Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Zerbi verheugd met contractverlenging Nederlander: ‘Geweldige speler’

Laatste update:

Een nieuwe mijlpaal voor Jan Paul van Hecke bij Brighton & Hove Albion. The Seagulls maken bekend dat de Arnemuider zijn contract heeft verlengd tot medio 2027. Van Hecke lag daarvoor tot medio 2025 vast aan de zuidkust van Engeland.

Het is alweer de derde keer dit kalenderjaar dat Van Hecke zijn contract opgewaardeerd ziet worden. Eerst werd een clausule in zijn verbintenis gelicht, later in het jaar verlengde hij zijn contract tot medio 2025. Nu volgt dus een nieuwe beloning voor de Nederlander.

Manager Roberto De Zerbi, die Van Hecke in de laatste zes Premier League-wedstrijden in de basis heeft opgesteld, is in zijn nopjes met de contractverlenging voor zijn 23-jarige pupil. "Ik ben erg blij met het nieuwe contract voor JP. Hij verdient het. Hij is een geweldige, geweldige speler aan het worden."

Ook technisch directeur David Weir is verheugd met de contractverlenging. "JP is een belangrijke speler voor ons, die consistente prestaties neerzet en omgaat met de eisen van het donderdag-zondagvoetbal." Brighton komt op donderdagen uit in de Europa League, waarin het de poule met Ajax, Olympique Marseille en AEK Athene wist te winnen.

"Hij is niet alleen een geweldige speler en een geweldig persoon", vervolgt Weir, "maar hij heeft ook vertrouwd op het plan dat we bij aankomst voor hem hadden opgesteld en nu plukken we er allemaal de vruchten van."

Brighton nam Van Hecke in 2020 over van NAC Breda, waar hij een deel van zijn jeugdopleiding genoot. De Engelsen stalden hem direct een seizoen op huurbasis bij sc Heerrenveen, waar hij ervaring opdeed. Na een seizoen in Friesland keerde Van Hecke terug in Engeland.

Aan het begin van dit seizoen schommelde Van Hecke tussen bank en basis, maar de laatste tijd heeft hij zijn plekje in het hart van het centrum gevonden. Doorgaans vormt hij achterin een koppel met aanvoerder Lewis Dunk. Tot op heden kwam Van Hecke tot dertig optredens voor de huidige nummer acht van de Premier League.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch absurd hoe goed die jonge NL CV’s bezig zijn? Van Hecke, Botman,Schuurs, die van de Spurs en De Ligt. Omkeerde wereld. Ooit was Nederland bekend om z’n aanvallers; Gullit,Van Basten,Bergkamp,Robben,Van Persie, en nu zijn die NL aanvallers lachwekkend en juist om haar CV’ bekend, al hebben die natuurlijk nog niet hetzelfde statuur als de die voormalige NL aanvallers hebben. Van Dijk komt het dichtstbij, maar ook hij is niet van de zelfde klasse

15 december 2023 om 22:39

Van Dijk heeft echt wel dezelfde klasse als een van Persie hoor. Deze man staat in menig lijstje van beste verdedigers, enkel in NL lijkt hij wat minder wat populair te zijn.

15 december 2023 om 22:47

Klopt van Persie inderdaad, maar dat komt omdat hij minste is Van de rijtjes aanvallers lol. Eigenlijk hoort Van Persie daar eigenlijk ook niet bij als je de rest van de aanvallers ziet. Maar kwam niet zo 1,2,3 op een betere.hij wel zeer bekend

15 december 2023 om 23:18

Ben ik niet met je eens, hij hoort absoluut in dat rijtje. Was op jonge leeftijd belangrijk bij feyenoord zijn uefa cup winst. Daarna vanaf dag 1 van absolute wereldklasse bij arsenal met magische bal aannames en wonder goals. Schoot ManU in zijn 1e seizoen daar bijna persoonlijk naar de PL titel. Het verval was alleen groot en snel na meerdere blessures helaas.

15 december 2023 om 23:26

De smet waarmee Van Dijk nogal kampt is dat hij niet een succesvol eindtoernooi met Oranje heeft gespeeld. Dat had Van Persie eigenlijk net zo, maar die kopbal tegen Spanje heeft het een en ander verbloemd. Verder is het bij Van Dijk ook misschien wel zo dat hij niet gelieerd is aan Ajax, Feyenoord of PSV. Omdat hij geen voorgeschiedenis heeft bij een van die clubs, staan er minder supporters en ex-spelers van die club klaar om hem te verdedigen in zekere zin.

15 december 2023 om 23:41

Goonerkid, wat jij zegt over de top 3 klopt helemaal. Van Dijk is in mijn ogen de beste Nederlandse verdediger die ik de afgelopen 30 jaar heb gezien.

16 december 2023 om 04:28

Jaap Stam vond ik nog wel een klasse beter dan van Dijk anders.. ook speelde Rijkaard 30 jaar terug nog en won die de CL met Ajax, zei het in de laatste fase van zijn carrière waarin hij meer op het middenveld speelde.

16 december 2023 om 08:54

Van Persie was altijd een goede speler, maar piekte pas relatief laat - zijn laatste Arsenal jaar (37 goals) en zijn eerste United jaar (30 goals) toen hij 29-30 jaar was, dat zijn de twee seizoenen die zijn reputatie hebben gevestigd, plus zijn succesvolle Oranje WK’s in 2010 en 2014.

Als je kijkt naar een Patrick Kluivert, die had eigenlijk de omgekeerde carriere - enorm veel goals en succes op jonge leeftijd, maar na zijn 25e ging het allemaal vrij snel bergafwaarts en daardoor is zijn reputatie uiteindelijk niet zo groot.

16 december 2023 om 00:01

Nederlanders behoren tot de langste mensen ter wereld. Ik heb het altijd vreemd gevonden dat we vroeger zo weinig goede verdedigers hadden (mathijsen, Heitinga). Het is ook opvallend dat veel toppers juist in het buitenland zijn doorgebroken (van Dijk, Ake, vd Ven). Buitenlandse clubs zijn er achter gekomen dat er best wel veel verdedigend talent hier is.

16 december 2023 om 09:00

Dat komt ook een beetje doordat er zoveel talent is - Van Dijk, Bakker, VD Ven, etc gingen/bleven niet naar Ajax omdat ze daar al zoveel talent hadden. En talenten als Bruma, Ake en Rekik gingen ook naar het buitenland voor hun opleiding omdat de kans op speeltijd met al die andere verdedigende talenten bij Feyenoord (Kongolo, Martins Indi, De Vrij, Van Beek etc) moordend was.

16 december 2023 om 04:33

Je vergeet dan nog Hato, Timber en Geertruida. Doen het ook allemaal erg goed op niveau en zijn nog jong. Dan heb je ook nog uitschieters als Schuurs en Struijk. In een tijd dat bijvoorbeeld Marcellis, Opdam en Jaliens hun interlands speelden hadden die uitschieters er gewoon bij gezeten. Dan heb je in de jeugd, als je de berichten mag geloven, nog toptalenten als Kwaaitaal van PSV en die van Ajax naar Genk is gegaan.

NL CV's zijn er altijd wel geweest van wereldklasse, Suurbier, Krol, Rijsbergen, Rijkaard, Stam, Koeman, dat waren toch grote namen, sommige van deze heren waren ook multi-inzetbaar.

Moderne cv. De keren dat ik hem zag spelen gaf hij een goede indruk. Bij Da Zerbi raken de verdedigers het vaakst de bal als ze in een goede tempo spelen. Van Hecke bewijst dat.
Ben benieuwd of hij zich verder ontwikkeld. Is nog best jong een cv.

Lekker zeg, van de jeugd van NAC zich multi-milkonair voetballen in de Premier League. En ook nog eens in de basis bij een stabiele sub-topper. Een beetje een jongensboek

Van Dijk, Ake, Blind, De Ligt, vd Ven, Timber, Hato, Beukema, Schuurs, van Hecke, de Vrij en dan vergeet ik er vast nog wat...

Je hoeft als nederlandse speler niet blij te zijn als CV je favoriete positie is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren