinkt een beetje kortaf, Stegeman. Zou hij niet blij zijn met zijn eigen team of zijn dit gewoon zenuwen voor de wedstrijd. Ik denk dat iedereen in NL blij mag zijn met een voetballer als Götze op onze velden. Daar zal zelfs het publiek in Zwolle het mee eens zijn. Jammer dat Stegeman hier anders over denkt. Als iedereen in NL zo nuchter , lees emotieloos, denkt wordt het een duffe boel in de eredivisie. En ik maar denken dat voetbal een sport is met emotie.

Komt een beetje over alsof van Dongen de voetbalwereld niet aanvoelt en er toevallig in terechtgekomen is. Heeft ie wel goed gedaan dan.

Het was echt zum kotzen en zeer respectloos naar zo'n trainer van PEC. Niet iedereen glijdt lekker mee op oude successen.

ik vraag me af hoe spelers in de Eredivisie zich voelden toen ze van Europees kampioen Charisteas wonnen

18 oktober 2020 om 18:02

Japie, zelfs jij begrijot dat er een hemelsbreed verschil is tussen Europees kampioen Charisteas en wereld kampioen Gotze ...

Ja hoor Foxsports weer de slechtste journalisten en analisten in het voetbal. Altijd weer van die kutvragen die nergens over gaan, altijd spelers naar de uitgang wijzen bij hun clubs door vragen over transfers en altijd denken beter te weten echt ik irriteer me er mateloos aan!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren