Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Open sollicitatie naar Koeman, kort voor start EK: ‘Hopelijk komt Oranje snel'

Laatste update:

Jan Paul van Hecke speelde nog geen minuut voor het Nederlands elftal. Desondanks acht de 23-jarige centrumverdediger van Brighton & Hove Albion zich goed genoeg voor een plaats in het huidige Oranje, ook al is de concurrentie in de achterste linie bijzonder groot.

Van Hecke krijgt bij Viaplay de vraag of er reeds contact is geweest met bondscoach Ronald Koeman. "Geen idee. Ik heb geen contact gehad. Ik denk ook niet dat het zo werkt, hoor. Als je in aanmerking komt, dan krijg je het wel te horen en anders moet je denken dat ze naar je kijken."

"Het is ook lastig om te zeggen, omdat je ook weet dat er hele goede centrale verdedigers zijn", verwijst Van Hecke naar de vele concurrenten bij Oranje. "Alleen weet je ook op welk niveau je speelt en dat je het goed doet. Dat is het belangrijkste."

"En als je ziet op welk niveau je speelt en in welke systemen... Als je dan naar het Nederlands elftal kijkt, denk je: Daar kan ik voor mijn gevoel ook wel spelen. Natuurlijk weet ik niet hoe het is om daar te spelen, alleen weet je wel welk niveau je zelf hebt."

"Dus hopelijk komt het snel", droomt Van Hecke hardop over zijn debuut in Oranje. "En dan kan je het laten zien. En hopelijk ben je dan niet meer weg te denken", aldus de achtvoudig international van Jong Oranje.

Forse concurrentie


Koeman koos dinsdag tegen Duitsland (2-1 verlies) voor Virgil van Dijk, Nathan Aké en Matthijs de Ligt achterin. De bondscoach kan daarnaast een beroep doen op Stefan de Vrij en Lutsharel Geertruida. Sven Botman, Micky van de Ven en Jurriën Timber zijn ook opties, maar momenteel herstellende van zware blessures.

Het Nederlands elftal komt voor de start van het EK nog tweemaal vriendschappelijk in actie. Canada is op 6 juni de tegenstander, waarna de oefencampagne op 10 juni wordt afgesloten tegen IJsland. Het EK begint voor Oranje op 16 juni tegen Polen.

Vind jij Jan Paul van Hecke goed genoeg voor Oranje?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Van Hecke is een goede verdediger. Hij heeft net de pech dat hij in deze tijd is doorgebroken. Hij zou in de basis hebben gestaan bij het Nederlands elftal als hij tussen 2006 en 2012 voetbalde.

Had laatst ergens zijn statistieken gezien van dit seizoen, dat zag er behoorlijk indrukwekkend uit. Helaas zie ik voor hem geen plaats bij de Ek-selectie

We hebben gewoon overvloed aan goede CV. Van Hecke is goed maar de rest is beter. Mensen lachen trouwens Hans Kraaij Jr vaak uit, maar qua KKD een echte kenner. Hij was de eerste die riep dat JP en Van der Ven iets voor Nederlandse top waren.

29 maart 2024 om 22:22

Ik kijk vrij vaak het schakelprogramma op vrijdag maar Hans noemt ook wel erg vaak een naam welke een 'grote' kan worden. Dan zal hij het idd vast een keer goed hebben.

29 maart 2024 om 22:23

Vd Ven idem

29 maart 2024 om 22:44

Als je ziet dat Hato zijn debuut heeft gemaakt en blind nog steeds wordt opgeroepen… Van Hecke is beter dan beide

29 maart 2024 om 23:46

Niet om hun te verdedigen op basis van kwaliteiten, maar je noemt nu twee linksbenige centrale verdedigers op. Terwijl Van Hecke rechtsbenig is en op de rechterkant speelt. En op rechts is juist de concurrentie het grootst. Daarnaast ziet koeman blind nog steeds als linkervleugelverdediger. Terwijl die dat niet kan belopen op basis van snelheid.

Misschien ergens Surinaams bloed of Curaçao???

Van Dijk, de Ligt, Dumphfries, Ake, Frimpong, dan zijn er al 5 die voor zijn. Van de KKD naar een subtop in PL, is zeker geen verkeerde stap. Maar om jezelf zo in oranje te praten, vind ik een beetje respectloos naar de mannen die er staan, want allen die ik noemde zijn echt stappen verder dan JPvH, en zeker 100% mag je altijd dromen en ze najagen want alleen zo kom je verder in het leven

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren