Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Op de weg terug naar Manchester had ik te doen met onze supporters’

Laatste update:

Manchester United leek zondag een gewonnen wedstrijd te spelen, toen de ploeg van Louis van Gaal op bezoek bij Leicester City een comfortabel ogende 1-3 voorsprong had genomen. Schijn kan echter bedriegen, zo bleek, want the Foxes kwamen knap terug en versloegen de Engelse grootmacht alsnog met 5-3. Invaller Juan Mata kan nog steeds amper bevatten wat er gebeurd is.

/

“Ik had me een zondag als deze nooit voor kunnen stellen”, laat de middenvelder weten op de officiële website van the Red Devils. “Ik blijf maar denken over hoe we een wedstrijd die we onder controle hadden toch nog verloren. Het is moeilijk om te accepteren dat we in een uitduel drie keer scoren en toch zonder punten huiswaarts keren”, geeft de Spanjaard aan.

“Op de weg terug naar Manchester zat ik te bedenken wat er was gebeurd en had ik te doen met onze supporters die mee naar Leicester waren gekomen, ik voelde me schuldig dat hun weekend op zo’n vervelende manier werd afgesloten. Deze week zullen we analyseren wat er mis is gegaan en proberen te leren van onze fouten, zodat we die niet nog een keer maken”, kijkt Mata vooruit.

Denk je dat Manchester United snel weer gaat winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja Juan, daar zit je dan.
Had je maar moeten blijven bij Chelsea. Vechten voor je basisplaats en niet overlopen naar de Devils.
Ben blij dat we van je af zijn en nu andere toppers hebben.

22 september 2014 om 14:35

Ik snap niet hoe je afkeer kunt hebben tegen Mata. Hij heeft jullie gedragen voordat Mourinho naar Chelsea kwam. Zo'n speler moet niet op de bank worden gezet om zijn billetjes op te warmen. En als ik me niet vergis is dit niet een gevoelige transfer, maar wilde Mata speeltijd en is niet op een slechte manier weggegaan bij Chelsea, ook hebben jullie er een aardig mooi bedrag voor ontvangen.

Als liefhebber van het spelletje gun je die jongen een plaats op de bank toch niet?

22 september 2014 om 14:44

Denk eens verder.
Mata verdedigde niet mee als flankspeler of als ''10''.
Daarom kwam hij op de bank.
Mata vond zichzelf daar te groot voor en vertrok.
Juan vechtte niet voor een basisplaat en stapt uiteindelijk over naar United.
Nu verpieterd hij bij United met tegenslagen.

22 september 2014 om 14:51

Zegt de gast die vindt dat ted van de pavert naar united moet...

Hazard verdedigde eerst ook niet mee en werd hij ook op de bank gezet. Moet je hem dan gaan afkraken? Of Lampard die gister een heerlijke goal tegen jullie maakte...

22 september 2014 om 14:52

Mata vond zichzelf te groot? Waar kan ik dit terugvinden? Ook is Mata totaal geen speler die goed zou kunnen meeverdedigen (een klein mannetje zonder geweldig fysiek, dat helpt goed in een competitie als de Bpl!), het is een creatieve geest die een aanval kan opzetten, maar ook kan afmaken.

Het vechten voor een basisplaats is ook onzin, die jongen zal elke training gewoon het maximale uit de kast hebben getrokken, maar als hij in een rol moet spelen die niet voor hem geschikt is, en niet goed kan uitvoeren, zet je hem daar toch niet neer? Een speler als Sigthorsson (met als verwachting dat hij geweldige passjes gaat geven?) zet je bijvoorbeeld toch ook niet achter de spits?

22 september 2014 om 14:53

@ivanovic

Als Mourinho alleen maar spelers wilt die verdedigen dan is Mata niet de speler voor zijn team. Prima dat hij dan naar United is gegaan om wel te spelen toch?
Ik weet niet precies wat je probleem is maar volgens mij stel jij je gewoon aan

22 september 2014 om 14:57

Chelseafans hebben hun ziel allang verkocht, net als die verschrikkelijke club.

22 september 2014 om 15:55

Dit is weer zo'n Chelsea supporter die alleen maar onzin uitkraamt. Mata heeft Chelsea inderdaad gedragen met in zijn laatste seizoen een aandeel in 31 doelpunten. En dan maar steeds banken en als hij vertrekt hem de schuld geven dat hij niet hard genoeg werkt..lol.

22 september 2014 om 18:10

Generaliseren. Dat kun je goed, Zizoufan.

22 september 2014 om 19:25

@forzazitterd haha wat je zegt ! Heb alleen nog maar onzin gelezen van die kerel

22 september 2014 om 14:40

Beetje misplaatst natrappen dit. Mata was twee seizoenen geweldig bij Chelsea en heeft zich bovendien altijd keurig opgesteld.

Als je het alleen nog over zijn 'overlopen' hebt, sla je de plank toch wel mis en moet je je eigenlijk schamen als Chelsea-fan.

22 september 2014 om 16:51

Denk dat hij een troll is ofzo. Mata heeft inderdaad 2 seizoenen geweldig gespeelt. Het is de fout van chelsea om hem te laten gaan. Of nou ja fout, hij paste niet meer in het systeem, gun hem het beste bij united, net als de meeste chelsea fans.

22 september 2014 om 18:13

Hoezo paste hij niet meer in het systeem, dan? Hij paste gewoon niet bij Mourinho, omdat Mourinho wil dat alle tien de veldspelers constant aan het rennen zijn. Mata is daar te subtiel voor en die had Chelsea nooit moeten laten gaan. Veel liever Mata dan Oscar, die misschien wel mee verdedigt en er af en toe een tackle uitgooit, maar veel geniale steekballen geeft-ie niet.

22 september 2014 om 14:43

Overlopen? Jij moet gewoon je mond houden, hij deed het goed bij Chelsea totdat Mourinho dingen van hem ging verlangen die gewoon niet bij hem passen. Je kan van Mata niet verwachten dat hij a la Eto'o als LB gaat spelen. Daar is hij het type niet voor.

22 september 2014 om 15:21

Waar slaat dit op?
Mata was 2 seizoenen lang de beste speler van Chelsea en dan ga je hem zo afkraken? Mourinho heeft besloten hem niet te gebruiken, achteraf gezien missen we hem niet maar op het moment dat we hem verkochten begreep ik Mourinho totaal niet, net zoals de meeste fans van Chelsea.

Ik heb dit wedstrijd ook een beetje kunnen volgen en het viel me op dat heel veel speler nonchalant erbij lopen alsof ze de beste zijn van de wereld, spelers als Van Persie en Herrera lieten defensief hun spelers gewoon makkelijk lopen, ze kunnen nu wel de schuld aan de verdediging geven maar ook al heb je een goede verdediging zou je toch met je man moeten meelopen en ook een beetje druk kunnen zetten, tuurlijk is de verdediging slecht maar zo,n beetje iedereen behalve Blind liep niet eens met hun mannetje mee, zeker na de 1-3 werden ze gewoon te nonchalant en dachten dat ze er al waren, misschien speelt Van Gaal met een Falcao, Van persie, Rooney, Di Maria en Herrera in de basis gewoon te aanvallend, het zijn ook niet echt spelers waarvan je zegt dat ze makkelijk met hun man meelopen.

Mourinho moet stoppen om met 3 centrale spitsen te spelen, gewoon terug naar de hollandse school en harde keuzes maken.

Zo moet je gewoon durven spelen en dan kan je als invallers nog altijd rooney of van persie erin gooien maar ik vind rooney niet echt de type 10 die united nodig heeft, hij is eigenlijk iets te ruw daarvoor, meer een spits dus.
Van persie oogt laatste tijd veelste laks die mag echt veel actiever worden en harder werken en iets minder arrogant overkomen.
voor de rest heb je perfect middenveld waar di maria goed in rendeert net als afgelopen seizoen bij Real.
als smalling en Jones fit zijn dan gewoon die 2 centraal rojo heeft meer linksback gespeeld dan centraal dus laat hem maar de strijd aangaan met shaw. denk dat rojo momenteel iets verder is.

Zodra Luis stopt om meerdere centrale spitsen te spelen zal het al een stuk beter lopen omdat de zijkanten wat meer breed worden gehouden om beter positiespel te kunnen spelen en meer ruimtes voor de middenvelders te creeëren

De Gea
Rafael
Jones
Smalling
Rojo
Herrera
Blind
Di maria
Mata
Falcao
Januzaj
22 september 2014 om 14:44

Volgens mij kun je dan beter 4-2-3-1 spelen.

22 september 2014 om 14:56

jah dat kan maar dan blind en herrera als blok en herrera iets doorgeschoven

22 september 2014 om 16:34

De verdediging die jij genoteerd hebt, is zo zwak, ongelofelijk! (united heeft overigens ook niet veel meer opties) United mag niet zo'n slechte verdediging hebben. Op zich kan ik mij wel vinden in jouw opstelling, al zou ik dan wel Mata en Di Maria omruilen.

Je hoeft echt geen medelijden met die supporters te hebben.
Die gaan wel naar een andere succesvolle Engelse club als het te gek wordt.

22 september 2014 om 18:14

Ik weet niet waarom je hier de United-fans te kak wil zetten, maar ik zie er weinig reden toe. Die staan toch wel te boek als behoorlijk trouw, volgens mij.

22 september 2014 om 19:07

Beetje denigrerend. Jij gaat toch ook geen andere middenmoter in De Eredivisie supporten als Feyenoord nog verder afzakt?

Denk dag Van Gaal niet lang gaat blijven als hij zo doorgaat, aangezien er veel geld is ingepompt in de selectie van Man Unt dit seizoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren