Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Openbaar Ministerie wil Quincy Promes vervolgen voor steekpartij

Laatste update:

Het Openbaar Ministerie wil Quincy Promes vervolgen, zo heeft het OM bevestigd aan het ANP. De 29-jarige Oranje-international wordt er sinds vorig jaar van verdacht dat hij betrokken is geweest bij een steekpartij. Op mishandeling met zwaar lichamelijk letsel tot gevolg staat maximaal vier jaar gevangenisstraf.

Volgens De Telegraaf rondde de politie het onderzoek in mei af en is het dossier doorgestuurd naar het OM in Amsterdam. Bestudering leidde tot de ‘voorgenomen beslissing’ om tot vervolging over te gaan. Er is nog geen definitieve aanklacht. Deze wordt pas opgesteld als Gerard Spong, de advocaat van Promes, onderzoekswensen heeft ingediend. Als deze onderzoekswensen leiden tot nadere onderzoekshandelingen, zullen die eerst worden uitgevoerd voordat het OM een definitieve beslissing neemt.

Promes wordt ervan verdacht dat vorig jaar tijdens een familiefeest in Abcoude zijn neef in zijn knie zou hebben neergestoken. De aanvaller, destijds nog speler van Ajax, werd in december aangehouden en bracht een paar dagen door in de cel. Na verhoor sloot hij weer aan bij de selectie van de Amsterdammers. Hij ontkent dat hij zijn neef heeft gestoken. “Al die mediaberichten en negativiteit om mij heen. Daar ben ik erg van geschrokken”, liet Promes optekenen in de media. “Maar de waarheid zal boven water komen. Ik zag dat men zijn oordeel al klaar had. Onterecht. Daar had ik moeite mee.”

De neef van Promes sprak zich eerder dit jaar uit over het incident. De Telegraaf schreef destijds dat hij nog altijd bezig is met revalidatie, traumaverwerking en het zoeken naar een nieuw doel in zijn leven, omdat hij door de schade aan zijn knie zijn werkzaamheden voor zijn klusbedrijf niet meer kan uitvoeren. Traplopen, rennen, bukken en hurken kan hij niet meer nadat een messteek pezen en spierweefsel in zijn knie doorkliefde. Het slachtoffer gaf aan niet te begrijpen waarom het zo lang duurt voordat justitie in actie komt en zijn advocaat Yehudi Moszkowicz suggereerde dat dit te maken heeft met het EK, waar Promes vorige maand aan deelnam met het Nederlands elftal.

Neef van Quincy Promes spreekt: ‘Dat redde denk ik mijn leven’

De neef van Quincy Promes deed onlangs uitgebreid zijn verhaal.Lees artikel

“Ik ben tijdens het feest nog met Quincy op de foto geweest. Later sloeg de stemming om voor mij onduidelijke reden om en werd ik aangevallen toen het feest eigenlijk al was afgelopen”, vertelde Simon Erisko aan De Telegraaf. De krant heeft vanwege de privacy van het slachtoffer een gefingeerde naam gebruikt. “Plotseling zag ik mijn neef met een woeste blik in zijn ogen op me afstormen. Ik deinsde naar achteren en viel achterover. Dat redde denk ik mijn leven want anders was het mes niet in mijn knie maar in mijn bovenlichaam terechtgekomen. Ik voelde meteen mijn been warm worden van het bloed.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
9 juli 2021 om 15:38

Straf betekend echt niet meteen einde carrière zijn genoeg criminelen die een contract hebben ergens. En uitleveren vanuit Rusland gaat ook niet zo 123

9 juli 2021 om 15:50

Klopt Rusland heeft geen uitleverregeling met Nederland. Maar dat betekent dat Promes in Rusland moet blijven, want als hij naar Nederland vliegt kan hij direct worden aangehouden

9 juli 2021 om 15:53

Door wie is hij schuldig verklaard dan om hem als crimineel te bestempelen. Beetje raar..maar goed.

9 juli 2021 om 15:56

Sja, Andres. In Nederland huisvesten we wel vaker criminelen uit Oost Europa. Dat zien we rond die aanslag in Amsterdam al wel. Dus of Promes uiteindelijk ook daadwerkelijk wordt aangehouden is nog maar afwachten.

9 juli 2021 om 16:35

@fairplay1, niemand bestempelt Promes hier als crimineel, ze vragen zich af of clubs in zee zouden gaan met criminelen.

9 juli 2021 om 16:51

Rusland heeft gewoon een uitleveringsverdrag waar het niet over Russische staatsburgers gaat.

9 juli 2021 om 18:05

Andres13

Rusland heeft dus wel degelijk een regeling met de Europese Unie in welk kader rechtshulpverzoeken gedaan kunnen worden. Het is alleen zo dat Rusland geen eigen odnerdanen uitlevert aan een vreemde mogendheid. Dus Promes zou, in theorie als die zich voortvluchtig zou gedragen na een veroordeling bij verstek keurig op het vliegtuig naar Amsterdam gezet kunnen worden.

9 juli 2021 om 15:39

Meer weten wij dus nu niet. Wat voor vervolging willen zij en wat voor straf. Kan ook met schikking afkomen. Geld overmaken, taakstrafje (omdat hij in de media al genoeg gestraft is).

9 juli 2021 om 18:03

In hoeverre is hij nou echt gestraft? Hij maakte een transfer naar Rusland, waar hij ongetwijfeld zelf ook een leuk centje mee verdiend heeft. Daarnaast mocht hij gewoon mee naar het EK. Dat noem ik eerder een beloning dan een straf. Hij is alleen in de media aangepakt. Dat is misschien wat voorbarig geweest, maar dat er nu daadwerkelijk een aanklacht komt, toont toch wel aan dat er daadwerkelijk iets gebeurd is (lijkt mij). Het lijkt me tevens normaal dat hij gewoon als mens wordt gezien in dit proces en niet als bekende voetballer, want als hij om die reden wegkomt met een taakstraf en een boete (om het maar even zo te noemen), zijn de rapen gaar. Iemand die bewust een ander steekt verdient het simpelweg om te zitten imo.

Niet best. Inhoudelijk kan ik er weinig over zeggen, maar dit vind ik misschien wel de grootste blunder van Frank naast zijn vele misvattingen. Iemand die onder de loep ligt van het OM moet je, zolang er geen duidelijkheid is over het wel of niet schuldig zijn, onder geen bedding voor je nationale elftal uitnodigen. Een regelrechte schande!

9 juli 2021 om 15:39

Dat zou betekenen dat je mensen hun carrière kan beschadigen door ze loos te beschuldigen, dus dat lijkt me geen strak plan. Promes had natuurlijk al op voetbaltechnisch gebied thuis gelaten moeten worden.

9 juli 2021 om 15:42

Dan schaadt je jezelf ook stevig want dan doe je aan smaad wat ook gewoon strafbaar is als ik het goed heb.

9 juli 2021 om 16:15

Een concrete verdachte wordt je niet zomaar. Bovendien wijst iedereen die een beetje betrokken is met die zaak naar Promes. Een schande dat hij meeging naar het EK en ik had meer media-aandacht voor dat besluit verwacht.

9 juli 2021 om 16:58

@sirius: Exact dit. Het feit dat hij in voorlopige hechtenis is gesteld vwb een buiten heterdaad zegt eigenlijk al veel. Uiteraard, onschuldig tot het tegendeel bewezen. Maar het feit dat de vervolgingsbeslissing zo lang op zich liet wachten had toch een signaal moeten zijn.

9 juli 2021 om 18:10

Lierse, als Frank Promes niet had geselecteerd omdat er een onderzoek tegen m loopt is dat smaad? Onzin, dat is pas het geval als Frank de wereld in zou slingeren dat Promes het had gedaan, zonder bewijs. Iemand niet selecteren vanwege juridische problemen is gewoon legitiem natuurlijk

9 juli 2021 om 18:16

tisjeboymax0

"dat zou betekenen dat je mensen hun carrière kan beschadigen door ze loos te beschuldigen,"

Nee hoor. Het is uitstekend mogelijk om als bondscoach openlijk te zeggen: 'ik geloof in de onschuld van Quincy, maar onder de huidige omstandigheden en de media aandacht rond de aanklachten tegen Quincy achten wij het beter voor Quincy zelf en voor het team om Quincy in de luwte te houden en hem dus niet te selecteren voor oranje. Hierbij benadrukken we nogmaals dat we achter Wuincy staan en hem geloven, dus zodra is vastgesteld dat hij niet schuldig is, is hij weer welkom in ons team." Zie niet in hoe dit de carriere van Promes, zo hij die zelf al niet beschadigde, door de Knvb dan 'beschadigd' zou worden.

Sowieso, roepen dat we in de Grondwet de onschuldpresumptie hebben staan is nogal hol in dit verband. Het Nederlands elftal is geen instituut dat tot doel heeft de Rechtsstaat te bevorderen of promoten. Rechters waken over die onschuld presumptie. Niet de bondsccoach. De bondscoach, en met hem het team, is niet gebaat bij onrust of media aandacht rond die perikelen van Promes. Die zijn gebaat bij rust. En wat zou ooit het argument kunnen zijn die bepalen dat Promes echt mee zou moeten?
Heb ik het niet eens over het feit dat Promes alleen al om voetbaltechnische redenen thuis gelaten had moeten worden.

9 juli 2021 om 18:19

Lierse

Smaad en laster verworden inmiddels tot de stiefkindjes en nageboortes van het fetisjisme rond de vrije meningsuiting zeg.

Maar zoals ik hierboven al aangeef, je kunt toch uitstekend Promes vanwege deze toestanden buiten de selectie laten zonde dat je smadelijk beig bent? Het feit dat iemand nog niet is veroordeeld voor een misdrijf dat tenlaste gelegd is, dat is toch geen selectiereden ('want je moet het meenemen anders maak je hem kapot/wat nu als hij onschuldig is?, etc.)?

Het draait om het team. Niet om het heel houden van Quincy Promes, toch?

9 juli 2021 om 15:41

Is onzin. Anders ga je dadelijk vóór ieder groot eindtoernooien krijgen dat er spelers zomaar in eens beschuldigd worden. Enige fout die de Boer maakte was Promes speelminuten geven. Maar hem meenemen was wel een goed statement. Je bent onschuldig tot het tegendeel bewezen is.

9 juli 2021 om 15:44

Als ik mij niet vergis was Frank de Boer bondscoach en geen rechter. In het Nederlandse rechtsysteem ben je onschuldig tot het tegendeel is bewezen. Heeft geen zin om iemand zijn carriere kapot te maken voordat er uberhaupt een uitspraak is geweest.

9 juli 2021 om 15:45

Nou krijg ik over het algemeen snel kippenvel van moraalridders die overal met hun vingertje naar wijzen. Maar in dit geval ben ik het met je eens. Oranje internationals zijn niet alleen de beste voetballers van Nederland maar ook een voorbeeld voor kinderen. Helemaal in de tijden van Ek's of Wk's. Iemand die verdacht wordt van zulke misdaden hoort dan gewoon niet in Oranje.

9 juli 2021 om 16:13

En wat als die speler onschuldig blijkt te zijn? Dan valt je droom in duigen en dat allemaal omdat er een onderzoek naar je is. Ik wil niet zeggen dat ik denk dat Promes onschuldig is, maar je bent wel onschuldig tot het tegendeel bewezen is. Heel het land velt al een oordeel hierover zonder dat er enige bewijzen zijn. Op deze site ook. We zijn allemaal rechter, kunnen allemaal met een vingertje wijzen. Maar advocaat? Nee joh. Naar iemand wijzen is makkelijker dan logisch nadenken.

9 juli 2021 om 16:30

Daar ben ik het niet mee eens. Met zulke zware misdaden waarbij er een slachtoffer is en een proces wat al maanden aanmodderde was het toch wel duidelijk dat er iets aan de hand was. Daarnaast was het nu de omgedraaide wereld waarbij het er op leek dat het OM de zaak pas na het EK in behandeling wilde gaan nemen. Als bondscoach moet je om de rust te bewaren in een selectie en puur uit moreel oogpunt hem er niet eens bij willen hebben. Laat staan over z'n voetballende kwaliteiten want ik denk dat een speler als Bergwijn of El Ghazi meer toe had kunnen voegen.

9 juli 2021 om 15:47

Fijn om te weten dat in jouw wereld we mensen maar als schuldig moeten behandelen voordat er een uitspraak over is.

Dat Promes niet bij de selectie had moeten zitten ben ik het dan wel mee eens, maar dan puur omdat ie al anderhalf jaar geen bal goed geraakt heeft.

9 juli 2021 om 15:47

Vind het ook de grootste blunder van Frank, maar dan om voetbaltechnische redenen. Iemand die al 2 seizoenen helemaal niks gepresteerd heeft, als in 3 goals in Rusland, meenemen terwijl Bergwijn bij een topclub speelt, El Ghazi het zelfs heel goed gedaan heeft in de PL en zelfs Noa Lang was kandidaat voor MVP van de belgische competitie. Dan kan je toch niet met Promes aankomen. Over de verdenking, dat is een verdenking en dus nog niet schuldig. Maar hem dan ook laten invallen voor Malen terwijl hij op de tribune of thuis had moeten zitten.. Dat vind ik dan het meest onbegrijpelijk.

9 juli 2021 om 16:05

Los van de voetbalinhoudelijke rechtvaardiging, was de toch wel erg serieuze en langlopende verdachtmaking in deze zaak reden genoeg Promes thuis te laten. Het zegt veel dat Frank de Boer daar even gemakkelijk overheen stapt als de misstanden in Qatar, maar bovenal vind ik het een blunder van de Knvb zelf! Als bond moet je toch zeggen: 'allemaal leuk en aardig dat je je vrouw in elkaar hebt gemept op Ibiza, maar op het moment dat je bij justitie te boek staat als hoofdverdachte in een steekpartij ben je niet meer representatief om Nederland te vertegenwoordigen in een team afgevaardigde topsporters. Puur omdat dit niet past bij de normen, waarden en uitstraling die we hanteren en nastreven.' Maar ja, zoals we van onze bond gewend zijn: het lag allemaal weer lekker doelloos te slapen tot de eerstvolgende netwerkborrel op vrijdagmiddag.

9 juli 2021 om 16:19

Zo langlopend is het allemaal niet. Het OM heeft net besloten om vervolging in te gaan stellen. Nu mag kamp promes met hun onderzoeks wensen komen, pas daarna volgt de definitieve beslissing om te gaan vervolgen.
Als dat allemaal achter de rug is, kan er een rechtzaak ingepland worden. Afhankelijk van het oordeel kan het daarna nog een hoger beroep worden. In het uiterste geval kan daarna nog cassatie volgen.
Zo kan het echt nog wel een jaar twee of zelfs langer duren voordat we weten wat het definitieve oordeel is in deze zaak.

9 juli 2021 om 16:38

20 december werd ie opgepakt door de politie, vriend. Dus wel degelijk langlopend. Als je een halfjaar verdacht wordt van zo'n delict zou dat aanleiding genoeg moeten zijn voor de bond om je af te vragen in hoeverre het kan dat zo iemand het land in het nationale voetbalelftal vertegenwoordigt.

9 juli 2021 om 16:43

En als straks bij de rechter blijkt dat hij onschuldig is, hoe ga je het dan goedmaken?
Zes maanden is echt helemaal niks. Voordat deze zaak volledig is afgewikkeld kan je zo een paar jaaar verder zijn.

9 juli 2021 om 18:28

"en als straks bij de rechter blijkt dat hij onschuldig is, hoe ga je het dan goedmaken?"

Zoals dat altijd gaat met mensen die na een onterechte beschuldiging alsnog onschuldig blijken: rehabilitatie. Desnoods met civiele acties tegen mensen die jou ten onrechte beschuldigden....

Hoe dan ook, als je bedoelde dat dit argument eraan in de weg zou staan om Promes onder de gegeven omstandigheden thuis te laten, dan vind ik dat een heel slecht argument. Dit gaat namelijk niet om Promes, het gaat hier om een team. Ons nationaal elftal. Waarom zou je niet, in het kader van het belang van het team als geheel, gewoon kunnen besluiten dat het onder de huidige omstandigheden voor álle betrokkenen beter is als Promes nu thuis blijft (gelijktijdig aangevend dat je in zijn onschuld gelooft)? Omdat het team gebaat is bij rust in plaats van gezeik hierover? Sterker, het is vrij normaal, ook in de normale wereld, dat als er controverse hangt rond iemand, ook al staat de schuld van die persoon nog niet vast, dat iemand dan in de luwet wordt gezet of uit de wind wordt gehouden. Niet leuk voor die persoon, zoals jij ook zegt 'wat nou als onschuld blijkt', maar gewoon een realiteit en gegeven waar je iets mee moet.

Ik vind het argument dat je hem zou moeten nemen omdat je anders iemand veroordeeld echter heel zwak. Dat is gewoon niet zo.

9 juli 2021 om 16:09

Een regelrechte schande? Het is een schande als Frank de Boer hem thuis had gelaten terwijl hij vooralsnog onschuldig is. Je bent onschuldig tot het tegendeel bewezen is, punt. Wat nou als blijkt dat Quincy onschuldig blijkt te zijn, dan heeft een coach net zijn droom afgepakt, om op een eindtoernooi voor je land uit te komen.

Boontje komt om z'n loontje, wie z'n billen brandt moet op de blaren zitten!

9 juli 2021 om 15:40

Lammertje''

Wie de bal kaatst, kan hem terug verwachten.

Om meer bij het voetbal te blijven :P

9 juli 2021 om 15:52

*Wie kaatst kan de bal verwachten is de correcte versie.

9 juli 2021 om 16:31

@ Dcg95 Is volgens mij "die" i.p.v. "wie".

@mrkrillin Het oorspronkelijke spreekwoord is ontleend aan het kaatsen, niet voetbal.

9 juli 2021 om 16:51

@DeSteek77, 1 verwarring per keer alsjeblieft

9 juli 2021 om 18:05

Ik begrijp deze opmerking totaal niet of jij begrijpt de betekenis niet. Tot nader orde is promes namelijk nog steeds onschuldig.

Zat er in je gaat niet zomaar naar buitenlandse club als niet schuldig bent ik vond al veracht dat in een keer weg ging

9 juli 2021 om 16:15

Omdat? Bij Ajax speelde hij nauwelijks en als hij speelde was het niet zo bijzonder meer. In Rusland wordt hij gezien als grote speler, daar heeft hij goed gepresteerd. Eveneens een prima reden om naar Rusland terug te keren.

9 juli 2021 om 18:06

Je speelt niet. Het publiek is tegen je. Genoeg redenen om terug te gaan naar een club waar het je goed ging.

Hebben ze daar mooi mee gewacht tot na het EK. Het blijft een schande dat deze crimineel in de selectie zat

9 juli 2021 om 15:40

Dus wanneer je verdacht wordt van een strafbaar feit ben je automatisch een crimineel in jouw boekje? Zou wat zijn zeg. De hoeveelheid vervolgingen van het OM die eindstand resulteerde in vrijspraak.... dan zit je makkelijk in de tienduizenden hoor, en dat is nog een vrij conservatieve schatting over de afgelopen 50 jaar

10 juli 2021 om 10:33

Omdat iemand nog niet berecht is betekent het nog niet dat je hem als onschuldig moet behandelen. Ik had Jos B ook niet in de buurt van mijn kind gelaten in de periode dat hij nog niet berecht was.

9 juli 2021 om 15:41

Het is een schande dat hij bij de selectie zat omdat hij een beperkte voetballer is. Zolang hij niet veroordeeld is, is het geen crimineel. En dus is het niet aan Frank de Boer om hem te straffen, dat is aan justitie. Wel heb je helemaal gelijk dat het heel erg raar is dat de vervolging zo lang heeft geduurd.

9 juli 2021 om 16:32

Dat is dus niet correct, er is nog altijd niets rond. Nu komen de onderzoeks wensen van kamp Promes. De recherche zal die onderzoeken nu eerst gaan uitvoeren. Pas daarna volgt de definitieve beslissing om wel of niet te gaan vervolgen. Dat kan nog maanden duren of zelfs pas in 2022 afgerodn zijn.
Dan is er altijd nog geen rechtzaak gepland. Laat staan een eventueel hoger beroep of zelfs cassatie na hethoger beroep.
Sta echt niet raar te kijken als dit alles pas na het Wk2022 is afgerond.

9 juli 2021 om 18:01

@kerzoep: hij is geen crimineel. In Nederland is iedereen onschuldig tot het tegendeel bewezen is. Dat staat zo in onze grondwet, en gelukkig maar.

Dat deze Promes echt totaal geen toegevoegde waarde had bij Oranje is een totaal andere zaak. Dat de Boer hem selecteerde is een bewijs dat er in de Boer totaal geen trainer schuilt , deze man is echt nog slechter dan een Blind.

Het feit dat Promes verdachte is in een zaak als deze, had voor de Boer ook goede reden geweest om hem niet te selecteren omdat er prima alternatieven zijn.

Toch wel benieuwd hoe zijn club niet nu naar kijkt en mee om gaat. Dit gaat wel lastig worden natuurlijk voor Promes zelf. Het OM zal er van overtuigd zijn dat ze voldoende bewijslast hebben om hem te laten veroordelen.

9 juli 2021 om 16:33

Het OM heeft alleen de bewijslast uit haar eigen onderzoek gericht op Promes. Nu komen de aanvullende onderzoeken van de verdediging pas. Als die afgerond zijn, kan het OM tot een heel ander oordeel komen.
Zijn club heeft pas problemen als Promes defintief veroordeeld is en daadwerkelijk de gevangenis in moet. Dat kan nog wel een jaar of twee duren.

9 juli 2021 om 18:30

Daarnaast, moht Promes schuldig blijken, dan is ook nog de kans groot dat er niet direct een onvoorwaardelijke gevangenisstraf komt. Kan ook taakstraf, gedlboete of iets dergelijks worden.

En terecht, je staat niet boven de wet omdat je voetballer bent. En hij krijgt nog een eerlijk proces, dus mocht hij onschuldig zijn dan komt dat wel goed.

Ongelooflijk dat frank de boer een verdachte mee nam naar het ek. Die er niets van bakte en daarnaast achteraf vervolgd wordt het OM...

Dit wordt een lastig verhaal voor Promes.

Hij kan beter in rusland blijven en bij snowden intrekken of een russisch paspoort aanvragen..

9 juli 2021 om 16:34

Je weet niet of het OM gaat vervolgen, de definitieve beslissing valt pas na de onderzoeken die kamp Promes nu mag gaan aanvragen.

9 juli 2021 om 18:05

Het lijkt me dat het OM een zaak begint tegen een verdachte, en dat de verdediging van die verdachte moet bewijzen dat het niet, zo was. Ik denk dat VZ het een beetje apart opschrijft, alsof de verdediging een zaak tegen de aanklager begint ipv andersom.

hier schrik ik van......
dit zat er natuurlijk aan te komen. te veel berichten uit betrouwbare hoeken die naar hem wezen als dader.

Buiten zijn matige voetbalkwaliteiten, schandalig dat zo een jongen mee mocht naar het EK

9 juli 2021 om 16:37

Waarom zouden anderen hem moeten verdedigen, hij heeft een prima advocaat. Die gaat nu de aanvullende onderzoeken aanvragen die Promes moeten vrij pleiten. De zaak gaat nu pas beginnen, hij is echt nog lang niet afgerond en schuld is allerminst zeker. Wij hebben simpelweg de informatie niet om ook maar iets te kunnen bepalen.

9 juli 2021 om 16:46

Het staat helemaal niet vast dat er iemand is neergestoken. Het komt in deze wereld zelfs voor dat mensen zichzelf schade toebrengen om vervolgens deze te claimen.
Wat jij wilt is terug naar de middeleeuwen, rechters zijn compleet overbodig, Fct_tuulk bepaald de feiten en wie er schuldig is.

10 juli 2021 om 00:34

Je snapt het echt niet geloof ik. Er staat helemaal nergens vast dat er gestoken is. Het is aan de rechter om te bepalen of dat wel zo is of niet.
Het OM baseert zich tot op heden op een aangifte en op getuigen die door de aangever aangedragen zijn. Het OM spreekt geen recht, die brengt alleen een zaak eventueel voor de rechter.
Nu komen de onderzoeken van de verdediging pas aan de orde. Daarna gaat het OM beslissen of ze de zaak uberhaupt voor de rechter gaat brengen of niet.
Er is dus werkelijk helemaal niets waarop jij kan baseren dat het er slecht uit ziet voor Promes. Het staat geeneens vast dat er een rechtzaak gaat komen.

9 juli 2021 om 17:11

ik heb Voetbalzone een beetje gevolgd en ik denk dat fans van Promes op 1 hand te tellen zijn. Er is wel een groep die hem niet bij voorbaat veroordeelt. Dit is iets compleets anders en daar is een groot deel van de rechtstaat op gefundeerd

9 juli 2021 om 18:11

Hij is onschuldig tot het tegendeel is bewezen. Ik blijf hem dus verdedigen tot het moment dat een rechter hem schuldig bevindt. Dat mensen iemand schuldig bevinden zonder uitspraak en benodigde noodzakelijke details is schandalig.

Maar hij heeft tegen de Boer gezegd dat hij onschuldig is, dus het OM kan dat onderzoek gelijk weer opschorten. Ikzelf denk dat Promes gewoon voor de bijl gaat, ze vervolgen niet als ze denken geen zaak te hebben. Hij kan maar beter ergens in Rusland onderduiken.

Voor de wet benje onschuldigtot tegendeel bewezen, maar als je er bij bwin op kon wedden had ik er vorig jaar al een ton opgezet.

Als hij die neef excuses en zwijggeld had geboden, was er nu niets voor hem aan de hand. Als hij het gedaan heeft natuurlijk.

Telegraaf....OM wacht op wensen van de advocaat van promes voordat men een aanklacht gaat indienen. Ik krijg tegenwoordig ook pas een bon voor te hard rijden nadat ik mijn wensen indien.

Wel apart dat het precies na het EK bekend wordt dat ze hem vervolgen.
Dat wisten ze ervoor ook wel…

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren