Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Op basis van spel hadden we drie of vier plaatsen hoger moeten staan’

Laatste update:

FC Utrecht heeft al vier wedstrijden niet meer gewonnen en staat op een enigszins teleurstellende elfde plaats in de Eredivisie, maar Erik ten Hag maakt zich geen zorgen. De trainer zegt in een interview met de NOS dat hij vertrouwen blijft houden in het proces waarmee hij bezig is.

/

Ten Hag geeft aan dat Utrecht op basis van het vertoonde spel ‘drie of vier plaatsen’ hoger had moeten staan. “Eigenlijk ben ik nog steeds tevreden over ons voetbal. Het enige dat ontbreekt, is resultaat. In zo’n fase zitten we nu even, die barrière moeten we slechten. Als het spel niet goed zou zijn, dan hadden we echt een probleem gehad.”

“Het is zaak om met de staf en spelersgroep stoïcijns door te werken. Dat is het belangrijkste”, aldus Ten Hag, die zaterdag pas komt te weten of hij kan beschikken over Timo Letschert. Yassin Ayoub keert als bekend terug na een disciplinaire schorsing en Willem Janssen is geblesseerd.

‘Op basis van het spel had FC Utrecht drie of vier plaatsen hoger moeten staan’

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja, op basis van het spel. Dat is weer zo makkelijk om te zeggen. Op basis van schoten moet die bovenaan staan, op basis van tackles hoort die weer een plek hoger. Natuurlijk snap ik dat ze dit zeggen, mijn cluppie heeft al jaren last van dit probleem. Vitesse hoort de laatste 2, misschien 3 jaar helemaal bovenaan te staan qua voetbal. Maar dat stonden ze niet en dat staan ze nu niet. Dit is realiteit. Het enige wat je moet doen, is zorgen dat je elke wedstrijd minstens 1x meer scoort dan je tegenstander. Niets anders!

23 oktober 2015 om 14:00

Schoten en tackles horen bij het spel, in mijn ogen tenminste.

Handig dat hij zaterdag komt te weten over Letschert mee kan doen wanneer je op vrijdag voetbalt..

Op basis van wat? Tegen ploegen als Excelsior, Roda, Cambuur, Willem II maar 1 punt. Pure armoede. Na Mertens hebben we nooit meer een speler die een tegenstander voorbij kan spelen. Al jaren vind ik bij Utrecht totaal geen creativiteit. Kijk naar Heerenveen, Groningen, NEC zelfs. Die halen jaarlijks spelers die creativiteiy hebben, spelers uit kunnen spelen. Bij Utrecht valt een goal vrijwel altijd uit een pass of standaardsituatie, maar nooit uit een mooie passeer beweging en dat is wat ik mis als Utrecht supporter. spelers waarvoor je naar het stadion komt. Haller is zon speler maar verzuipt volledig in dit systeem

23 oktober 2015 om 14:44

Ik heb vooral aan het begin van het seizoen toch wel wat mooi uitgespeelde aanvallen gezien. Volgens mij zit het er echt wel in. Begonnen afgelopen weekend ook goed. Ze zijn alleen erg makkelijk van hun stuk te brengen. Moet nog meer een echt team worden.

Paar goede overwinningen en alles kan anders zijn. Ik zie ze na de winterstop nog wel een aardige reeks neerzetten.

23 oktober 2015 om 16:56

Klopt wat je zegt. Dat was tegen middenmoters. Tegen de andere ploegen die inzakken heeft Utrecht totaal geen creativiteit om door een hechte defensie heen te spelen

23 oktober 2015 om 16:50

4-3-3 met Peterson die als enige speler echt dreiging heeft aan de bal en Haller komt in deze opstelling ook beter tot zijn recht.

23 oktober 2015 om 18:10

op basis vh spel misschien in al die wedstrijden was utrecht gewoon heel duidelijk de boven liggende partij en als utrecht zou stoppen met doelpunten weggeven hadden ze ze allemaal gewonnen alle tegengoals waren gewoon cadeautjes kijk de wedstrijden maar eens terug .
er moeten gewoon twee backs bij en een cv ik zeg probeer vd hoorn terug te halen

gezien de wedstrijden heeft ten hag groot gelijk maar met deze verdediging kan je ook niet verwachten dat je mee gaat doen om de playoff plekken .
de verdediging heeft gewoon versterking nodig middenveld en aanval zit prima in elkaar maar zo makkelijk als wij doelpunten weggeven slaat echt totaal nergens op en is dan ook gewoon de reden dat je de laatste wedstrijden geen punten binnenhaalt terwijl je al die wedstrijden duidelijk de betere was en gewoon had moeten winnen

Ja alleen boeit het spel uiteindelijk niks, alleen maar resultaat. Dat is misschien de grootste fout die Nederlandse clubs maken. Ze willen attractief voetbal spelen (en tegen de kleintjes moeten ze dat zeker doen), alleen moet je soms voor het resultaat kiesen boven het spel. Uiteindelijk zijn je fans namelijk blijer met een prijs dan met prijsloos mooi spel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren