Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Operación salida y entrada’ bij Real Madrid: géén Donny van de Beek

Laatste update:

Real Madrid verwacht minimaal vier of vijf spelers van de huidige spelersgroep van de hand te doen in de komende transferperiode, zo schrijft AS. Zolang er geen uitgaande transfers zijn, kan en wil de topclub naar verluidt geen nieuwe spelers aantrekken, mede door de onzekerheid over de hervatting van de competities. De A-selectie van Zinédine Zidane telt 25 voetballers, inclusief Rodrygo die tijdelijk bij Real Madrid Castilla was gestald.

Real Madrid heeft echter veel meer spelers op de loonlijst staan: naast winteraankoop Reinier, die direct bij Real Madrid Castilla werd geplaatst, zijn liefst elf spelers elders op huurbasis vertrokken. Het gaat om Achraf Hakimi, Martin Ödegaard, Dani Ceballos, Sergio Reguilón, Álvaro Odriozola, Takefusa Kubo, Jesús Vallejo, Borja Mayoral, Andriy Lunin, Óscar Rodríguez en Luca Zidane.

Real Madrid maakt zich naar verluidt geen zorgen om de huurlingen: Hakimi en Ödegaard keren terug van hun verhuurperiodes aan respectievelijk Borussia Dortmund en Real Sociedad en zullen blijven. Over Ceballos en Reguilón heeft men intern nog geen beslissing genomen, terwijl de rest van de verhuurde spelers verkocht (met terugkoopoptie) zullen worden of opnieuw op uitleenbasis vertrekken.

Is Donny van de Beek welkom bij Real Madrid? | Meepraten

James Rodriguez, Gareth Bale, Lucas Vázquez en Mariano Diaz zullen vertrekken als een marktconform bod binnenkomt, zo is de verwachting. De toekomst van Nacho Fernández, Marcelo, Luka Modric en Brahim Diaz is nog ongewis. De club wil in samenspraak met de eerste drie naar de toekomst kijken, wat voor rol zij in het nieuwe project zullen gaan vervullen. Het bestuur hoopt dat Brahim Diaz eindelijk akkoord gaat met een verhuurperiode, iets waar hij de voorbije twee transferperiodes op tegen was.

Hakimi en Ödegaard zullen komend seizoen ‘nieuw’ zijn in de selectie van Zidane, maar Real Madrid wil ook nog een middenvelder aantrekken. De naam van Donny van de Beek valt niet: Paul Pogba blijft nog altijd de voorkeur van Zidane genieten, terwijl de directie nu Spaans international Fabián Ruiz van Napoli op het oog heeft. Verder wil men een spits aantrekken als Luka Jovic niet aan de verwachtingen blijft voldoen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Volgens mij heeft Odegaard een huurcontract van 2 jaar.

28 maart 2020 om 17:48

ik geloof dat dat een optie was om te verlengen of dat ze alleszinds met Sociedad al hadden gesproken over het mogelijk verbreken. Gezien de goede band tussen de clubs verwacht men daar weinig problemen. Ik zie Madrid eventueel Kubo, Brahim of Reinier als compensatie sturen, wat perfect zou zijn.

28 maart 2020 om 17:50

Het zou leuk zijn als Brahim uitgeleend wordt aan Sociedad inderdaad. Alleen is het de vraag of hij dan veel minuten zal maken, want met Januzaj en Oyarzabal staan er wel stevige namen op de flank.

28 maart 2020 om 18:40

Klopt, al zou Oyarzabal misschien wel een transfer kunnen maken.

29 maart 2020 om 13:27

Brahim kan ook prima op het middenveld. Of hij de kwaliteit heeft om Odegaard op te volgen is iets anders

Van De Beek is ook gewoon niet nodig. Hij past niet in het systeem en het huidige middenveld staat gewoon goed. Dan is een Fabian een veel betere aankoop omdat hij op termijn wel Kroos kan vervangen lijkt me (al zijn het zeker geen identieke types). Persoonlijk hoop ik dat Mariano en Vázquez gewoon bij de club te houden. Het zijn zeer nuttige selectiespelers (net als Nacho) en voor hen is het een stuk minder erg als ze veel op de bank zitten, wat niet geldt voor Kubo, Vinicius, Brahim en Rodrygo.

28 maart 2020 om 17:53

Je hebt wel een punt, maar het is wel Real. Vazquez en Mariano zijn met afstand de slechtste als ze spelen en met name Mariano loopt er vaak voor spek en bonen bij. Je kan er nu nog een leuk bedrag voor krijgen omdat het, zoals je zegt, nuttige spelers zijn. Real zou hier echter financieel mogelijkheden mee creeeren en heeft de vervangers al in huis.

28 maart 2020 om 17:58

Mariano werkt altijd heel hard, die zou ik er gewoon bijhouden. Al zou dat ook zeker kunnen met Mayoral, een echte jongen van de club. Maar bij Mariano en Vázquez spreek je wel echt over back-ups van de back-ups (al speelt Vázquez iets te veel, Zidane lijkt fan te zijn). Die jongens spelen dus amper en als je daar een jonge speler neerzet, fnuik je die in zijn ontwikkeling. Ik heb veel liever dat Brahim uitgeleend wordt, dan dat hij 5 wedstrijden op een heel seizoen speelt.

Deze zomer gaat een belangrijke worden voor Real. We gaan een nieuw project in. De basis is al gelegd alleen missen we gewoon een aanvaller, het liefst een rechtsbuiten, die gewoon goals maakt. Daarnaast moeten we een backup voor Casemiro halen. Spelers als Vazquez, Nacho, Mariano, James en Bale moeten we bedanken voor hun diensten en wegsturen. Daarnaast mogen spelers als Marcelo en Modric blijven. Dan Hakimi, Odegaard en Ceballos en Vallejo houden en de rest weer verhuren. Dan hebben we een team dat wereldtoppers heeft gemixt met jonge talenten en dan kunnen we de volgende 7 of 8 jaren weer schitteren.

28 maart 2020 om 18:08

Mbappé lijkt me nog niet haalbaar, maar Sancho zou geweldig zijn. Die jongen heeft zoveel kwaliteiten en geeft veel assists en scoort daar bovenop ook nog eens. Daarnaast is het een speler die perfect haalbaar is als je hem een basisplaats belooft op de rechtsbuiten.

28 maart 2020 om 20:17

Je hebt gelijk man, mijn voorkeur gaat ook naar Sancho. Hij heeft alles wat Mbappe heeft maar dan ook nog eens een veel betere techniek. Is daarnaast ook pas 19 en zou minder kosten dan Mbappe, daarnaast verkoopt BVB veel makkelijker dan Psg.

29 maart 2020 om 09:01

Jullie praten over Sancho maar vergeten jullie misschien dat er al enorm veel vleugelspelers zijn? Dat Bale en Vazquez horen te vertrekken snap ik en ben ik mee eens. Brahim Diaz idem dito. Zelfs dan heb je nog Asensio, Rodrygo, Vinicius en Hazard over. Waarbij een plek vrij moet zijn voor Mbappé die in de punt en op de vleugel kan spelen. Als Bale weigert te vertrekken heb je 6 spelers voor 2 posities.

Odegaard zou voor 2 seizoenen blijven en dat is prima met het op oog verschoven EK. Reguillon is basis bij Sevilla en ook gewoon nog een jaar daar laten. Marcelo is backup nu voor Mendy.

Hakimi (21) met Reguillon laten concurreren. Odriozola weg doen heeft ons punten gekost ook na die domme rode kaart. Terecht dat hij daarna niet meer speelde. Nacho is beter dan Vallejo dus die kan je beter verkopen want die maakte nauwelijks minuten op huurbasis.

Mariano is al 26 of 27 jaar en kwaliteiten om mee te voetballen mist hij. Het harde werken en zijn afwerking zijn goed maar dat hij werd uitgelachen voor het missen van een bijna stille bal was pijnlijk. Hij lijkt een amateur aan de bal.

Dan liever Mayoral (24) als backup van Jovic behouden. Kubo heeft ook nauwelijks gespeeld, Ceballos en Lunin ook. Het is bij veel gewoon fout gegaan.

Hopelijk halen ze Camavinga (16) op als backup van Casemiro. Het zou goed zijn Pogba (10) te halen als Modric nog weg wil. (11) reserveren voor Mbappé voor na het EK.

29 maart 2020 om 13:33

Kubo heeft 24 van de 27 wedstrijden in la Liga gespeeld. Dat wil toch wel wat zeggen. Hij heeft natuurlijk niet steeds 90 minuten gespeeld maar met gemiddeld 60 minuten per wedstrijd doet hij het toch niet slecht voor maar 18 te zijn. Volgend seizoen uitlenen aan een offensief team

28 maart 2020 om 20:05

@Schams1 We moeten Marcelo en Modric bedanken voor hun loyaliteit, inzet en prestaties, maar nu wel tijd om door te selecteren. Het zijn qua salaris dure jongens. Hun plekken kunnen overgenomen worden door Reguellion, Odegaard en Ceballos. Drie talenten die nog kunnen doorgroeien en goedkoper zijn qua salaris. Wanneer Marcelo definitief stopt, zou mooi zijn als hij terugkomt als jeugdtrainer. Modric verwacht ik dat uit voetballerij gaat.

Als er echt een speler is die niet gaat vertrekken dan is het Bale wel....die man verdient een godsvermogen en vindt het wel best om af en toe een beetje te voetballen en verder lekker veel te golfen daar..

29 maart 2020 om 13:37

Kom op hangover96 😂 ik heb Bale in de afgelopen 2 jaar letterlijk 1 potje 100% zien geven, de finale tegen Liverpool. Ik kijk ongeveer 80% van de wedstrijden van Madrid. Voor de rest loopt Bale er maar een beetje bij te sloffen. Nauwelijks emotie bij een doelpunt, trekt geen sprint meer, speelt altijd uit het duel en laat zijn tegenstanders maar wat lopen. Elke linksback in la Liga hoopt tegenwoordig dat Bale wordt opgesteld. Natuurlijk wil de club (en de fans natuurlijk) hem dan niet meer. Elk beetje lichaamstaal schreeuwt gewoon dat het hem allemaal geen knolselder kan schelen

Vazquez is heel nuttig altijd geweest en ik denk dat hij dat vanuit de bank nog altijd kan zijn. De Lord grappen zijn leuk, maar hij heeft ons heel vaak geholpen in moeilijke situaties. Mariano daarintegen zie ik liever vertrekken. Als een Mbappe zou komen (een droom of course) of een andere spits, dan kan je Jovic minuten laten maken vanaf de bank of kleine wedstrijden. Maar alleen Benz en Jovic gaat niet werken. Bale mag vertrekken en James ook. Voor de rest hoeft er niet heel veel weg tenzij er een goed bod komt voor: Modric, Marcelo, Reguilon, Odriozola, Lunin etc.

Met Fm is dit een beetje wat ik gedaan heb. In de zomer 2020 Nacho, Modric en James laten gaan. Bale verkopen was niet te doen net irl, eveneens Marcelo of Benzema. Bale maar verhuurd aan Man U met koopoptie van 22 mil. lol. Mbappe halen gaat denk ik ook nog niet lukken dus daar moet Real wachten tot 2021. Haaland gehaald en Asensio is ook terug. Het is idd belangrijk dat Real spelers laat gaan. Wil je de jonge jongens ook echt het vertrouwen geven dan moet er plaats gemaakt worden. Je kan niet Modric, Marcelo, Benz e.d. houden en dan denken dat de jonge nieuwe spelers wel even gemakkelijk zullen spelen.

Voor alle partijen beter wanneer Van de Beek niet naar Real Madrid gaat. Die club past niet bij hem.

Van de beek is ook niet nodig. Je hebt met Valverde en straks ook Odegaard veel betere midddnvelders. Ik maak me eerder druk om de aanval van Real. Er worden gewoon teveel kansen gemist en Real moet een echte afmaker aantrekken. Ik zou Kane wel in een Real shirt willen zien en dan Benzema eromheen laten voetballen

Real moet wel gaan investeren. Rechtsbuiten is een prio. Pogba is een welkome versterking, dan hoef je Case alleen maar op te stellen in de zware wedstrijden en kun je tegen de kleintjes met Odegaard op de 10. Courtois; Mendy, Varane, Militao, Hakimi; Pogba, Valverde, Casemiro; Hazard, Jovic, Sancho. Jovic kan amper renderen omdat hij ten eerste geen vaste minuten maakt en ten tweede geen aanvoer heeft. Hazard grotendeels van het seizoen geblesseerd geweest, Vinicius slechte voorzet en rechtsvoor hebben we niks lopen. Jovic met aanvoer van Hazard en Sancho en Asensio of Odegaard erachter zal veel beter gaan renderen. Het is een echte killer namelijk.

Laten we eerlijk zijn van de Beek komt toch veel te kort voor het niveau van Real? Heeft net als veel van zijn teamgenoten vorige seizoen een leuk seizoen gehad waarin alles mee zat. Hij is toen flink gehyped. Maar voor de echte top komt hij veel te kort. Leuke speler voor een Sevilla of Valencia.

28 maart 2020 om 22:01

Zo denk ik er ook precies over. Van de Beek zal nooit een absolute wereldspeler worden. Ik denk dat Real Madrid eerder voor Pogba of Fabian gaat van Napoli.

29 maart 2020 om 13:41

Geinig hoe we dat nu gewoon kunnen zeggen maar dat vorig jaar heiligschennis was op vz. Heb hem ook nooit goed genoeg gevonden

Hoop niet dat Lucas vertrekt. Een nuttige speler. Geen top speler maar wel een jongen die je als back up nodig hebt. In zijn eerste 2 jaar onder Zidane speelde hij soms zelfs op de back positie. Je kan hem overal zetten op rechts. Mijn 2 droom spelers zijn alaba en de Bruyne. Daarnaast een goede sterke spits b v cavani . Die is van de zomer gratis en echt wel een versterking. Mbappe zie ik nog niet komen.

29 maart 2020 om 13:43

Cavani is een heel goed idee inderdaad. Mooie tussenpaus als haaland en mbappe deze zomer beide niet haalbaar zijn. Kost geen geld en heeft ook de leeftijd niet om die jongens over 1 of 2 jaar in de weg te staan

Real Madrid zit in een luxepositie. Met de huurlingen en hun prestaties kan Madrid zich versterken en verjongen zonder geld uit te geven. Sterker nog, ze kunnen zo besparen op loon en transferinkomsten genereren. Sowieso moeten er 1 Lb en 1 rb vertrekken. Op beide posities heb je 3 spelers. Wat mij betreft hou je op rechts Hakimi en carvajal en op links mendy en Reguilon. Voorin heb je 4 spitsen en 8 wingers als je Kubo en Diaz meetelt. Daar moet ook flink in gesneden worden. Centraal op het middenveld heb je 8 spelers voor 3 posities, echter moet daar toch wel versterking komen imo. Met kroos, Casemiro, Valverde, modric, Reinier, Odegaard, Ceballos, isco en James is dat namelijk aan de offensieve kant. Een goeie cvm om Casemiro te verlichten is broodnodig. Wat mij betreft vertrekt: Marcelo, odriozola, vallejo, James, modric, Ceballos (mits Reinier goed genoeg is om door te schuiven komende zomer) Bale, vazquez en Mariano Diaz. Kubo en b. Diaz uitlenen. Defensie is in orde, een cvm en een veelzijdige aanvaller erbij. Ik droom van camavinga en mbappe natuurlijk maar mbappe deze zomer lijkt me n utopie, daar kunnen we volgend jaar voor terugkomen wanneer hij nog 1 jaar vast ligt. Jovic nog een seizoen de kans geven en mits hij teleurstelt dan in 2021 verkopen en mogelijk haaland halen.

29 maart 2020 om 13:25

Courtois, lunin, Zidane/ carvajal, Hakimi, Ramos, varane, militao, Nacho, mendy, Reguilon/ Casemiro, kroos, Valverde, isco, Odegaard, Reinier, aankoop (camavinga, tonalli, neves?) / hazard, Benzema, asensio, Rodrygo, Vinicius, Jovic, mayoral, aankoop.

Behoorlijk sterk team zo imo. Vooral ook erg jong met een drietal oudgedienden als Benzema, Ramos en kroos om het voorbeeld te stellen. Genoeg Spaanse invloeden en jeugdspelers ook. Een heleboel rek in dat team en ruimte voor die grote marquee aankoop in 2021. Voeg mbappe toe aan dat team en je kan over een drietal jaar Europa weer gewoon domineren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren