Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Op je 20e voor zo'n bedrag naar Milan komen brengt veel druk met zich mee'

Laatste update:

AC Milan is het seizoen matig begonnen. De Italiaanse grootmacht kocht afgelopen zomer fors in op de transfermarkt, maar coach Sinisa Mihajlovic had aanvankelijk grote moeite om een winnend elftal te formeren. De afgelopen maand lijkt er verbetering op komst: van de laatste vier wedstrijden in de Serie A, werden er drie gewonnen en één gelijkgespeeld.

/

Het gat met de koplopers Fiorentina en Internazionale is daarmee teruggebracht tot zeven punten. “We moeten ons richten op de Champions League”, zegt verdediger Alessio Romagnoli op Milan Channel. De twintigjarige stopper, die voor 25 miljoen euro overkwam van AS Roma, weet niet of de landstitel al tot de mogelijkheden behoort. “Kwalificatie voor de Champions League is ons doel. Het zal niet eenvoudig worden, maar daar streven we naar.”

De Italiaans jeugdinternational komt ook ter sprake over zijn keuze om Roma te verruilen voor Milan. Hij zegt zich niet meer gewild te hebben gevoeld in de hoofdstad. “Ik zat op de bank. Als een club als Milan dan belt, kun je geen nee zeggen. Op je twintigste naar Milan komen voor zo’n enorm bedrag brengt veel druk met zich mee. Maar ik voel me goed en begin al aardig te wennen”, aldus Romagnoli.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weet iemand hoe deze jongen het doet ??

19 november 2015 om 16:25

Ik heb twee wedstrijden van hem gezien, waaronder die tegen Inter. Vond hem een beetje onzichtbaar, geen uitblinker

19 november 2015 om 16:25

Prima de laatste wedstrijden. Natuurlijk maakt hij nog wat foutjes maar dat doet iedereen. Ik zie in hem een wereldtopper en vind hem wel van het niveau Laporte en Zouma bijv.

19 november 2015 om 17:05

@sjoerd. De 2 die jij noemt zijn echt 4 stappen verder, zeker Laporte

19 november 2015 om 17:38

Zouma is echt niet beter hoor.
Laport is misschien iets beter maar niet veel beter

19 november 2015 om 17:41

Dat denk ik niet. Ik vind dat Romagnoli onderschat word omdat menig mens weinig van hem gezien heeft. Als ik hem in een groep moet plaatsen plaats ik hem tussen Zouma en Laporte en ook Rugani. En dan van hun leeftijds genoten schat ik Marquinhos en Varrane net wat hoger in. Maar ik ben ook geen specialist he dit denk ik gewoon.

19 november 2015 om 18:22

Laporte is minimaal 2 klasses beter en Zouma tenminste 1.
Laten het beide al meerdere seizoenen zien waarbij zeker Laporte uitblinkt op zoveel verschillende gebieden.

Echter heeft deze jongen wel de potentie om een zeer belangrijke schakel te worden bij Milan. Hoop dat hij de tijd krijgt om zich in de basis te spelen en daar ook fouten mag maken zodat hij zichzelf week in week uit kan verbeteren.

19 november 2015 om 16:25

Ja hij doet het redelijk op het begin minder maakte domme overtredingen maar nu doet hij het goed! De laatste wedstrijd helaas weer wat minder maar die 3 ervoor genoot ik van hem als duo met mexes of alex.. hij neemt helaas niet de leiding wat begrijpelijk is dus milan moet een leidinggevende verdediger halen om mexes of alex te vervangem

19 november 2015 om 17:44

Ik denk dat hij echt een typische Italiaanse verdediger wordt. Sterk en lekker hard in de duels.

Ik hoorde trouwens dat Napoli bereid was om een hoop geld neer te gaan leggen voor Daniele Rugani van Juventus (ongeveer 20 miljoen). Als dit klopt, dan zou ik als Milan zijnde ook mee gaan bieden, zodat ze toekomstige centrum van het nationale team op kunnen stellen.
Ook zou ik er alles aan doen om Domenico Berardi te contracteren. Echt een geweldige speler is dat! Misschien dat je met Mattia Perin ook gelijk het keepersprobleem op kunt lossen...

Het zal allemaal best wat kosten, maar je hebt dan ook wel echt iets. Stuk voor stuk grote spelers in Italië.

Nu moet iedere speler wel een (gezonde) druk voelen, maar het bedrag is nu ook weer niet bijzonder hoog dat dit extra druk mee zou moeten brengen.

19 november 2015 om 16:33

Voor somigge is dat een hoge bedrag en de andere juist niet, dus het ligt eraan

19 november 2015 om 17:21

Nou, ik ben benieuwd hoeveel 20jarige en jongere centrumverdedigers er voor hogere bedragen zijn weggegaan. Varane, Zouma.. Waarschijnlijk nog wel een paar hoor, maar dan vind ik het toch wel een redelijk bedrag.

Ac Milan moet gewoon andere spelers halen. Een Nkoulou bijvoorbeeld voor de verdediging en Calhanoglu voor het middenveld in de aanval heb je genoeg kwaliteit met Bacca en Luiz Adriano

Maar Milan haalt ook vaak spelers voor veel te veel geld. Die 25 miljoen is echt onbegrijpelijk voor zo n speler. Ze hadden de afgelopen jaren veel beter kunnen inkopen.

19 november 2015 om 17:36

25 miljoen is een koopje hij is getalenteerd. laporte is niet veel beter zelfde niveau vindt ik

19 november 2015 om 17:42

Een koopje? Haha 25 miljoen is erg veel geld.

19 november 2015 om 17:55

Wat is veel geld chelsea betaalt voor papa of baba rondt 20 miljoen hahahahh

AC Milan is niet heel goed begonnen.
Maar ik vind ze nu steeds beter en beter spelen.
Ik hoop ook dat Romagnoli een basisplek gaat veroveren.

19 november 2015 om 17:37

Kijk jij wel naar ac milan want romanogli heeft elke westrijd gespeeld is basis speler

19 november 2015 om 18:12

Oh, ik dacht dat hij nog meestal speelde.
Dat zag ik ook bij een reactie staan.

Echt opvallen doet Alessio Romagnoli niet, maar echt tegenvallen doet hij ook niet en tot nu toe speelt hij eigenlijk wel naar behoren bij AC Milan. Hij is pas twintig jaar, heeft genoeg potentie om een hele goede verdediger te worden en is samen met Daniele Rugani (van Juventus) het grootste verdedigende talent van Italië.

Ik als AC Milan-fan hoop ook dat Milan dit seizoen in de top vier eindigt. Om mee te spelen voor het landskampioenschap komen ze dit seizoen gewoon tekort en de laatste weken zijn ze prima bezig. Hopelijk wordt er in de winterstop en aan het einde van dit seizoen geïnvesteerd in goede aankopen, want persoonlijk hoop ik dat Milan nog een centrale verdediger en een nieuwe nummer tien binnenhaalt.

Als nieuwe centrale verdediger hoop ik op Nkoulou, van Olympique Marseille. Die is volgens mij na dit seizoen transfervrij en als nieuwe nummer tien hoop ik op Alex Teixeira, van Shakhtar Donetsk. Zijn oud-teamgenoten Douglas Costa (bij Bayern München), Willian (bij Chelsea) en Fernandinho (bij Manchester City) doen het erg goed bij hun huidige clubs en komen ook bij Shakhtar vandaan, Luiz Adriano (komt ook van Shakhtar) zal denk ik ook nog wel van waarde zijn voor Milan en hopelijk zal Teixeira bij Milan dan net zo goed presteren, zoals Costa, Willian en Fernandinho bij hun clubs doen.

Mits iedereen fit is, zou ik dan in deze opstelling spelen (zie opstelling).

Donnarumma
de Sciglio
Romagnoli
Nkoulou
Antonelli
Bonaventura
Montolivo
Bertolacci
A.Teixeira
Balotelli/LA
Bacca

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren